Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XII

QUOTE(Vanagupe @ 2010 01 08, 16:38)
O jums tik viena karta dure  g.gif ? Jei tokios biopsijos, tai tada butinai operuokites, nes jos nieko vertos doh.gif . Turi paimt maziausiai is 5 skirtingu vietu, ir pakankamai skyscio pritraukt, ir tai daznai sie tyrimai buna netikslus. Jei mazgas didesnis, punkciju net nedaro, nesgi neisbadysi viso, o kaip pvz mano atveju, nes operacijos metu isemus atrode nepiktybinis, bet kai nusiunte patalogams ir jie i papjaustinejo labai smulkiai, rado piktu lasteliu. O tas punkcijas darydavaus kas 6 -12 men. ir niekad nieko nerado blogo.
Man asmeniskai pirma kart buvo nieko, o paskui psichologiskai labai erzindavo tie duriai i kakle, isbaldavau, pradedavo pykint, vos nealpdavau atsikelus.

Pas men buvo tik vienas mazgas,beveik 3 cm,dure 2 ar tris kartus is ivairiu pusiu matyt kazkaip,jei galima taip issireikst. Ir ta biopsija parode kad piktybiniu lasteliu yra,o rezultatai po operacijos,ta patvirtino.
Atsakyti
Man taip pat jau treti metai baigiasi grupė. Turėjau antrą. Kovo mėn. vėl pradėsiu žygius, tik ir man neaišku, ar dar duos toliau. Ar Jūs prieš tvarkant grupei dokumentus lankotės pas Baranauską? Pas jį man būtų tik vasarą, bet turbūt reikės nuvykti, kad duotų kokį išrašą. Beje, Baranausko paskirtus mokamus tyrimus padaro per valandą, bent visada taip būdavo. Gal kuri buvot komisijoje grupei nustatyti 2009 m. lapkričio ar gruodžio mėn., ar pananšiai rudeniop? Kaip ten jie, ar labai skūpūs? Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2010 01 08, 18:20)
Pas men buvo tik vienas mazgas,beveik 3 cm,dure 2 ar tris kartus is ivairiu pusiu matyt kazkaip,jei galima taip issireikst. Ir ta biopsija parode kad piktybiniu lasteliu yra,o rezultatai po operacijos,ta patvirtino.

Pas mane tai dar nedidelis 1,4 cm. Ir dar nelabai nori daryti punkciją ar biopsiją (vienu žodžiu dūrti), nes sakė mažas mazgelis. Bet sako jeigu nori galima padaryti.. Bet sakiau dar palauksiu iki vasaros. Tada pasidarysiu ehoskopiją ir žiūrėsiu, jeigu auga - tai lai duria. Ką patartumėt? ax.gif ax.gif ax.gif
Kažkaip nuėjus pas gygytoją nieko konkretaus neišsiaiškinu ir konkrečių patarimų negaunu doh.gif . Tikiuosi nors čia pasitarsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2010 01 08, 15:58)
Sveikos merginos anksciau rasiau kad zada daryti operacija skydliaukes ir itare vezi.Dabar galiu pasakyti kad esu jau antra savaite po operacijos atrodo jauciuosi neblogai,isoperavo puse kaires puses skydliakes gyditojas sake viskas pavyko gerai ir buvo nepiktybinis.Dabar paskyre gerti Tyroxina,turiu klausima.Prasau sakykite ar labai sustambesiu nuo tu vaistu nes linkusi i stambuma?

nebūtinai sustambėsi. jei gersi tinkamą tiroksino kiekį.
deja,aš stambėju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2010 01 08, 22:30)
nebūtinai sustambėsi. jei gersi tinkamą tiroksino kiekį.
deja,aš stambėju  verysad.gif

Kolkas israse po viena tablete ryte pries valgi,kaip zinoti ar man to uztenka.Jauciu turi ehoskopu padaryti tyrima ir suzinosiu ar viskas gerai,ar uztenka.
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2010 01 09, 13:32)
Kolkas israse po viena tablete ryte pries valgi,kaip zinoti ar man to uztenka.Jauciu turi ehoskopu padaryti tyrima ir suzinosiu ar viskas gerai,ar uztenka.

Sužinosi ar pakanka,pasidariusi hormonų tyrimus.Jei bus hormonų mažai-vadinasi mažai geri.
Atsakyti
sveikutes mergaites.sorry,jog ilendu i jusu pokalbius.tiesiog,noriu paklausti blush2.gif norejau paklausti o turint nukrypimu sunku pastoti??man dare pavasari LT tyrimus Grybo gatvej ir rado nukrypima SHBG(LIETUVISKAI LHSG lytinius hormonus sujungiancio globulino)pagal tyrimus buvo 120.8 o turetu buti ribose 26.1-110.
tai tures itakos pastojimui? viena is priezasciu mane beria ties kaklu,ausim ir smakru is abieju pusiu,o gydytoja pasake padarius tyrimus tai susije su skydliaukess nukripimais g.gif
Atsakyti
g.gif ??????????
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 01 09, 16:29)
Sužinosi ar pakanka,pasidariusi hormonų tyrimus.Jei bus hormonų mažai-vadinasi mažai geri.

O kaip kazin po sios operacijos ar galima alkoholio nors kiek.Siaip nesu labai megeja bet savaitgaliais su draugais pasisedim.
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2010 01 10, 18:12)
O kaip kazin po sios operacijos ar galima alkoholio nors kiek.Siaip nesu labai megeja bet savaitgaliais su draugais pasisedim.

galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2010 01 11, 00:22)

Labai aciu uz atsakimus.
Atsakyti
Sveikos mergaites. Visas su praejusiom sventem. SVEIKATOS,SVEIKATOS, SVEIKATOS 4u.gif 4u.gif
Siandien suzinojau, kad mano skydliaukes reikalai vel blogi. Viskas prasidejo praejus apie 1 metus po nestumo, anksciau buvo tik keli mazgiukai, o po nestumo struma doh.gif verysad.gif Ne pasakosiu smulkmenu, bet paskutiniu metu geriau Metizoli, paskui pamazino doze ir dadejo tHiroxina, liktai reikalai pradzioje gerejo, bet...per anksti apsidziaugiau. Siandien gyd. pasake, kad man reik spresti, ar operotis ar joda darytus, nes tikriausiai kitu variantu nera. O as dar planavau kad galesiu pastoti. Dabar gyd. vel padydino doze, nes sako net jieigu noresiu, tokios skydliaukes dabar neks ne operos. Zodziu viskas gryzo i pradini taska, kai suzinojau kad turiu struma. Labai man liudna. verysad.gif Labai noriu dar leliuko, o man jau .... ne mazai metu. Zinau kad po jodo metus ne galima planoti vaiku. po operacijos sako zimiai greiciau. Dar gyd. sake kad galima bandyti su tokiais tyrimai pastoti ir visa nestuma gerti propicily, bet man baisu, musu dar skirtingi su vyru rezusai, dar mano amzius... daug rizikos. Prasau parasykit gal kas po operacijos pagymdet leliuka. Kaip ? Kas? Kaip sveikatos? kokiu blogiu pasekmiu po operacijos tiketis, nes jauciu kad apsispriasiu pjauti (pjas visa skydliauke).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hloja: 11 sausio 2010 - 15:06