Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XII

QUOTE(jovita l @ 2010 01 06, 20:26)
Labas, aš po operacijos per menesi susitvarkiau grupę.Kadangi turėjau darbo stažo, tai pridavus dokumentus į sodrą , man paskaičiavo kas mėnesi gaunamus pinigėlius. Gavau metams 2 lygi nedarbingumo, balandį baigiasi, nežinau dar bandysiu tvarkytis dokumentus, tik ar gausiu neaišku.  smile.gif

oho, net 2
man tai apie 3 kalbejo

o sakyk kaip darbdaviai i tai ziuri?
ar su invalidumu galima dirbti visa darbo diena ?
o komisija ar klausineja ko nors ar uztenka seimos gydytojo irasu ?

Papildyta:
[quote=Vanagupe,2010 01 06, 19:14]
4u.gif Yra daug info angliskai, su meniu pavyzdziu ir pan. Tik va laiko nera kada man isverst ir pasidalint. Na, bet gal pades nors kiek ir si info: cia labai aiskiai surasyta ko vengt;

aciu tau labai
Atsakyti
QUOTE(jovita l @ 2010 01 06, 20:26)
Labas, aš po operacijos per menesi susitvarkiau grupę.Kadangi turėjau darbo stažo, tai pridavus dokumentus į sodrą , man paskaičiavo kas mėnesi gaunamus pinigėlius. Gavau metams 2 lygi nedarbingumo, balandį baigiasi, nežinau dar bandysiu tvarkytis dokumentus, tik ar gausiu neaišku.  smile.gif

Tikrai gausi,as va gruodi vel tvarkiausi antriems metams,ir vel gavau 2 grupe.Seimos gydytoja pergyveno kad galiu tik 3 grupe gaut,bet gavau antra. Nors cia turbut priklauso nuo komisijos,as kai jode va paskutiniam buvau,tai kaimyne antriems metams 3 gavo,nors pirmais metais 2 turejo. Gauti tikrai turim gauti grupe,bent jau tris metus ir net daugiau.
Reikia aisku tureti visus israsus is seimos gydytojo,o komisija manes tik paklause kaip jauciuosi ir viskas,daugiau nieko,labai paprastai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga04: 06 sausio 2010 - 22:58
QUOTE(Inga04 @ 2010 01 06, 18:27)
Sveikutes,visas su Naujais Metais. Merginos noriu paklaust,cia gal but daugiau senbuves atsakyt galetu. Pries kiek laiko reiktu registruotis pas Baranauska geguzes pradziai,reiks vaziuot po puses metu tikrintis.  Ir kai ta TG padaro kraujo,po kiek laiko buna atsakymai? Aciu merginos,gal kas atsakysit  smile.gif

Man rodos registruotis is anksto nereikia, nes pas ji eiliu nebuna. Gal jam arba i registratura pasiskambink ir tiek. Del TG, kai darai mokama tyrima (susimoki onkologinio kasoje) atsakyma gausi per 4 valandas, jei nemokama - uztruks ilgai net savaite gali.
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2010 01 06, 19:53)
SU NAUJAIS METAIS...IR KUO MAZIAU SIRKITE

noreciau suzinoti, gal kas registravosi KMUK pas gyd. Marinskiene. ar reikia atvykti su kraujo tyrimais atliktais pas gydytoja, ar tai gali atlikti klinikose per viena diena. nes esu ne kauniete.

Ziurint kokiu tyrimus darys. Hormonam krauja paeme is karto, bet kazkurio atsakymo laukiau tris menesius, sake tiria tik tada kai sukaupia daugiau kraujo meginiu.
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2010 01 06, 22:54)
Tikrai gausi,as va gruodi vel tvarkiausi antriems metams,ir vel gavau 2 grupe.Seimos gydytoja pergyveno kad galiu tik 3 grupe gaut,bet gavau antra. Nors cia turbut priklauso nuo komisijos,as kai jode va paskutiniam buvau,tai kaimyne antriems metams 3 gavo,nors pirmais metais 2 turejo. Gauti tikrai turim gauti grupe,bent jau tris metus ir net daugiau.
Reikia aisku tureti visus israsus is seimos gydytojo,o komisija manes tik paklause kaip jauciuosi ir viskas,daugiau nieko,labai paprastai.

o sakykit ar su grupe leidzia dirbti visa darbo diena ? kaip darbdaviai i tai ziuri ?
nes kai tokia situacija musu sali, tai nelabai noretusi tureti problemu dar ir su darbu
Atsakyti
QUOTE(EditaSCE @ 2010 01 07, 15:08)
o sakykit ar su grupe leidzia dirbti visa darbo diena ? kaip darbdaviai i tai ziuri ?
nes kai tokia situacija musu sali, tai nelabai noretusi tureti problemu dar ir su darbu

Viskas priklauso nuo darbdavio. Šiaip kiek žinau, yra ilgesnės kasmetinės atostogos.

Norėjau paklausti.
Man žada imti skydliaukės tyrimą, t.y. durti adatą ir imti kažkokį mėginį. Truputį baiminuosi, gal kuri gali pakomentuoti, kaip tai darosi, ar skauda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2010 01 07, 18:27)
Viskas priklauso nuo darbdavio. Šiaip kiek žinau, yra ilgesnės kasmetinės atostogos.

Norėjau paklausti.
Man žada imti skydliaukės tyrimą, t.y. durti adatą ir imti kažkokį mėginį. Truputį baiminuosi, gal kuri gali pakomentuoti, kaip tai darosi, ar skauda  blush2.gif

Tikriausiai darys punkcija. Idurs i mazgeli plona adatele, paims truputi turinio ir padarys tepineli. Skauda maziau nei leidziant vaistus smile.gif Nors gal tai dar ir nuo gydytojo priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulexxxx @ 2010 01 07, 19:17)
Tikriausiai darys punkcija. Idurs i mazgeli plona adatele, paims truputi turinio ir padarys tepineli. Skauda maziau nei leidziant vaistus  smile.gif Nors gal tai dar ir nuo gydytojo priklauso  g.gif

As asmeniskai nieko net nejutau, daktaras liepe uzsimerkt ir atlost kakla,galvoju nu taip reikia turbut ir tik pajutau kai adata istrauke,bet silpna pasidare turbut vien nuo tos minties kad i kakla dure,o siaip tai tikrai nieko nejutau,i vena kai duria daug daug skaudziau.
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2010 01 07, 22:16)
As asmeniskai nieko net nejutau, daktaras liepe uzsimerkt ir atlost kakla,galvoju nu taip reikia turbut ir tik pajutau kai adata istrauke,bet silpna pasidare turbut vien nuo tos minties kad i kakla dure,o siaip tai tikrai  nieko nejutau,i vena kai duria daug daug skaudziau.

Tai gerai blush2.gif , nes jau buvau persigandusi bigsmile.gif . Skambėjo kažkaip ... nelabai.

O kokio dydžio mazgelis buvo, kaip dūrė?
Atsakyti
Sveikos merginos,gal zinot kur dingo gyd. V.Sidlauskas.Jis dirbo Kauno klinikose, poto Savanoriu pr.privacioje pol.As pas ji lankydavausi ,o dabar nezinau pas ka eiti sad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2010 01 07, 22:16)
As asmeniskai nieko net nejutau, daktaras liepe uzsimerkt ir atlost kakla,galvoju nu taip reikia turbut ir tik pajutau kai adata istrauke,bet silpna pasidare turbut vien nuo tos minties kad i kakla dure,o siaip tai tikrai  nieko nejutau,i vena kai duria daug daug skaudziau.

O jums tik viena karta dure g.gif ? Jei tokios biopsijos, tai tada butinai operuokites, nes jos nieko vertos doh.gif . Turi paimt maziausiai is 5 skirtingu vietu, ir pakankamai skyscio pritraukt, ir tai daznai sie tyrimai buna netikslus. Jei mazgas didesnis, punkciju net nedaro, nesgi neisbadysi viso, o kaip pvz mano atveju, nes operacijos metu isemus atrode nepiktybinis, bet kai nusiunte patalogams ir jie i papjaustinejo labai smulkiai, rado piktu lasteliu. O tas punkcijas darydavaus kas 6 -12 men. ir niekad nieko nerado blogo.
Man asmeniskai pirma kart buvo nieko, o paskui psichologiskai labai erzindavo tie duriai i kakle, isbaldavau, pradedavo pykint, vos nealpdavau atsikelus.

Atsakyti
Sveikos merginos anksciau rasiau kad zada daryti operacija skydliaukes ir itare vezi.Dabar galiu pasakyti kad esu jau antra savaite po operacijos atrodo jauciuosi neblogai,isoperavo puse kaires puses skydliakes gyditojas sake viskas pavyko gerai ir buvo nepiktybinis.Dabar paskyre gerti Tyroxina,turiu klausima.Prasau sakykite ar labai sustambesiu nuo tu vaistu nes linkusi i stambuma?
Atsakyti