QUOTE(joviteleb @ 2010 01 19, 19:10)
Labas,
Jei rado pakitimu, tai dar nereiskia, kad vezys, nes biopsija klysta 30 berods procentu. Del TG didelio, tai nelabai gerai... Bet gal pas tave ANTI TG didelis? Be to, daktarai sako, kad ir siaip TG buna sukiles del neveiklios skydliaukes ir pan.
Mano sitaucija buvo tokia, kad as po biopsijos suzinojau, kad man pakitimu yra rasta. TG nesidariau, nes nezinojau, kad yra apskritai toks tyrimas... Tik po operacijos pasidariau - TG buvo 500 kazkur, tai apie 6 kartus virsija norma. Daktarai ramino, kad kartais pas zmones TG buna didelis del isvairiu priezasciu ir nebutinai vezio... Na, aisku... Antras jodas parode, kad yra vezio isplitimas i plaucius, nors nei lifmazgiu nei i kaklo raumenis vezys nebuvo iauges, o pats mazgiukas buvo berods 1.4x1.8 cm. Niu ka, pastresavau pora menesiu ir toliau gyvenu nuo jodo iki jodo (kaip zinia jodu gydo ir isplitima i kitus organus). Va, jau kovo 2 bus metai, kaip be skydliaukes gyvenu...
Nusiminti labai neverta ir stresuoti dabar nera ko - viska parodys operacija, o veliau (jei reiks) jodas. Dekui Dievui yra siam veziui veiksmingas gydymas - jodas. Anskciau ar veliau busi sveika, tuo labiau, kad esi jauna, o jaunas organizmas gerai pasiduoda gydymui.
dekui uz palaikyma

va siandien vel buvau pas daktaryte, nusiunte uzsiregistruoti operacijai, chirurgas registruojantis operacijas,paskaite istorija ligos mano,tai iskart atsirado vieetu po menesio,nors is pradziu sake ,kad 'ojjj eiles pas mus ilgoooss,ypac pas ta chirurga,pas kuri norim,tai be balandzio ar geguzes nei pro kur neiseis operuotis'... kazkaip mane gazdina ta mintis,kad iskasskubu, nors gydytojai nesako,kad cia vezys,bet to ir paneigti negali,kol neispjaus.. TG pas mane sake virs 1000 ,o tokio anti tg tai nedare... lieka laukt operacijos dabar..

Gal netycia kuri pas gyd. Beisa operavotes? norejau paprasyti,kad parasytumet man i az,kiek mazdaug jam 'atsidekojot',kad mazdaug oreantuociausi as