QUOTE(Silma @ 2010 01 25, 20:02)
Sveika,
o kokia tau stadija nustatyta? Folikulinių retai pasitaiko, jos sunkiau gydomos nei papilinės. Man taip pat nustatyta folikulinė II st., net po 6 jodų nesidavė gydymui. Dabar jau pusantrų metų neskiria jodo. Dėl to ir džiaugiuosi ir neramu, nes liko ląstelių. O dozę man skiria mažesnę, mat geriu po 150 mkg, o sveriu 84 kg. Bet savijauta nekokia, nes širdis daužosi.
Kam dar problemos su širdimi? Kaip stiprinate širdelės darbą?
Labas, man folikulinė karcinoma pTA3, lastelės buvo tik kakle, gavau du jodus ir likau nežinioje , po pusmečio liepė atvažiuot pasitikrint. Prakaitavimas ir širdies kalimas man aktuolu, paskutinėm dienom dar ir kojų tinimas prisidėjo, kas toliau bus neįsivaižduoju. Kolkas tik higienos priemones naudoju , bet prakaitavimo neatsikratau.
Papildyta:
QUOTE(Inga04 @ 2010 01 25, 21:19)
Sveikute,man sirdis irgi dauzosi,man po operacijos daugiau nei metai,gavau 3 jodus. Del tos sirdies ir pas kardiologa buvau,bet nieko nerado,viskas tvarkoj,nuo skydliaukes nebuvimo ir tu visu hormonu matyt ji taip dauzosi. As pageriu sausos gudobeles tableciu koki menesiuka,po to pertraukele padarau,dar galima Mildronada pagert,tokie kur biski sirsies darba pagerina,bet kaip sakant nors ir pageriu ka nors,visvien ji man pasitabaluoja . Matyt jau nieko cia nepadarysi.
O merginos,ar jums nera problemu su cholesteroliu. Nu man jis vis per didelis,kazkur skaiciau kad irgi mums tokioms tai problemele.
Prieš metus mano cholesterolis irgi buvo didelis 6,52 parekomendavo dieta ir viskas, žadu vasarį vėl eiti tirtis ir dar gliukozę , labai džiūsta burna troškina ir šiaip bendra savijauta prastoka.