Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XII

sveikutės merginos smile.gif noriu pas jus pasiteirauti, kurios tiksliai žinot. padarė man tg tyrima, jau po paskutinio jodo daugiau kaip metai praėjo ir šiandien gydytoja sakė kad tg yra 21. sako, kad gerai viskas, bet man neramu blink.gif ar jis neturėtų būti lygus 0????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 26, 19:06)
Laba diena, merginos!!
Mano visi kraujo rezultatai geri, siandien  padare echoskopiju-viskas veike gerai, BET is vienos puses rado mazgele,maziuka. Pasake kad reike karta permetus daryti echoskopiju, ziureti ar auga verysad.gif . tai dabar sedziu ir galvoju...gal nueiti dar pas kita endokrinologa. A gal cia vezys doh.gif

Labas. Mazgeliu daug zmoniu turi, bet tik maza dalis ju yra veziniai. Taip kad dar nera reikalo panikuoti 4u.gif
Atsakyti
Siandien jau panika praeijo ax.gif . Radau israse pora skaiciu tik dabar ne pamenu kaip daktare sake del cm, radau kad raso 0,3 ir 0,64 tik kuris is ju g.gif Kita savaite zadu eiti pas seimos daktare kai paklausiu dar karta ax.gif A nuo kieliu cm jau ima skysti su adata kad suzinuoti ar piktybinis?
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 27, 14:29)
Siandien jau panika praeijo ax.gif .  Radau israse pora skaiciu tik dabar ne pamenu kaip daktare sake del cm, radau kad raso 0,3 ir 0,64 tik kuris is ju g.gif  Kita savaite zadu eiti pas seimos daktare kai paklausiu dar karta ax.gif A nuo kieliu cm jau ima skysti su adata kad suzinuoti ar piktybinis?

Is tokiu gal jau ima g.gif Siaip tai neskuba punkcijos daryti. Man nedare, tai ejau i privacia klinika. Zinau tik tiek, kad jeigu daug mazgeliu neima, sake visu juk neisbadysi biggrin.gif
Atsakyti
Man tai butu irgi punkcijos nedare,kai pirma kart nuvaziavau,kai mazgelis buvo 14x16 atrodo,bet dare del to,kad sesei rpies 8 metus piktybinis guziukas buvo skydliaukeje... verysad.gif tai ta punkcija daryta jau gal 4 kartus man, tai va 4tas kartas parode pakytimu,o ki tol viskas labai grazu buvo. sakykit,man cia klausimas iskilo beskaitant senas temas. as gerai supratau? yra kazkokios privacioz palatos santariskese? ar netaip suprarau as cia kazka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2010 01 27, 12:47)
sveikutės merginos smile.gif  noriu pas jus pasiteirauti, kurios tiksliai žinot. padarė man tg tyrima, jau po paskutinio jodo daugiau kaip metai praėjo ir šiandien gydytoja sakė kad tg yra 0,21. sako, kad gerai viskas, bet man neramu blink.gif ar jis neturėtų būti lygus 0????? g.gif

Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2010 01 28, 11:35)

nors dar laukiu tik operacijos,bet mano tg yra 1000 ,nes 20kartu virsija norma,kuri yra nuo 0 iki 50. taip,kad manau is normos ribu tavo tg neislipa,taciau kai jau isoperuota esi,tai gal vel kita situacija. gal po keliu menesiuku vel pabandyk pasidaryt kraujop tyrimus:)
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2010 01 28, 13:44)
nors dar laukiu tik operacijos,bet mano tg yra 1000 ,nes 20kartu virsija norma,kuri yra nuo 0 iki 50. taip,kad manau is normos ribu tavo tg neislipa,taciau kai jau isoperuota esi,tai gal vel kita situacija. gal po keliu menesiuku vel pabandyk pasidaryt kraujop tyrimus:)

ačiū už atsakymą. kovo mėn vėl gydytoja liepė atvažiuot ir pasidaryt tyrimą, tada matysim kaip bus. man jau darė vilniuje tg, bet daktaras skaičiaus nesakė, sakė , kd gerai ir viskas, gal ir pirmą kart toks buvo g.gif . todėl reikia pakartot neužilgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2010 01 28, 15:08)
ačiū už atsakymą. kovo mėn vėl gydytoja liepė atvažiuot ir pasidaryt tyrimą, tada matysim kaip bus. man jau darė vilniuje tg, bet daktaras skaičiaus nesakė, sakė , kd gerai ir viskas, gal ir pirmą kart toks buvo g.gif . todėl reikia pakartot neužilgo doh.gif

Pas tave tg 0,21, ar 21. , nes pirmoj žinutėj vienaip, antroj kitaip. Jei 0,21 tai viskas gerai ir tikrai nesijaudink, nes jis nuolat šokinėja. Mano yra buvę 1,18; 0,8; 0,6; 0,2; 0,5 > Žodžiu kiekvieną kart sirtingai. O jei tavo tg 21, nelauk ir važiuok pas Baranauską 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 28 sausio 2010 - 16:16
Turiu prašymą, moterytės, gal kuri turit gydytojos Baranausko telefono numerį g.gif , reikia pasiskambinti dėl atsakymų, nes dariau tyrimus, apsižiūriu, kad pamečiu jo kontaktus........ blush2.gif blush2.gif rašykit į až. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2010 01 28, 18:10)
Pas tave tg 0,21, ar 21. , nes pirmoj žinutėj vienaip, antroj kitaip. Jei 0,21 tai viskas gerai ir tikrai nesijaudink, nes jis nuolat šokinėja. Mano yra buvę 1,18; 0,8; 0,6; 0,2; 0,5 > Žodžiu kiekvieną kart sirtingai. O jei tavo tg 21, nelauk ir važiuok pas Baranauską 4u.gif

Žinok telefonu kalbėjau su gydytoja tai gerai nenugirdau, bet lyg tais 0.21, nes ji sakė, kad gerai viskas, jei būtų 21 tai būtų sakius kad reikia važiuot. dabar kovo mėn vėl darys tyrimą, matysim tada g.gif ačiū už atsakymą, šiek tiek ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2010 01 26, 20:22)

Dėl jodo tai tikrai nėra garantijos, kad jis viską sutvarkys.

Baranauskas sake, kad sutvarkys... dabar uzpanikavau... kaip as bijau skenavimo po 4 jodo...

Jau nuo ketvirtadienio sesiu ant antijodo dietos (02.26 jodas), tai vel kancia prasides su maistu... Beje, vis dar ieskau "palatos drauges" siai datai. Atsiliepkit, jei kas gulate siomis dienomis.
Atsakyti