Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliuku klubas

QUOTE(Rasa1976 @ 2009 09 29, 19:11)
Sveikos merginos. Įstojau šiemet į įžangines magistrantūros studijas Klaipėdoje. Esu be teisinio išsilavinimo. Plaukai šiaušiasi, jaučiuosi kaip pirmokė. verysad.gif Spalio pabaigoje žadu laikyti teisės teorijos egzaminą pas dėstytoją Kaluiną. Ar jo egzaminui mokėtės iš vadovėlio ar iš jo konspektų? Būčiau dėkinga už bet kokią informaciją. smile.gif

As laikiau pas Kaluina, puikus destytoja, objektyviai vertina, bet moketi tikrai reikes, jai matys kad neskaitei tai teks ateiti kita karta.
Patarciau mokytis is knygos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 09 29, 19:25)
As laikiau pas Kaluina, puikus destytoja, objektyviai vertina, bet moketi tikrai reikes, jai matys kad neskaitei tai teks ateiti kita karta.
Patarciau mokytis is knygos  mirksiukas.gif

Dėkui,bandysim griebti jautį už ragų. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Įstojau šiemet į įžangines magistrantūros studijas Klaipėdoje. Esu be teisinio išsilavinimo. Plaukai šiaušiasi, jaučiuosi kaip pirmokė. verysad.gif Spalio pabaigoje žadu laikyti teisės teorijos egzaminą pas dėstytoją Kaluiną. Ar jo egzaminui mokėtės iš vadovėlio ar iš jo konspektų? Būčiau dėkinga už bet kokią informaciją. smile.gif

Visa si katedra ne taip lengvai praleidzia, jie isreikalauja, kad studentai moketu ju dalyka. Sekmes 4u.gif
Atsakyti

Pas šitą dėstytoją gyniausi rašto darbą, tai neilgai, paklausė vieno klausimo, o kadangi buvo daug žmonių kabinete ir vietos nebuvo net kur prisėsti, tai paleido, kai tik atsakiau.
Viena mergina gynės kursinį, tai ne iškarto apsigynė ir knygą mokėsi net kursiniui.

Manau, kad knyga bet kokiu atveju geriau, plačiau, konspektas tik pasikartot. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 29 rugsėjo 2009 - 19:25
labas smile.gif na merginos as ieskau myers-psichologija,R.Pleckaitis"Logikos pagrindai".gal kas turite?man ju skubiai reikia nesinori keliu simtu ismest vien ant knygu gali but ir sviestos smile.gif rasykit i az
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2009 09 29, 20:57)
labas smile.gif na merginos as ieskau myers-psichologija,R.Pleckaitis"Logikos pagrindai".gal kas turite?man ju skubiai reikia nesinori keliu simtu ismest vien ant knygu gali but ir sviestos smile.gif  rasykit i az

Labas, turiu tik R.Bubelio "Logika Idalis" el.variante.
Atsakyti
Sveikutes, gal kas laike konstituciniu gincu teise (l.p) ir turi sio dalyko medziaga? Destytoja Pukanasyte davė 15 klausimu, is kuriu reikia ruostis, atsakymai e-mokymesi, taciau kazkodel nebegaliu prisijungti prie e-mokymosi.
Labai lauksiu bet kokios medziagos (is konstituciniu gincu teises smile.gif el. pastu ijukas@gmail.com.
Atsakyti
QUOTE(MoonbeaM @ 2009 09 29, 12:25)

Labai ačiū 4u.gif

QUOTE(aiwija @ 2009 09 29, 15:44)
Sveikos merginos smile.gif  gavau laiska, kad galima teises ir valdymo  studijas is vilniaus  persikelt i klaipeda g.gif  gal yra besimokanciu klaipedoje? kokie ispudziai?

Aš mokiausi Klaipėdoje. baigiau prieš 2 metus. Kadangi man iki Klaipėdos žymiai arčiau nei iki Vilniaus, buvau patenkinta. O dėstymo kokybė tokia pat, kaip ir Vilniuj. Juk atvažiuoja tie patys dėstytojai. Egzai Klaipėdoj, jei neišlaikai - skolos Vilniuj. Tik man nepatiko štai kas. Dabar studijuoju bakalaurą Vilniuj. Tai kai yra pagal tvarkaraštį egzas, tai jis būtent ir būna tada, kaip numatyta tvarkaraštyje. o va Klaipėdoj - susirenka studentai į konsultacinę paskaitą ir sugalvoja dėstytojo paprašyti laikyti egzą. Dėstytojas sutinka. Ir tada laiko tie, kurie sėdi konsultacinėj paskaitoj. Tie, kurie laukia egzo pagal tvarkaraštį, lieka kvailoj padėty. Kai taip nutiko keletą kartų, dėl viso pikto lėkdavau į konsultacines paskaitas, kad po to sekančią dieną netektų vienai egzo laikyti.
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 09 29, 11:24)
Sveikos wink.gif

uoj kaip seniai cia jau nebuvau smile.gif
Gal kas zino ka nors apie dest. Trimaka, Strumski, Kalvaiti ir Bartkute?? 4u.gif

Trimakas thumbup.gif , Bartkutė nemaloni schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(angellukas @ 2009 09 30, 10:56)
Trimakas  thumbup.gif , Bartkutė nemaloni schmoll.gif .

O per egzamina pas juos griezti reikalavimai? smile.gif)
Atsakyti
Labas,

Toms, kas ruošiasi ESI laikyti, siūlyčiau būtinai pasižiūrėti bendrus faktus apie ES, pvz., gyventojų skaičius ir kitokią statistiką, bei dabartinę padėtį įvairių šalių, ypač pretendenčių šalių į ES, ir žinoma, gerai žinoti VISAS institucijas, skyrimo tvarkas, funkcijas ir pan. Sėkmės! smile.gif

P.s. būtinai informuokite, kaip sekėsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MoonbeaM @ 2009 09 30, 13:52)
Labas,

Toms, kas ruošiasi ESI laikyti, siūlyčiau būtinai pasižiūrėti bendrus faktus apie ES, pvz., gyventojų skaičius ir kitokią statistiką, bei dabartinę padėtį įvairių šalių, ypač pretendenčių šalių į ES, ir žinoma, gerai žinoti VISAS institucijas, skyrimo tvarkas, funkcijas ir pan. Sėkmės!  smile.gif

P.s. būtinai informuokite, kaip sekėsi ax.gif

Laba,
Dekui uz info 4u.gif
Groupse skaiciau, kad reikia atkreipti demesi tiek i istorija, tiek i institucijas, sutartis ir ju skirtumus, stojimo datas doh.gif nu zodziu viska biggrin.gif
Atsakyti