Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliuku klubas

aciu smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Na kaip pasiruose rytdienos ES egzaminui? As kuo daugiau skaitau, man tuo labiau viskas ima painiotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 10 02, 11:40)
Sveiki  4u.gif
Na kaip pasiruose rytdienos ES egzaminui? As kuo daugiau skaitau, man tuo labiau viskas ima painiotis  doh.gif

Va man irgi tas pats doh.gif o dar laiko taip mazai bus, nei kada pagalvot... belieka tiketis, kad bus ir nesunkiu klausimu, taip nesinori gaut skolos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2009 10 02, 14:15)
Va man irgi tas pats  doh.gif o dar laiko taip mazai bus, nei kada pagalvot... belieka tiketis, kad bus ir nesunkiu klausimu, taip nesinori gaut skolos  schmoll.gif

Sprendziant is testuko, kur ikele cia i tema, tai klausimai verti pamastymo, nesitikiu, kad bus primityvus klausimai schmoll.gif
Ai kaip nors, gal atspesim ko nezinosim biggrin.gif
Atsakyti
Pagalba besimokancioms mamytems! Mielos besimokancios mamytes, noreciau pasiulyti Jums savo pagalba rasant rasto darbus ir kursinius darbus. Turiu puikias lietuviu kalbos zinias. Rasau vadybos, mikro ir makroekonomikos, valstybes finansu, viesojo administravimo, politikos mokslu, su ES susijusius, strateginio valdymo ir kt. kursinius darbus. Grantuoju gera kursinio darbo kokybe ir darbo atlikima laiku, maziausias kursinio darbo ivertinimas - 9. Darbai vienetiniai ir neplagijuojami. Taigi, jei dirbate ar turite daug veiklos, kreipkites el. pastu uzsisakyti.kursini.darba@gmail.com arba telefonu 867212296. Konfidencialuma garantuoju.
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 10 02, 13:49)
Sprendziant is testuko, kur ikele cia i tema, tai klausimai verti pamastymo, nesitikiu, kad bus primityvus klausimai  schmoll.gif
Ai kaip nors, gal atspesim ko nezinosim  biggrin.gif

tai reiskia labai daug speliot teks (bent man tai tikrai) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2009 10 02, 15:59)
tai reiskia labai daug speliot teks (bent man tai tikrai)  biggrin.gif

lotuliukas.gif cia tikriausiai daugumos tas pats laukia
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 10 02, 11:40)
Sveiki  4u.gif
Na kaip pasiruose rytdienos ES egzaminui? As kuo daugiau skaitau, man tuo labiau viskas ima painiotis  doh.gif

Liko 12 val., o dar nieko nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 10 02, 19:17)
Liko 12 val., o dar nieko nemoku  doh.gif

book.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 02 spalio 2009 - 19:00
hmmm.... o ne geriau būtų mokytis nemokant? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 10 02, 19:17)
Liko 12 val., o dar nieko nemoku  doh.gif

biggrin.gif dar visa naktis pries akis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 02, 18:45)

taip, skaitom biggrin.gif

QUOTE(Maroka** @ 2009 10 02, 19:10)
biggrin.gif  dar visa naktis pries akis  4u.gif

oi ne, jau ne su mano galva mokytis per naktį..žadu dar iki kokių max 23 val., ir miegoti, paskui ryte dar kažkiek pasikartosiu... dabar kompe apie institucijas skaitau, nes vakar netyčia užmečiau atsispausdintus konspektus už dukters spintos doh.gif nepatinka man skaityti iš kompo schmoll.gif
Atsakyti