Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliuku klubas

QUOTE(xangliukex @ 2009 10 08, 19:07)
Sveikos, gal galit patart pas ka is siu destytoju geriausia laikyt administracine teise - lekt. R. Klimaviciute; R. Kalašnykas, I. Devietnikovaite, V. Jurgaitis ?

Aš už Kalašnyką, jei rinktis iš šių.
Atsakyti
QUOTE(xangliukex @ 2009 10 08, 18:07)
Sveikos, gal galit patart pas ka is siu destytoju geriausia laikyt administracine teise - lekt. R. Klimaviciute; R. Kalašnykas, I. Devietnikovaite, V. Jurgaitis ?

Kalašnykas thumbup.gif

QUOTE(sincera_trahatur @ 2009 10 09, 02:35)

Palaikau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kurią dieną teiravausi jūsų dėl dėst. Guogio mirksiukas.gif Sunkus jo dalykas VA tyrimu metodologija, bet idomus bigsmile.gif Seminaro metu uzsidirbau 10 blush2.gif Kaip yra jo praktikoje, ar jis atsizvelgia i seminaro metu gautus ivertinimus, jei svyruoja egzamino balas? rolleyes.gif Ar jis ir vėl kviečiasi į pokalbį?
Gal susidurėt:) Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(sincera_trahatur @ 2009 10 09, 03:35)

As siaip irgi uz ji buciau, bet... is egzo pas ji gavau nesunkiai 9, bet kai gyniausi kursini tai prikibo prie maziausiu smulkmenu, dar pries mane ta diena laike 5 merginos, tai tik viena islaike doh.gif
Nezinau, gal zmogui tiesiog bloga diena buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2009 10 08, 21:39)
gal kuri ką nors gero apie Katuoką?
pvz. ar mėgsta duoti klausimus iš civilinės oro aviacijos pvz..? nes nu ten belekas išmokt viską doh.gif 
ir, kolegės, besimokančios tarptautinės egzaminui, ar mokotės tas visas konvencijas?  doh.gif 

kaip laukiu kai šita sesija pasibaigs, nes ta įtampa jau žudo  doh.gif  blink.gif

Kažkas yra rašęs, kad jūros teisė dažnai būna klausimuose..
Man irgi šokas nuo literatūros apimties...ne pusės neįveikiau, egzą laikyti galiu, bet nežinau ar verta ryt važiuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 10 09, 08:31)
Man irgi šokas nuo literatūros apimties...ne pusės neįveikiau, egzą laikyti galiu, bet nežinau ar verta ryt važiuoti  unsure.gif

kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad neisiu ryt i egzamina. net perskaityt nespesiu, o ka jau kalbeti apie mokejima verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
pradėjau ruoštis žemės teisės ir viešojo intereso apsaugos egzams. ir dabar iškilo problema. Žemės teisės konspektuose ne visos temos yra. Knygos gauti tiesiog neįmanoma. Kas žinote, ar užtenka tų nuotolinių konspektų. Kaip dėstytoja? Nėra piktybinė?
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 10 09, 08:31)
Man irgi šokas nuo literatūros apimties...ne pusės neįveikiau, egzą laikyti galiu, bet nežinau ar verta ryt važiuoti  unsure.gif

verta. bent jau klausimus išsiaiškint, formą pažiūrėt smile.gif o dar vdrug duos tuos klausimus, kuriuos tu žinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 10 09, 08:50)
Sveikos,
pradėjau ruoštis žemės teisės ir viešojo intereso apsaugos egzams. ir dabar iškilo problema. Žemės teisės konspektuose ne visos temos yra. Knygos gauti tiesiog neįmanoma. Kas žinote, ar užtenka tų nuotolinių konspektų. Kaip dėstytoja? Nėra piktybinė?

kažkokią žemės teisės knygą turiu kompe ( ne Monkevičiaus, kito autoriaus-Aleknavičiaus 2007 m.), kokiu adresiu siųsti? 4u.gif

QUOTE(nezinoma @ 2009 10 09, 08:51)
verta. bent jau klausimus išsiaiškint, formą pažiūrėt smile.gif o dar vdrug duos tuos klausimus, kuriuos tu žinosi  mirksiukas.gif

Na nebent tik nueiti apsižvalgyti, kad pataikys klausimai nesitikiu- man šiuo klausimu niekada nesisekdavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 10 09, 09:55)
kažkokią žemės teisės knygą turiu kompe ( ne Monkevičiaus, kito autoriaus-Aleknavičiaus 2007 m.), kokiu adresiu siųsti?  4u.gif

Iš anksto dėkoju 4u.gif
tarelis0@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 10 09, 08:57)
Iš anksto dėkoju  4u.gif
tarelis0@gmail.com

Išsiunčiau, pažiūrėkite ar gavote 4u.gif

Nueisiu į TT paskaitą, pažiūrėsiu gal ką gero pasakys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 10 09, 09:02)
Išsiunčiau, pažiūrėkite ar gavote  4u.gif

Nueisiu į TT paskaitą, pažiūrėsiu gal ką gero pasakys  biggrin.gif

aha, aš irgi nueisiu.. gal balą pridės už tai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti