Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliuku klubas

QUOTE(mėnulis @ 2009 10 09, 09:50)
Sveikos,
pradėjau ruoštis žemės teisės ir viešojo intereso apsaugos egzams. ir dabar iškilo problema. Žemės teisės konspektuose ne visos temos yra. Knygos gauti tiesiog neįmanoma. Kas žinote, ar užtenka tų nuotolinių konspektų. Kaip dėstytoja? Nėra piktybinė?

kokia dėstytoja?
bent mums visą paskaitų medžiagą (skaidres) atsiųsdavo. jų visai pakako. dalis gavo įvertinimus iš anksto, kiti, ypač nieko neskaitę per egzaminą labai lengvai nusirašė.
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 10 09, 10:02)
Išsiunčiau, pažiūrėkite ar gavote  4u.gif

Taip, gavau. Ačiū 4u.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 10 09, 10:23)
kokia dėstytoja?
bent mums visą paskaitų medžiagą (skaidres) atsiųsdavo. jų visai pakako. dalis gavo įvertinimus iš anksto, kiti, ypač nieko neskaitę per egzaminą labai lengvai nusirašė.

Paskaitas skaitė Inčerauskaitė, o egzaminą priiminės Šaltauskienė. Todėl ir neramu darosi.
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2009 10 09, 09:41)
Sveikos  4u.gif

Kurią dieną teiravausi jūsų dėl dėst. Guogio  mirksiukas.gif  Sunkus jo dalykas VA tyrimu metodologija, bet idomus  bigsmile.gif Seminaro metu uzsidirbau 10  blush2.gif Kaip yra jo praktikoje, ar jis atsizvelgia i seminaro metu gautus ivertinimus, jei svyruoja egzamino balas?  rolleyes.gif Ar jis ir vėl kviečiasi į pokalbį? 
Gal susidurėt:) Ačiū.

Tikrai atsižvelgia, balų apskritai jis negaili thumbup.gif , į pokalbį nesikviečia biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2009 10 09, 09:51)
verta. bent jau klausimus išsiaiškint, formą pažiūrėt smile.gif o dar vdrug duos tuos klausimus, kuriuos tu žinosi  mirksiukas.gif

As irgi manau, kad verta, bent susidarysit ispudi kokia mazdaug tvarka. Kokis skirtumas ar neislaikysit ar neatvyksi vistiek viena laikyma jau busit prarade. Bet naudos bent kazkiek turesit mirksiukas.gif
As irgi nemoku, bet vaziuosiu.
Atsakyti
Ta tarptautine viesoji tikrai ne juokas, o dar pas Katuoka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MoonbeaM @ 2009 10 09, 12:15)

Joo, Katuoka - kietas riesutelis... Pamenu, kai po intensyvaus klausinejimo pagaliau jis man parase 6, net asaros istrysko nuo itampos ir palengvejimo tuo pat metu, o jis man ir sako: o ko gi tu asaroji? Juk is pirmo karto pas Katuoka islaikei ir net 6 gavai, dziaugtis turetum... Sekmes visoms ruosiantis pas ji laikyti egzamina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MoonbeaM @ 2009 10 09, 12:15)

As pries pora metu pas ji laikiau tarptautune juru teise, tai nebuvo sunku, dave testa (tik neatsimenu is kiek klausimu) ir jei bent kazkiek buvai skaites, tai lengvai galejai prasisukt... klausimai buvo esminiai...
Atsakyti
QUOTE(xangliukex @ 2009 10 09, 13:37)
As pries pora metu pas ji laikiau tarptautune juru teise, tai nebuvo sunku, dave testa (tik neatsimenu is kiek klausimu) ir jei bent kazkiek buvai skaites, tai lengvai galejai prasisukt... klausimai buvo esminiai...

Jums pasiseke. Man dave tris atvirus klausimus ir po to dar zodziu daug klausinejo. Tiesa, laikiau katedroje, jo budejimo metu.
Atsakyti
sakykit ar pristatant kursinį būtina įrišti ir ar būtina santrauka anglų kalba, kurios aš nelabai moku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2009 10 09, 14:25)
sakykit ar pristatant kursinį būtina įrišti ir ar būtina santrauka anglų kalba, kurios aš nelabai moku? smile.gif

Įrišti reikia kaip nors, neneški palaidų lapų mirksiukas.gif O santrauka užsienio kalba būtina, na bent aš rašiau du kursinius ir abiems santraukas užsienio kalba. Tai įtvirtinta kursinio nuostatuose ir dėstytojai reikalauja, bent kiek pamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2009 10 09, 14:25)

Siap pagal metodinius reikalvimus visa tai butina padaryti. Bet del tos santraukos tai manau nuo destytojo priklauso, kai ka praleido ir be ju, o bent is manes tai reikalavo, rasiau CPK katedroje.

Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 08, 14:20)
Gal kam užskaitė TT 6 darbuką?

man jau antra karta neiskaite 6 uzduoties, jau nebezinau kaip ir betaisyti, matyt nesuprantu ko reikalauja destytoja schmoll.gif
Atsakyti