Įkraunama...
Įkraunama...

Visų laikų bestseleriai

QUOTE(lavaza @ 2015 03 29, 16:46)
Gal kas patartų knygą/as mamai (jai 68m.) smile.gif
Kažkas panašaus į Colleen McCullough "Erškėčių paukščiai", šita jai laaabai patiko  wub.gif

Na jeigu patiko Erškėčių paukščiai, tai gal patiktų Margaret Mitchell "Vėjo nublokšti", Š. Brontės "Džeinė Eir", jos sesers knyga "Vėtrų kalnas" mastau.gif
Atsakyti
as isskirciau autoriu- Hosseini (begantis paskui aitvara, ir aidejo kalnai, tukstantis sauliu skaisciu)

iki dabar atsimenu knyga "Čiauškutė"

dar karta skaityčiau "Raupsuotoji I ir II", jau minėtus "Erškėčių paukščiai", Colleen McCullough "Prisilietimas", "Popiežė Joana", Laura Walden "Maorės prakeiskmas"
Papildyta:
dar istrigo Gordon Dahlquist "sapnu valgytoju stiklo knygos" (jei megstate fantastika lengva)
Atsakyti
Diuma "juodoji tulpe"
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2006 03 11, 22:13)
1.A.Miunte "Knyga apie San Mikele". Šita turbut pati pačiausia.

2. Dar jeigu prie favoritinių tai Tolstojaus 'Ana Karenina

3. Iš neseniai skaitytų I.Allende trilogija paliko įspūdį - labai labai gilios visos knygos.

4. o "Zahiras" visai nepatiko.

1. kelios mergaites paminejo, bet nerandu as jos.. gal nebera nauju leidimu? g.gif

2. Kareninai reikia subresti sakyciau.. labia patiko. o vat karas ir taika pradejau ir nusprendziau, kad reikia dar keliu meteliu smegenelems blush2.gif

3. apie kokia trilogija kalbat g.gif esu jos kelias skaiciusi, labai patiko rasymo stilius, bet trilogija as nepavadinciau schmoll.gif skaiciau "sala po vandenynu", "dvasiu namai", apie "meile ir seselius"

4. zahira skaiciau tam tikru gyvenimo periodu ir mane ziauriai paliete. radau labai taikliu minciu ir tuo metu sau jas taikiau.. matyt tau buvo ne laikas wink.gif
ir siaip jis toks autorius kur negali skaityti mintims pravedinti ax.gif
Atsakyti
O man patiko visos G.Musso knygos. Liko viena neskaityta "Ar busi ten?. Gal kas turite perleisti?
Atsakyti
"VĖTRŲ KALNAS" ir "ERŠKĖČIŲ PAUKŠČIAI". Dvi knygos, kurių nepamirštu ir kurios paliko puikiausią įspūdį ax.gif
Atsakyti
Brontės "Džein Eir" yra vienareikšmiškai klasika. Vertinga paskaityti ir vyrams, kurie nori geriau suprasti moteris. Beje vertas dėmesio ir 2011m. rež. Cary Fukanaga ekranizavimas - gana lengvai žiūrisi, bet sunku lyginti su knyga. Kitą vertus, perkelti į ekraną tokius kūrinius, kad netaptų eiliniu kostiminiu filmu, kuriuos eina pažiūrėti tik dėl pūstų sijonų, sunku...
Atsakyti
Sveikos, labai noreciau isigyti knyga Frank McCourt "Andzelos pelenai". Gal kartais zinote kur galeciau isigyti? Pirkciau bet kokiame stovyje. Dekoju uz informacija.
Atsakyti
Turiu anglu kalba
Atsakyti
Labai patiko, istrigo ir isimine Patrick Suskind - Kvepalai. Vieno žudiko istorija.
Na ir zinoma sioje temoje jau pamineti beveik visi meiles romanai biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 04 lapkričio 2015 - 16:55
Andželos pelenai pasiėmiau iš bibliotekos. Man ji patiko, mamai- nuobodoka. Bandykit klausti eilinėje bibliotekėlėje, gal bus. (Aš gyvenu kaune. Šią knygą radau net ne viešojoje, o savo rajono bibliotekoje).
Papildyta:
Nežinau, ar šiame sąraše jau buvo. Kas skaitėt "Tik su dukra" ir patiko, paskaitykit "Kabulo knygininkas".Ši knyga taip pat parašyta remiantis tikrais įvykiais. Ne tokia "užkabinanti", bet nebloga "Priversta tylėti". Tai knygos, kurias reikia duoti paskaityt paauglėms dukterims, kad nesugalvotų susivilioti rytiečių vyrų kerias.
Atsakyti
Keliu tema, na gi pasisakykite, labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti