Įkraunama...
Įkraunama...

Visų laikų bestseleriai

Mano sąraše yra tik dvi knygos, kurias skaitau periodiškai. Tiesiog visad norisi jas skaityti dar ir dar kartą. Tai V. M. Putino " Altorių šešėly" ir E. Remarko "Trys draugai".
Atsakyti
Ar yra ar nera tiesos nesuzinosime smile.gif , pvz. Gregory jau pradejo issisemt kuo toliau tuo prascau raso
Atsakyti
Stipriau uz neapykanta smile.gif

Atsakyti
V. Endrius beveik visos 4u.gif gal tik isskirciau 'Palepiu geles" sita kazkaip nelabai ir filmas man per ziaurus unsure.gif gal per jautrus nervai, su vaikuciais dirbu, tai......
Atsakyti
man laaabai patiko Betty Mahmoody "TIK SU DUKRA"
Atsakyti
tiesiog puiki knyga
Nicholas Evans. "Arklių užkalbėtojas"
Atsakyti
Analitikas - John Katzenbach. Mielai dar kartą skaityčiau.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 01 25, 21:28)
Nemėgstu Irvingo, perskaičiau tik "Našlė vieneriems metams", bet tos ir užteko, gal "nepataikiau" išsirinkti,
o prieš tai minimo rašytojo knygų neskaičiau

Man labai patiko ,,Nasle vienieriems metams,,.O istorija apie Garpa skaiciau dar labai jauna,vat nuo tada ir pamilau Irvinga blush2.gif Jo kuriniuose nera saldumo,pakankamai cinizmo,nenugludinto tiesmukiskumo,tad jautresnems butybems jo isvis nereiketu skaityt.O moterims mestancioms saldzius romanus apie meile prie Irvingo knygu net nesiartint cool.gif
Papildyta:
QUOTE(419 @ 2013 11 06, 22:07)
man laaabai patiko Betty Mahmoody "TIK SU DUKRA"

patiko ir man smile.gif
Atsakyti
Na dėl jautrumo tai nežinau mastau.gif, bet tarkim Herbjorg Wassmo kūryba man labai prie širdies, nesakyčiau, kad parašyta tik jautrioms moteriškėms. 4u.gif Ir, apskritai šiauriečių literatūra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 27 sausio 2014 - 08:27
QUOTE(Sindea @ 2014 01 27, 04:55)
Man labai patiko ,,Nasle vienieriems metams,,.O istorija apie Garpa skaiciau dar  labai jauna,vat nuo tada ir pamilau Irvinga blush2.gif Jo kuriniuose nera saldumo,pakankamai cinizmo,nenugludinto  tiesmukiskumo,tad jautresnems butybems jo isvis nereiketu skaityt.O moterims mestancioms saldzius romanus apie meile prie Irvingo knygu net nesiartint  cool.gif

Nepatiko Irvingas ir man g.gif irgi skaičiau tik Našlė vieneriems metams ir daugiau nesiryžau imti jo kitos knygos. Nesuprantu, gal čia aš kokia nepribrendus dar iki jo ar kaip biggrin.gif skaičiau po Silva Rerum ir po Dinos knygos trilogijos, tai po Wassmo Irvingas man toks nuobodus ir net kiek banalokas pasirodė, toks amerikietiškas sakyčiau g.gif gal bandyti dar kokią jo knygą skaityti...
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 27, 12:49)
Nepatiko Irvingas ir man  g.gif irgi skaičiau tik Našlė vieneriems metams ir daugiau nesiryžau imti jo kitos knygos. Nesuprantu, gal čia aš kokia nepribrendus dar iki jo ar kaip  biggrin.gif  skaičiau po Silva Rerum ir po Dinos knygos trilogijos, tai po Wassmo Irvingas man toks nuobodus ir net kiek banalokas pasirodė, toks amerikietiškas sakyčiau  g.gif gal bandyti dar kokią jo knygą skaityti...

Perskaiciau kelias Irvingo knygas- pirmoji buvo Sidro namu taisykles - tai sioji man labai patiko. Gal del to kad pirma? Pasaulis pagal Garpa - nuobodus, bet iveiktas. Malda uz Ovena Mini, Ketvirtoji ranka irgi didesnio ispudzio nepaliko. Nasle vieneriems metams - palyginus su kitomis visai nieko, bet prastesne nei Sidro namu taisykles. Cirko sunus - iskankinau 100 psl ir spjoviau. Kazkaip labai jau sunki ta pradzia pas ji.. Ovena Mini irgi ilgai skaiciau, kol jau isiskaiciau ir pasidare idomu. Bet daugiau kazko skaityt is Irvingo noro nekylo...
Atsakyti
Tiesiog beprotiskai grazi meiles istorija Orchideju namai wub.gif
Atsakyti