Įkraunama...
Įkraunama...

Visų laikų bestseleriai

QUOTE(fanda @ 2005 12 30, 23:37)
autorius H.MALO, pati pirma mano perskaityta STORA smile.gif  knyga, skaičiau ją tik vieną kartą ir tai buvo tikrai labai seniai,bet bent jau atsimenu,kad įspūdį paliko didelį.

mano irgi pirmoji. O kad autoriu nepamirsciau dabar visas perskaitytas knygas rasausi... nes net geda, bet kartais net neatkreipiu demesio i autoriu ar net pavadinima blush2.gif

QUOTE(gera52 @ 2006 01 06, 10:57)
Čia dėl Irvingo kažkas klausė. Tai pagal patikimo laipsnį bent jau man:
1. Pasaulis pagal Garpą.
2. Sidro namų taisyklės.
3. Našlė vieneriems metams (truputį nuobodoka).
toliau Cirko sūnus, Ketvirtoji ranka. Briedas visiškas

o mano sarasiuke, pirma su antra vieta susikeicia, kitu neskaiciau, tik cirko sunu buvau pradejus.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2006 01 06, 12:05)
o mano sarasiuke, pirma su antra vieta susikeicia, kitu neskaiciau, tik cirko sunu buvau pradejus.

drinks_cheers.gif identiškai.
Mano mokyklinių laikų knyga Selindžerio "Rugiuose prie bedugnės" thumbup.gif (ne veltui privaloma).
Užpernai buvau pamišusi dėl lengvesnių skaitalų, tokių kaip Dan Brown'o, pernai iš naujo kliedėjau Mario Puzo (pradėjau nuo "Šeimos" thumbup.gif , mat dar negana buvo Vatikano intrigų, ir taip iki galo baigiau senu geru "Krikštatėviu" ir dar visą trilogiją i-nete per 1 dieną peržiūrėjau ).
O jau Salman Rushdie tai thumbup.gif:super thumbup.gif. "Dinos knyga" įspūdinga, o ir filmas nenuvylė - geri aktoriai parinkti ir vaizdas, kaip ir įsivaizdavau bevei 1 prie 1. Alchemikas irgi savaime suprantama, nors skamba gerokai klišė.Anyway...

Dabar nekantriai laukiu A. Goldeno "Geišos išpažinties" didžiajame ekrane, o tuo tarpu jau pora savaičių niurkau E. Wurtzel "Prozako kartą" (kažkaip labai ištempta, filmas buvo smagesnis).
Atsakyti
Visoms mamytems ir ne tik patarčiau perskaityt"Sofi pasirinkima'- ĮSIMINTINA knyga.
Žinoma, neblogai rašo ir mūsų Ivanauskaitė pvz;"Placebas",tiesa, "Drugelių tvirtoves" dar nespejau perskaityt. doh.gif
Mokyklos laiku megstamiausios knygos-Hugo "Be šeimos", 'VINETU" , "Rugiuose ties bedugne" paliko neišdildomą įspūdį ban.gif
Atsakyti
QUOTE(peliukas77 @ 2006 01 07, 17:25)
Dabar nekantriai laukiu A. Goldeno "Geišos išpažinties" didžiajame ekrane....

O kada planuoja rodyti?
Atsakyti
Aš irgi su nekantrumu laukiu "Geišos išpažintis" filmo. Sako vasario mėnesį kinuose turėtų pasirodyti. Nes knyga man nepaprastai patiko. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2006 01 29, 21:48)
Aš irgi su nekantrumu laukiu "Geišos išpažintis" filmo. Sako vasario mėnesį kinuose turėtų pasirodyti. Nes knyga man nepaprastai patiko. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tada nedaug liko laukt. biggrin.gif Vokietijoj jau rodo,tai iki musu pora savaiciu, tikriausiai reiks palaukt.
As tik dabar ja skaitau blush2.gif , bet jau i pabaiga, labai lengvai skaitosi. Pries tai Irvingo Garpa skaiciau, kazkaip sunkiai skaitesi, bet nasle dar noriu ir perskaityt, gal prie jo stiliaus reik pripras ir tada gerai skaitysis.
As vaikystej skaiciau tik pasakas, niekaip negalejau prisiverst skaityt storos knygos, tai pirma ir buvo "Vejo nubloksti", tai nuo jos pradejau 'ryt 'knygas biggrin.gif
dar kart skaityciau "Angelu markize", "Paryziaus katedra",super man sios knygos thumbup.gif Nors man labai patinka skaityt poemas, ypac Bairono"Kainas" ir Mickeviciaus "Grazina", nu ir Sekspyra nezinau kiek kart skaiciau.
Atsakyti
MAZAJI PRINCA galiu skaityt ir skaityt, niekad nepabosta thumbup.gif
Atsakyti
o aš jau kokius penkis sykius skaičiau "Dėdės Tomo trobelę". visus kartus ašarėlė nuriedėdavo ir dar ne sykį perskaityčiau.
Atsakyti
Labux visoms,
aš irgi prie skaitovių maniakių ax.gif Pirmas dalykas, kurį į užsienį atvykus susiradau, buvo ne darbas, o biblioteka lotuliukas.gif Mylimiausi būtų G.G.Markesas, S.Rushdis, U.Eco. Ankstyvoj jaunystėj svaigau nuo Gavelio, Ivanauskaitės ir Rožuko, bet pastarąjį kažkada neseniai vėl pabandžiau paskaityt ir nebelipo, matyt, išaugau rolleyes.gif tongue.gif Gaila neteko skaityt naujesnių Ivanauskaitės knygų, pati naujausia mano skaityta "Ragana ir lietus".
Pastaruoju metu kažkaip pasinešiau ant fantasy. Gal ir visai nekeista, kartais norisi kaip įmanoma toliau nuo kasdienybės atitrūkti ax.gif Be to magiškasis realizmas nuo visiško nerealizmo nėr labai toli lotuliukas.gif radau, beja, labai įdomių autorių, bet man vis tiek nieks nepralenkė kol kas A.Sapkovskio "Ведъмак" serijos.
na, aišku, ir Remarkas nenustoja savo žavesio, kad ir kaip nutrintum tas knygeles, net jei ir daug jo knygų perskaičius, pastebi pasikartojimus, vis tiek wub.gif thumbup.gif Nors mane jo paskaičius išgert patraukia - jo knygose alkoholis liejas laisvai bigsmile.gif
Atsakyti
Taip, Šapkovskis super. Gaila tik kad lietuviai daugiau nebeišvertė tolimesnių "Raganiaus" dalių. Na gal dar išvers, reikia tikėtis smile.gif
Valkirija, o kaip Terry Pratchetas? bigsmile.gif bent jau man thumbup.gif
Dar Bradbury labai patinka, nors jis rašo daugiau fantastikos knygas, bet ir iš nefantastinių, labai šilta knyga "Pienų vynas" smile.gif
Atsakyti
skema "Balta drobule" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka Balzaco „Tėvas Gorijo“ ir Vaižganto „Dėdės ir dėdienės“.
Atsakyti