Įkraunama...
Įkraunama...

Visų laikų bestseleriai

Knygų esu peskaičiusi košmariškai daug, bet labiausiai patiko Sruogos "Dievų miškas", Henrietės Bečer - Stou "Dėdės Tomo trobelė", dar patiko Brauno "Da Vinčio kodas". O šiaip visos knygos kažkuo įdomios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(murka22 @ 2006 02 25, 19:33)
skema "Balta drobule" thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Dievinu šitą knygą thumbup.gif nors skaičiau tik vieną kartą. Reiktų susirast ir dar paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2006 02 25, 15:09)
Gaila tik kad lietuviai daugiau nebeišvertė tolimesnių "Raganiaus" dalių. Na gal dar išvers, reikia tikėtis smile.gif

Atsiimu savo žodžius smile.gif Apsilankiau knygų mugėje ir radau naujai išleistą "Raganiaus" knygą smile.gif Visos dalys vienoje knygoje smile.gif
Atsakyti
H. Wassmo Dinos knyga ir jos tesiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2006 02 28, 00:50)
H. Wassmo Dinos knyga ir jos tesiniai thumbup.gif

man nelabai, kažkaip sunkiai skaitėsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2006 02 25, 14:09)
Taip, Šapkovskis super. Gaila tik kad lietuviai daugiau nebeišvertė tolimesnių "Raganiaus" dalių. Na gal dar išvers, reikia tikėtis smile.gif
Valkirija, o kaip Terry Pratchetas?  bigsmile.gif  bent jau man  thumbup.gif
Dar Bradbury labai patinka, nors jis rašo daugiau fantastikos knygas, bet ir iš nefantastinių, labai šilta knyga "Pienų vynas" smile.gif

O kiek dalių lietuviškai yra išversta? Aš tai rusiškas pirkau, tai visas pavyko gaut. Bais man patinka, tai va pakalbėjau tada ir pradėjau n-tąjį kartą vėl skaityt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O Pratchetto niekaip nepasiimu paskaityt ax.gif Jei sakai geras, tai gal reiks pasiryžt g.gif Mano vienas mėgstamiausių Raymond E. Feist thumbup.gif
O Bredberio kažkada labai seniai ant kažkokios apsakymų knygos pataikiau, tai sugadino man visą skonį ir nieko jo daugiau rankos nekilo paskaityt. Deja, nebepamenu kaip vadinosi ta knyga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valkirija: 28 vasario 2006 - 22:18
Knygų knyga, kurią skaitau ir skaitau - Exuperi "Mažasis princas". Nuolat randu ką nors naujo...
R.Bachas "Džonatanas livingstonas žuvėdra". Na nereali... Įkvėpia, atpalaiduoja ir pan. Ją skaičiau sunkiu gyvenimo etapu, o ji ėmė ir atvėrė akis smile.gif
R.Bachas "Tiltas per amžinybę" - LAbai gražiai aprašyti vyro ir moters santykiai. matyt irgi tinkamu gyvenim ometu į rankas pakliuvo smile.gif
B.Sruogos "Dievų miškas" nežinau kaip ir apibūdinti. Ar patiko ar sukrė\tė ar prajuokino ar pravirkdė... Matyt viskas viename, bet thumbup.gif
E.M. Goldratt "Tikslas" ir "Tikslas 2" Vadybinės, bet ala romano apvalkale. Ir smagiai skaitėsi ir naudos davė wub.gif
Alisa stebūklų šalyje... irgi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 10 kovo 2006 - 23:05
O mano megstamiausias romanas "Vejo nubloksti" (Margaret Mitchel) ir visi jo tesiniai.Esu perskaicius ir lietuviskai ir angliskai ir filma ziuriu karta i menesi 4u.gif
O siaip is naujesniu tai "Da Vincio kodas" labai patinka
Atsakyti
Man labai labai patinka Remarko"Trys draugai", S.Cveigo "Širdies nerimas", A.Miunte "Knyga apie San Mikele". Šita turbut pati pačiausia. Dar jeigu prie favoritinių tai Tolstojaus 'Ana Karenina", visos A.Lindgren knygos, o ypač "Mes Varnų saloje" smile.gif
Iš neseniai skaitytų I.Allende trilogija paliko įspūdį - labai labai gilios visos knygos. Ką tik baigiau Irwingo "Sidro namų taisykles" ir nutariau, kad tai viena iš geresnių mano skaitytų knygų.
Savo laiku labai užkabino"Vienuolika minučių", o "Zahiras" visai nepatiko.
Atsakyti
O.Vaildas "Dorijano Grėjaus portretas"
F. Kafka "Procesas"
J. Kunčinas "Tūla"
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2005 10 21, 22:22)
, dabar žinau, kad tikrai dar skaitysiu "Knyga apie San Mikelę".

va, buckiuko skonis su buciux sutampa biggrin.gif , tai viena geriausių iš mano skaitytų knygų. Dar labai patinka šauniojo Šveiko nuotykiai thumbup.gif , "Skrydis virš gegutės lizdo" thumbup.gif . Iš lengvai skaitomų tai "Bridžitos Džouns dienoraštis" thumbup.gif
Rašytojai mylimi ir daug kartų skaitomi: Selindžeris, Remarkas, Markesas.
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 02 25, 20:43)
Knygų esu peskaičiusi košmariškai daug, bet labiausiai patiko Sruogos "Dievų miškas", Henrietės Bečer - Stou "Dėdės Tomo trobelė", dar patiko Brauno "Da Vinčio kodas". O šiaip visos knygos kažkuo įdomios rolleyes.gif
Jo Sruogos "Dievu miskas"nuostabi knyga,gaila filmo nepavyksta surast parsisiust.

Papildyta:
QUOTE(Neringa78 @ 2005 11 05, 00:52)
Kaip keista,kad lietuvių autoriai nepopuliarūs g.gif
Užtat man pačios geriausios E.Kalėdos knygos "Nemylimi", "Svetimi" ir "Pasmerkti"......Neatsigavau dar savaitę thumbup.gif

Perskaiciau visas E.Kaledos knygas.Jei patiko Nemylimi,Svetimi,Pasmerkti tai Auksaviriai tiesiok suzavejo.O Kaunas Saulius seip sau.Pirma knyga nebloga ,o antra vidutiniska.Tik ne taip paprasta jas susipirkt.
Atsakyti