Knygų esu peskaičiusi košmariškai daug, bet labiausiai patiko Sruogos "Dievų miškas", Henrietės Bečer - Stou "Dėdės Tomo trobelė", dar patiko Brauno "Da Vinčio kodas". O šiaip visos knygos kažkuo įdomios

QUOTE(murka22 @ 2006 02 25, 19:33)
Dievinu šitą knygą

QUOTE(Vasara @ 2006 02 25, 15:09)
Gaila tik kad lietuviai daugiau nebeišvertė tolimesnių "Raganiaus" dalių. Na gal dar išvers, reikia tikėtis

Atsiimu savo žodžius

H. Wassmo Dinos knyga ir jos tesiniai

QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2006 02 28, 00:50)
man nelabai, kažkaip sunkiai skaitėsi

QUOTE(Vasara @ 2006 02 25, 14:09)
Taip, Šapkovskis super. Gaila tik kad lietuviai daugiau nebeišvertė tolimesnių "Raganiaus" dalių. Na gal dar išvers, reikia tikėtis
Valkirija, o kaip Terry Pratchetas?
bent jau man
Dar Bradbury labai patinka, nors jis rašo daugiau fantastikos knygas, bet ir iš nefantastinių, labai šilta knyga "Pienų vynas"

Valkirija, o kaip Terry Pratchetas?

Dar Bradbury labai patinka, nors jis rašo daugiau fantastikos knygas, bet ir iš nefantastinių, labai šilta knyga "Pienų vynas"

O kiek dalių lietuviškai yra išversta? Aš tai rusiškas pirkau, tai visas pavyko gaut. Bais man patinka, tai va pakalbėjau tada ir pradėjau n-tąjį kartą vėl skaityt

O Pratchetto niekaip nepasiimu paskaityt

O Bredberio kažkada labai seniai ant kažkokios apsakymų knygos pataikiau, tai sugadino man visą skonį ir nieko jo daugiau rankos nekilo paskaityt. Deja, nebepamenu kaip vadinosi ta knyga

Knygų knyga, kurią skaitau ir skaitau - Exuperi "Mažasis princas". Nuolat randu ką nors naujo...
R.Bachas "Džonatanas livingstonas žuvėdra". Na nereali... Įkvėpia, atpalaiduoja ir pan. Ją skaičiau sunkiu gyvenimo etapu, o ji ėmė ir atvėrė akis
R.Bachas "Tiltas per amžinybę" - LAbai gražiai aprašyti vyro ir moters santykiai. matyt irgi tinkamu gyvenim ometu į rankas pakliuvo
B.Sruogos "Dievų miškas" nežinau kaip ir apibūdinti. Ar patiko ar sukrė\tė ar prajuokino ar pravirkdė... Matyt viskas viename, bet
E.M. Goldratt "Tikslas" ir "Tikslas 2" Vadybinės, bet ala romano apvalkale. Ir smagiai skaitėsi ir naudos davė
Alisa stebūklų šalyje... irgi
R.Bachas "Džonatanas livingstonas žuvėdra". Na nereali... Įkvėpia, atpalaiduoja ir pan. Ją skaičiau sunkiu gyvenimo etapu, o ji ėmė ir atvėrė akis

R.Bachas "Tiltas per amžinybę" - LAbai gražiai aprašyti vyro ir moters santykiai. matyt irgi tinkamu gyvenim ometu į rankas pakliuvo

B.Sruogos "Dievų miškas" nežinau kaip ir apibūdinti. Ar patiko ar sukrė\tė ar prajuokino ar pravirkdė... Matyt viskas viename, bet

E.M. Goldratt "Tikslas" ir "Tikslas 2" Vadybinės, bet ala romano apvalkale. Ir smagiai skaitėsi ir naudos davė

Alisa stebūklų šalyje... irgi

O mano megstamiausias romanas "Vejo nubloksti" (Margaret Mitchel) ir visi jo tesiniai.Esu perskaicius ir lietuviskai ir angliskai ir filma ziuriu karta i menesi
O siaip is naujesniu tai "Da Vincio kodas" labai patinka

O siaip is naujesniu tai "Da Vincio kodas" labai patinka
Man labai labai patinka Remarko"Trys draugai", S.Cveigo "Širdies nerimas", A.Miunte "Knyga apie San Mikele". Šita turbut pati pačiausia. Dar jeigu prie favoritinių tai Tolstojaus 'Ana Karenina", visos A.Lindgren knygos, o ypač "Mes Varnų saloje"
Iš neseniai skaitytų I.Allende trilogija paliko įspūdį - labai labai gilios visos knygos. Ką tik baigiau Irwingo "Sidro namų taisykles" ir nutariau, kad tai viena iš geresnių mano skaitytų knygų.
Savo laiku labai užkabino"Vienuolika minučių", o "Zahiras" visai nepatiko.

Iš neseniai skaitytų I.Allende trilogija paliko įspūdį - labai labai gilios visos knygos. Ką tik baigiau Irwingo "Sidro namų taisykles" ir nutariau, kad tai viena iš geresnių mano skaitytų knygų.
Savo laiku labai užkabino"Vienuolika minučių", o "Zahiras" visai nepatiko.
O.Vaildas "Dorijano Grėjaus portretas"
F. Kafka "Procesas"
J. Kunčinas "Tūla"
F. Kafka "Procesas"
J. Kunčinas "Tūla"
QUOTE(Buckiukas @ 2005 10 21, 22:22)
, dabar žinau, kad tikrai dar skaitysiu "Knyga apie San Mikelę".
va, buckiuko skonis su buciux sutampa

Rašytojai mylimi ir daug kartų skaitomi: Selindžeris, Remarkas, Markesas.
QUOTE(erborista @ 2006 02 25, 20:43)
Knygų esu peskaičiusi košmariškai daug, bet labiausiai patiko Sruogos "Dievų miškas", Henrietės Bečer - Stou "Dėdės Tomo trobelė", dar patiko Brauno "Da Vinčio kodas". O šiaip visos knygos kažkuo įdomios 
Jo Sruogos "Dievu miskas"nuostabi knyga,gaila filmo nepavyksta surast parsisiust.
Papildyta:
QUOTE(Neringa78 @ 2005 11 05, 00:52)
Kaip keista,kad lietuvių autoriai nepopuliarūs
Užtat man pačios geriausios E.Kalėdos knygos "Nemylimi", "Svetimi" ir "Pasmerkti"......Neatsigavau dar savaitę

Užtat man pačios geriausios E.Kalėdos knygos "Nemylimi", "Svetimi" ir "Pasmerkti"......Neatsigavau dar savaitę

Perskaiciau visas E.Kaledos knygas.Jei patiko Nemylimi,Svetimi,Pasmerkti tai Auksaviriai tiesiok suzavejo.O Kaunas Saulius seip sau.Pirma knyga nebloga ,o antra vidutiniska.Tik ne taip paprasta jas susipirkt.