Įkraunama...
Įkraunama...

FM Group - For Home

QUOTE(Ice tea @ 2010 04 29, 08:41)
Vakar tūliką valiau su WC geliu, tai nepatiko  schmoll.gif  schmoll.gif Tiksliau- šonus SUPER nuvalė, bet jau pačią skylę (kur daugiau kalkių), tai nenuėdė  verysad.gif Gal per trumpai laikiau  g.gif Bet va užpyliau Harpic ir nuėdė viską akimirksniu  hihihi.gif

man irgi tas WC valiklis šiaip sau pasirodė schmoll.gif tik tiek, kad kvapas neblogas...
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 04 29, 08:23)
man irgi tas WC valiklis šiaip sau pasirodė  schmoll.gif tik tiek, kad kvapas neblogas...

o man jis labai patinka, na, pas mus kalkių nėra, bet rūdžių karts nuo karto pasirodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eeeglute: 29 balandžio 2010 - 09:09
QUOTE(bbrigitux @ 2010 04 29, 09:23)
man irgi tas WC valiklis šiaip sau pasirodė  schmoll.gif tik tiek, kad kvapas neblogas...

drinks_cheers.gif kvapas tai tikrai neblogas mirksiukas.gif - nosies ir akių negraužia, kaip minėtasis H...c doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 04 29, 10:23)

Sveikos, nemažai produktų išbandžiau, tai patiko, nes buvau tokios pat paskirties tik kitų firmų , kurių ir kainos didesnės,naudojusi. WC valiklis man labai geras, aš apipilu ne tik kraštus, bet ir žemiau, kur vandens prisirinkę ir klozeto šepečiu šiek tiek pavalau ir palieku pusvalandžiui, po to nuplaunu ir thumbup.gif Mano unitazas senokas, tai šis būdas neblogai jį išvalo.
Atsakyti
QUOTE(mamytė28 @ 2010 04 29, 14:17)
WC valiklis man labai geras, aš apipilu ne tik kraštus, bet ir žemiau, kur vandens prisirinkę ir klozeto šepečiu šiek tiek pavalau ir palieku pusvalandžiui, po to nuplaunu ir  thumbup.gif  Mano unitazas senokas, tai šis būdas neblogai jį išvalo.

Va va turbūt ir man reikėjo ilgiau palaukti tongue.gif lotuliukas.gif Reiks kitą kartą ilgiau palaikyti ir atsiprašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
As visuomet nakciai palieku,per toki laika tikrai issivalo viskas puikiai smile.gif
Issigudrinau grindis plauti rolleyes.gif Nors anokia cia gudrybe.Pries plaunant,grindu skudura su minkstikliu apipilu.Nu kaip kvepia kambariai paskui,mmmmm thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *finy*: 29 balandžio 2010 - 15:40
QUOTE(*finy* @ 2010 04 29, 16:24)
As visuomet nakciai palieku,per toki lauka tikrai issivalo viskas puikiai  smile.gif
Issigudrinau grindis plauti  rolleyes.gif  Nors anokia cia gudrybe.Pries plaunant,grindu skudura su minkstikliu apipilu.Nu kaip kvepia kambariai paskui,mmmmm  thumbup.gif

Gera mintis biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 04 29, 16:24)
As visuomet nakciai palieku,per toki laika tikrai issivalo viskas puikiai  smile.gif
Issigudrinau grindis plauti  rolleyes.gif  Nors anokia cia gudrybe.Pries plaunant,grindu skudura su minkstikliu apipilu.Nu kaip kvepia kambariai paskui,mmmmm  thumbup.gif

su tuo grindu plovikliu apipili, ar as ne taip supratau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 04 29, 16:37)
su tuo grindu plovikliu apipili, ar as ne taip supratau? blush2.gif

aš tai supratau, kad su audinių minkštikliu (?)
Atsakyti
Su minkstikliu,jis skaniau kvepia mirksiukas.gif Dabar pas mane tas oranzinis,mandarinu ar apelsinu,nepamenu tiksliai.Nedaug papilu,itrinu ir pirmyn po namus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 04 29, 19:16)
Su minkstikliu,jis skaniau kvepia  mirksiukas.gif Dabar pas mane tas oranzinis,mandarinu ar apelsinu,nepamenu tiksliai.Nedaug papilu,itrinu ir pirmyn po namus  biggrin.gif

kaip idomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2010 04 24, 13:13)
Dar turiu VAMZDŽIŲ valymo GRANULĖS, tai irgi labai gerai valo vamzdžius, nes sudėtyje yra medžiagų, kurios tirpdo riebalus ir virtuvės atliekas.

Vat noriu jį užsisakyt, nežinau ar išvalys man vis užsikimšusią vonia g.gif Jau kurmiu pyliau nepadėjo, coca colos kiek litrų supyliau truputuką pramušė,o kaip su šiom granulėm? rolleyes.gif
Atsakyti