Įkraunama...
Įkraunama...

FM Group - For Home

QUOTE(spyglencija @ 2010 05 04, 09:17)
Vat noriu jį užsisakyt, nežinau ar išvalys man vis užsikimšusią vonia g.gif  Jau  kurmiu pyliau nepadėjo, coca colos kiek litrų supyliau truputuką pramušė,o kaip su šiom granulėm? rolleyes.gif

Aš irgi jas naudoju, man atrodo jose yra rūgšties, todėl jos gerai išputoja ir tikrai gerai išvalo vamdžius. Pabandyk, gal patiks ir tau.
Atsakyti
Tos granules man gerai isvale,netgi per gerai,kad net uzsikimso.Visus nesvarumus nuo vamzdziu sieneliu atkirto,todel ir susidare kamstis.Siaip jos gerai uzburbuliuoja,viska isjudina thumbup.gif Tik jas reikia ne siaip supilti,o pries tai uzpilti karsto/verdancio vandens,o paskui ta kamsteli tu granuliu.Tada ne tik pamatysit,bet ir isgirsit kaip jos dirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 05 04, 10:23)
Tos granules man gerai isvale,netgi per gerai,kad net uzsikimso.Visus nesvarumus nuo vamzdziu sieneliu atkirto,todel ir susidare kamstis.Siaip jos gerai uzburbuliuoja,viska isjudina  thumbup.gif  Tik jas reikia ne siaip supilti,o pries tai uzpilti karsto/verdancio vandens,o paskui ta kamsteli tu granuliu.Tada ne tik pamatysit,bet ir isgirsit kaip jos dirba  biggrin.gif

tada užsakinėju ir žiūrėsim rezultatą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 05 04, 09:23)
Tos granules man gerai isvale,netgi per gerai,kad net uzsikimso.Visus nesvarumus nuo vamzdziu sieneliu atkirto,todel ir susidare kamstis.Siaip jos gerai uzburbuliuoja,viska isjudina  thumbup.gif  Tik jas reikia ne siaip supilti,o pries tai uzpilti karsto/verdancio vandens,o paskui ta kamsteli tu granuliu.Tada ne tik pamatysit,bet ir isgirsit kaip jos dirba  biggrin.gif

Kaip tik pirma reikia pilti granulių 2 šaukštus, o paskui verdančio vandens 0.5 l
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2010 05 04, 10:35)
Kaip tik pirma reikia pilti granulių 2 šaukštus, o paskui verdančio vandens 0.5 l

Pabandykit atvirksciai,pamatysit skirtuma mirksiukas.gif O litrais as nematuoju,papilu is arbatinio ir viskas smile.gif
Atsakyti
na o aš išbandžiau oro gaiviklį, skaniai kvepia, tinka ne tik tualetui papurkšt, bet ir namus pakvėpint thumbup.gif
Papildyta:
esu daug ką išbandžiusi, labai patinka pirštinė iš mikropluošto, super dalykas valyti langus, veidrodžiur ir kitus stiklinius paviršius, plėšiamos šluostės irgi labai patinka, žodžiu tikrai nesigailiu, kad pirkausi biggrin.gif tik su skalbinių minkštikliais nekas, iš pradžių jie man labai patiko, bet kai pastojau jų kvapas man buvo per stiprus ir erzino, nu nieko, po kiek laiko pas mane viskas susitvarkys ir vėl galėsiu juos naudoti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 05 04, 09:45)
Pabandykit atvirksciai,pamatysit skirtuma  mirksiukas.gif  O litrais as nematuoju,papilu is arbatinio ir viskas  smile.gif

smile.gif laikausi nurodytų instrukcijų, kad man ir taip gerai išvalė smile.gif
Atsakyti
[quote=boruze_taskuota,2010 05 04, 11:00]
na o aš išbandžiau oro gaiviklį, skaniai kvepia, tinka ne tik tualetui papurkšt, bet ir namus pakvėpint thumbup.gif

o aerozolis sausas ar slapias, man patinka tik sausi
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 05 04, 10:23)

O vis dėl to pabandykit lietuvišką Kurmį - ir pigiau, ir efektas tas pats mirksiukas.gif tik ne taip išreklamuotas
Atsakyti
QUOTE(Naidra @ 2010 05 04, 13:07)
O vis dėl to pabandykit lietuvišką Kurmį - ir pigiau, ir efektas tas pats mirksiukas.gif tik ne taip išreklamuotas

schmoll.gif schmoll.gif Kurmis mano vamzdžiams nepadėjo schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
[quote=carnitaster,2010 05 03, 21:53]
[quote=boruze_taskuota,2010 05 04, 11:00]

o aerozolis sausas ar slapias, man patinka tik sausi
[/quote]

sausas, papurškus joks lašelis nenukrenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naidra @ 2010 05 04, 13:07)

Pirkom ir mes ta Kurmi,nepatiko jis man visai,kol viso neipiliau,rezultato nepamaciau. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(eeeglute @ 2010 05 04, 10:35)

as irgi taip darau,bet nebutinai reikia verdancio vandenio,piliau karsta vandeni ir isvalo puikiai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 04 gegužės 2010 - 13:11