Įkraunama...
Įkraunama...

FM Group - For Home

QUOTE(*finy* @ 2010 06 21, 15:01)
Pas konsultantus arba paciam juo tapti  mirksiukas.gif

Na va jau atsakė 4u.gif

o įdomu kokiu pagrindu kainas sukėlė? matyt pirkimai dideli,tai galvoja pora litų dar išaugs rolleyes.gif Nieko neužsakinėjau dabar tai nepastebėjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2010 06 22, 07:12)
Na va jau atsakė 4u.gif
o įdomu kokiu pagrindu kainas sukėlė? matyt pirkimai dideli,tai galvoja pora litų dar išaugs rolleyes.gif  Nieko neužsakinėjau dabar tai nepastebėjau bigsmile.gif

Nežinau, galėjo iš anksto pranešti, kad kainos kils smile.gif Aš tai galvoju, kad gal išleido naują katalogą, kuris bus tas pats visus metus, tai dėl to ir užsimetė, nes paskui nebus galimybės pakelti kainas smile.gif Nu gal kokių akcijų HOME produktams sugalvos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2010 06 22, 11:07)
Nežinau, galėjo iš anksto pranešti, kad kainos kils smile.gif Aš tai galvoju, kad gal išleido naują katalogą, kuris bus tas pats visus metus, tai dėl to ir užsimetė, nes paskui nebus galimybės pakelti kainas smile.gif Nu gal kokių akcijų HOME produktams sugalvos wink.gif

Pakele kainas del augancio kuro kainu smile.gif Viskas pabrango, ne vien tik FM.
Atsakyti
Kiek as zinau , tai kainos pakilo del PVM mokescio.Jis padidejo jau pernai , tik FM savo saskaita kainu tuomet nepakele.Bent man taip aiskino.
Atsakyti
Sveikos, turiu kelis produktus, man labai patiko thumbup.gif , labai džiaugiuosi jais, kvepia, valo gerai. Tik va tikrai, jau pabrango, gerai kad net 5 rūšių valiklių nusipirkau iš karto, tai manau, kad pusę metų tikrai naudosiu.
Atsakyti
gal zinote kaip sluoste delicat ac02 gal kuri isbandete
Atsakyti
nebandete sluostes zmones g.gif
Atsakyti
Isbandziau tas sluostes kur ritinelyje.Tikrai labai patinka ir galima isplaut jas ne karta smile.gif
Atsakyti
Man kažkaip fm tik kvepalus gerus sugeba gamint wink.gif
Atsakyti
O kaip jums Make Up priemones? As dar nieko nebandziau,lupu blizgio noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2010 08 18, 18:02)
O kaip jums Make Up priemones? As dar nieko nebandziau,lupu blizgio noreciau rolleyes.gif

Man tusas nepatiko schmoll.gif
o pudra skysta tai viena is geriausiu.Naudojau ir tas katalogines visokias(firmu nevardinsiu) ir brangias, bet kai pabandziau sita, tai likau apsalus,kad tokiu is vis yra.Nes kai veido oda tai sausa tai riebi, tai visos pudros buna arba per sausos ir plemais imeto arba per riebios taip kaip aliejum issitepus ,O sita Fm tai toks aukso viduriukas thumbup.gif
Atsakyti
Man FM kvepaliukai taip pat thumbup.gif
Nesulyginsi su kitu "katalogu" gaminais biggrin.gif
Atsakyti