Įkraunama...
Įkraunama...

FM Group - For Home

Na kvepaliukai gal is ties thumbup.gif Vieni ilgiau laiko kiti maziau.Bet as tai jais naudojuos ,Ir buteliukai labai elegantiski kai kuriu kvapu.Atsibodo, pasikeiti i kita kvapa ir nereik sukt galvos.
bigsmile.gif
Atsakyti
as esu labai pries FM Group, nes patyriau dideli nesiskaityma su klientais, o del kvepalu tai siaubas! pavyzdukuose toks malonus kvapas buvo, o gavusi pakuote tiesiog alkoholiu smirdi. Daugiau nebepirksiu ir FM Group ir manau, kad ten kokybe prasta, ypac kvepalu.
Atsakyti
QUOTE(Alv @ 2011 02 01, 17:45)
as esu labai pries FM Group, nes patyriau dideli nesiskaityma su klientais, o del kvepalu tai siaubas! pavyzdukuose toks malonus kvapas buvo, o gavusi pakuote tiesiog alkoholiu smirdi. Daugiau nebepirksiu ir FM Group ir manau, kad ten kokybe prasta, ypac kvepalu.

Su Jusu nuomone nesigincysiu,bet kad alkoholiu smirdi tai nesutinku,ne viena is bandziau ir kvapas normalus. blink.gif g.gif
Atsakyti
Kvepalai jokiu alkoholiu neatsiduoda, normalus kvapas, o is FOR Home serijos gaminiu tai man labai patinka skalbiniu minstikliai, labai gerai minkstina, skalbiniai tokie minksti, malonus ir kvapas neerzinantys, tai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2011 02 05, 11:48)
Kvepalai jokiu alkoholiu neatsiduoda, normalus kvapas, o is FOR Home serijos gaminiu tai man labai patinka skalbiniu minstikliai, labai gerai minkstina, skalbiniai tokie minksti, malonus ir kvapas neerzinantys, tai  thumbup.gif .

Na minkstiklio nesiryzau naudoti,bet jei taip giriat tai manau tikrai vertas demesio. g.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na, aš neseniai pradėjau naudotis fm produktais. Tiksliau kai prisijungiau į tikrai šaunų kolektyvą smile.gif Iš namų priemonių naudoju indų ploviklį. Aišku daugumai nepatinka tai, kad neputoja, tačiau visi žinom, kad tos putos tai tik dėl "vaizdo", nes plauna tikrai labai ilgai, ir buteliuko užtenka tikrai kokiems 3mėn.(mane taip patikino, ir naudoju beveik mėnesį, o jo tikrai dar labai daug liko) nes yra koncertratas. smile.gif Bandžiau ir priemonę baldų valymui, tikrai nenusivyliau. Tad dar tikrai įsigysiu ir daugiau prekių pabandymui(juk norisi klientams siūlyti išbandytas prekes). ax.gif
o kiek dėl kitos produkcijos, tai kvapų dauguma tikrai labai geri yra. O tie, kas skunždiasi, kad neilgai laiko ir pan.. tai tas išliekamumo faktorius priklauso nuo daugelio dalykų. Kaip tas kvapas jum tinka, nuo jūsų odos ir pan. Nes aš turėjus tiek vadinamų "originalų", kurie tikrai ne visi ilgai laikydavosi, tiek visokių kitokių a la kvapų biggrin.gif Bet dabar tikrai labai mėgstu fm produktus ir siūlau visiem išmėginti, nes kainos tikrai nėra didelės, o jums labiausiai reikalinga produktą čia tikrai galite rasti wink.gif
Nenoriu tuščiai girti, bet faktas lieka faktu, kad tikrai produktai yra kokybiški ir geri.
Ir jei kam ko reikės, visda galėsiu pagelbėti ir patarti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alv @ 2011 02 01, 17:45)

drisciau nesutikti. Pati turiu ju kvepalus ir tikrai jie nesmirda alkoholiu. O kas liecia issilaikyma, tai saldus ilgiau issilaiko, gaivus maziau. Ir siaip, kaip jau buvo mineta auskciau, kad priklauso nuo tam tikru faktoriu tas issilaikymas ax.gif
Dabar turiu 101, ir tirkai "nenugaruoja" greit g.gif
Atsakyti
as irgi netikiu tokiais komentarais,kad nesilaiko kvapas ar prasta kokybe.pati uzsiregistravau tam,kad pirkciau sau pigiau,o dabar jau ir drauges uzsiregistravo,taip pat del saves.ir nera cia nei prasta nei pigi produkcija,nors jai jau atvirai,tai man nepatiko tik lupu blizgesys,ir seselius naudiju profesionalius,tai sitie man per svelnus.o siaip tai is pradziu skeptiskai vertinau namu buities priemones,bet dabar pastebejau,kad spintelej tik fm ir vis daugeja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 05 03, 20:01)
Nemazai FM prekiu esu isbandziusi, ir tikrai nenusivyliau, negalvojau, kad dar yra tokiu geru valikliu. Nepalyginami su parduotuvese parduodamais.

Pritariu 100% Geresnes produkcijos nera, as jau seniai nieko nebeperku is parduotuviu..skalbimo skystis, puikus, o jau skalbiniu minkstikliai, ypac is prabangios kolekcijos... thumbup.gif thumbup.gif Kaip skaniai ir ilgai kvepia, ir kaip minkstina rubus..pasaka... wub.gif thumbup.gif Visi valikliai ausciausios kokybes, nezinau ka daryciau be ju.... schmoll.gif thumbup.gif
Tiek kvepalai, tiek kosmetika viskas super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Norejau paklausti, gal kuri jau uostet naujus kvapus, ir naujo zalio katalogo, pasidalinkit, kaip jie kvepia, gal kas atitikmenis zinot? ax.gif
Atsakyti
O kuom valote oda? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2011 08 09, 22:25)
O kuom valote oda?  unsure.gif

Yra vaskas odiniu pavirsiu prieziurai.Tinka dirbtinei ir naturaliai odai.300ml kainuoja 35 lt
Atsakyti
mes turim gaivikli i spinta, tai vos pro ja praejus pakvimpa, o atidarius spinta po visus namus pasklinda thumbup.gif
Atsakyti