Na, aš neseniai pradėjau naudotis fm produktais. Tiksliau kai prisijungiau į tikrai šaunų kolektyvą

Iš namų priemonių naudoju indų ploviklį. Aišku daugumai nepatinka tai, kad neputoja, tačiau visi žinom, kad tos putos tai tik dėl "vaizdo", nes plauna tikrai labai ilgai, ir buteliuko užtenka tikrai kokiems 3mėn.(mane taip patikino, ir naudoju beveik mėnesį, o jo tikrai dar labai daug liko) nes yra koncertratas.

Bandžiau ir priemonę baldų valymui, tikrai nenusivyliau. Tad dar tikrai įsigysiu ir daugiau prekių pabandymui(juk norisi klientams siūlyti išbandytas prekes).
o kiek dėl kitos produkcijos, tai kvapų dauguma tikrai labai geri yra. O tie, kas skunždiasi, kad neilgai laiko ir pan.. tai tas išliekamumo faktorius priklauso nuo daugelio dalykų. Kaip tas kvapas jum tinka, nuo jūsų odos ir pan. Nes aš turėjus tiek vadinamų "originalų", kurie tikrai ne visi ilgai laikydavosi, tiek visokių kitokių a la kvapų

Bet dabar tikrai labai mėgstu fm produktus ir siūlau visiem išmėginti, nes kainos tikrai nėra didelės, o jums labiausiai reikalinga produktą čia tikrai galite rasti

Nenoriu tuščiai girti, bet faktas lieka faktu, kad tikrai produktai yra kokybiški ir geri.
Ir jei kam ko reikės, visda galėsiu pagelbėti ir patarti.