Įkraunama...
Įkraunama...

FM Group - For Home

O, Tu Moterie gražioji, ši diena juk Tau skirtoji!!!
Leisk pasveikinti Tave su gražia Tavo švente!!!
Vyrų dėmesio mes linkim ir gražių gražių gėlių!!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 08 kovo 2013 - 18:20

! 
Temoje platintojų paieška ir/ar savireklama draudžiama. Todėl atitinkamos žinutės pašalintos.
Atsakyti
as irgi isbandziau baltiems rubams: dabar reikia issiaiskinti, ar jau po pirmo plovimo gali buti pirmieji rezultatai? man atrodo tikrai,kad maieks baltesnes g.gif
Atsakyti
Dėl baltų tai nežinau - nepastebėjau tokio poveikio super duper, bet kas liečia spalvotus, tai kažkaip nuskalbtus džinsus išskalbiau vienus ir paryškėjo spalva.. Niekaip nesupratau kodėl iš pradžių galvojau vaidenasi ar kaip.. pasirodo ne, nuskalbia milteliais "atliktą darbą" ir grįžta normali spalva.
Atsakyti
sveiki,

o fm valikliai/skalbikliai ekologiski ar ne g.gif
mano vaikas chemijai alergiskas - tai noriu issiaiskinti pries isigydama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 21 kovo 2013 - 08:21
na jie nera klasifikuoti kaip ekologiski,bet :Namų valymo priemonės: pirmiausia yra koncentruotos, efektyvios, be chloro, be organiniu tirpikliu, bei stiprių organiniu rugščių.
Skalbimo skystis spalvotiems- Nėra fosfatų. Priemonė yra biologiškai skaidi, nekenkia nei žmogui nei gamtai, nėra policikliniu bei nitrintu muskuso junginiu todėl nekvepia įkyriai. Turi labai malonu subtilu aromatą, kuris išdžiuvus skalbiniams nesijaučia, tinka
mažiems vaikams bei elergiškiems žmonėms.
Skalbimo skystis baltiems- neturi chloro ir papildomų melsvintojų, kurie balta spalvą padaro melsvai balta
tikiuosi atsakiau i tavo klausima....
Atsakyti
Vivulia, man mazoji ( 1m ir 3 men ) yra kazkam alergiska, tik niekaip nenustato kam.... nuo gimimo paberdavo ja, ir dabar yra keletas sausu ploteliu odos ir siaip jautri, bet reaguoja ji i maista kiek matau. Kol buvo visai maziuke kazkaip skalbiau su kitu firmu skalbikliais, o va jau nuo kokiu 7 menesiu pradejau ir kartu su visais rubais musu skalbti ir su Fm spalvotu skalbikliu, tai po pirmo skalbiklio bijojau labai, kad isbers ar dar kazkas bus ir ka ir nieko.. ir skalbiu toliau, ir tikrai būklė neblogėja... Netgi sakyčiau atvirksščiai, ant kūno kur buvo sausumai jų nebeliko. Bet drasiai teigti, kad bandyk nieko nebus negaliu, nes nežinau kam vaikas alergiškas.
Atsakyti
na ji raso,akd chemijai alergiskas,bet cia irgi:reiketu tiklsiau zinoti kokiems junginiams .
Atsakyti
Tai ta ir turejau omenyje, kad reikia zinoti konkreciai kam, o ne bendrai.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Aš vis su klausimais - šį kartą apie itin stipraus poveikio riebalų valiklį - kaip jis Jums? Ką valot su juo? aš pvz, jei ką nors riebesnio kepu tai išplaunu išpurškus keptuvę ar skardą.. Bet kai buvau mokymuose valė kitą pakaitintos ir purvinos keptuvės pusę, tai su atpėšiama šluoste kai brūkštelėjo liko keptuvė švari o šluostė ruda ruda.. man taip nesigavo namie. Ką aš ne taip dariau?
Atsakyti
a skiek supratau,tai jis indu viduj nelabai tinka...bet tiksliai negaliu pasakyti.tu cia apie degreaser kalbi ane?man jis nepasiteisino,bet as valiau salta pavirsiu, o ne sildyti,....gal tik pasikldyti riekejo..........
Atsakyti