Įkraunama...
Įkraunama...

FM Group - For Home

gal ka sudomins :
Dėmesio!

Baigiasi balandis - švaros mėnuo, bet tik ne FM Group
kompanijoje. Mes pratęsime tiek, kiek Jums reikės.
Jeigu Jūs mėgstate švarą, bet neturite tam per daug laiko
ar per daug noro, tuomet kviečiame Jus
gegužės 2 d., ketvirtadienį, 18 val.
į FM Group atstovybę adresu Laisvės pr. 125 Vilniuje
ir mes Jus išmokysime, kaip tai padaryti lengvai,
greitai ir pigiai su FM Group produkcija.
Atsakyti
Šiaip būna ir antradieniais 18,00 val. tik kitos šakos žmonės veda. Tik kažkodėl neskelbia to internete. Ketvirtadieniais pradėjo neseniai vesti, o antradieniais jau tikrai seniai vyksta. Pvz šiandien MAKE UP pamokėlė, kitą antradienį kvepalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilku motinėlė: 30 balandžio 2013 - 14:54
antradieniais yra webinarai....
be tlietuvoiskame puslapyje yra ir sitas :
Kiekvieną antradienį 18 val.

FM GROUP atstovybės patalpose - konferencijos salėje,

adresu Laisvės pr. 125, Vilniuje,

vyksta kompanijos verslo bei produkto pristatymai ir apmokymai.

Nepraleiskite progos!!!

Tai Jūsų šansas!!!

Sėkmė du kartus nesibeldžia!!!
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Pasidalinkite patirtimi. Kiek nukalkintojo reiktų pilti į indaplovę? Nes instrukcijoje su skiedimais parasyta, o indaplovės instrukcija kažkur nežinia kur doh.gif tai nelabai įsivaizduoju kiek ji vandens sunaudoja, tai sunku apskaičiuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cresta: 21 gegužės 2013 - 11:43
is tiesu tai tiksliai nezinau,bet kadangi tai yra rugstinis preparatas ,tai as asmeniskai daugiau negu saukstelio ten nepilciau.
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 05 21, 15:03)
is tiesu tai tiksliai nezinau,bet kadangi tai yra rugstinis preparatas ,tai as asmeniskai daugiau negu saukstelio ten nepilciau.

Labai aciu 4u.gif Jus kaip visada operatyvi ir informatyvi thumbup.gif
Atsakyti
tai mano hobby,kuris,tikiu,kad greitai taps mano pastoviu darbu smile.gif
na jei man pavyks susisiekti su sponsore,tai uzklausiu smile.gif is italijos ne visada pavyksta greitai susikalbeti su lietuva....
Papildyta:
turiu atsakyma:
ne , šaukštelio per mazai, reikėtų panašiai kaip į skalbimo mašiną skaičiuoti - tai sakyčiau apie 5-6 6aukstus, nereikia bijoti, nieko nenutiks, tik svarbu po to gerai kad isskalautu - praleisti "ant tuščio" porą kartų
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 05 21, 15:23)
tai mano hobby,kuris,tikiu,kad greitai taps mano pastoviu darbu smile.gif
na jei man pavyks susisiekti su sponsore,tai uzklausiu smile.gif is italijos ne visada pavyksta greitai susikalbeti su lietuva....
Papildyta:
turiu atsakyma:
ne , šaukštelio per mazai, reikėtų panašiai kaip į skalbimo mašiną skaičiuoti - tai sakyčiau apie 5-6 6aukstus, nereikia bijoti, nieko nenutiks, tik svarbu po to gerai kad isskalautu - praleisti "ant tuščio" porą kartų

Ačiū labai 4u.gif Bandysiu laimę wink.gif
Atsakyti
Ar bandė, kuri naujus tuos produktus? kaitlentei ir šaldytuvui? Aš išbandžiau abu ir patiko, vieną kartą supainiojau ir šaldytuvo valikliu kaitlentę nuvaliau, irgi gerai biggrin.gif Pas mane kaitlentę valo vyras, tai lig siolei valydavo pieneliu, o dabar su tuo specialiu tai sako nera ka net lyginti, daug geriau nusivalo.. ir šuorų nelieka.
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2013 06 10, 16:55)
Ar bandė, kuri naujus tuos produktus? kaitlentei ir šaldytuvui?  Aš išbandžiau abu ir patiko,  vieną kartą supainiojau ir šaldytuvo valikliu kaitlentę nuvaliau, irgi gerai biggrin.gif  Pas mane kaitlentę valo vyras,  tai lig siolei valydavo pieneliu, o dabar su tuo specialiu tai sako nera ka net lyginti, daug geriau nusivalo.. ir šuorų nelieka.

As kaitlentei išbandžiau, tai tikrai patiko smile.gif Dar ir gartraukiui mano puikiai tinka, nes pavirsius praktiškai toks pat, kaip ir kaitlentės ir vis niekaip neparinkdavau priemonės jam, nes vis šuorai likdavo, o dabar tai super, blizga visas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2013 03 21, 08:21)
sveiki,

o fm valikliai/skalbikliai ekologiski ar ne  g.gif
mano vaikas chemijai alergiskas - tai noriu issiaiskinti pries isigydama  4u.gif

QUOTE(volpe @ 2013 03 22, 23:25)
na ji raso,akd chemijai alergiskas,bet cia irgi:reiketu tiklsiau zinoti kokiems junginiams .

Taip si produkcja nepriskiriama prie ekologisku , bet tai nera ta agresyvioji chemija ... Juk isivaizduokite, jei tai butu agresyvi chemija, tai susilydytu jau pakuotes mirksiukas.gif Pakuotes pagamintos is vasko ir kartono. Jas galima sudeginti... ir kai dega kvepia vasku... As kai buvau Trasalyje seminare, tai per prezentacija uzdege tuscia pakuote ... ir ji letai kaip zvake smilko ....( paprastai plasmase sudega didele liepsna su juodais dumais ) .. kvapas vasko, parafino, tokiu budu galima pakuote panaudoti kokioj terasoj, nuo uodu... tik aisku ja ideti i kokia moline lekstute mirksiukas.gif

Ar vaziuojat kas nors i Trakus i seminarus ... nu man tai labai patinka mirksiukas.gif Motyvacijos uzkrauna ax.gif
Atsakyti
Smagu, kad nauji produktai ne tik man patinka smile.gif

Aš tai tokia eksperimentatorė - mano vienai merginai nepatiko spintų gaiviklis, galvoju na reikia pabandyti, kad turėčiau savo nuomonę - tai kaip jis man patiko.. Spintoj švelniai kvepia, o kadangi spinta prie pat įėjimo durų, tai įėjus į butą toks malonus dvelksmas, neįkyrus, bet malonus.

Ir gal jau klausiau kažkada, bet ar naudojat patalynių purškiklį?

Elija, taip važiuoju, šiais metais nė vieno nepraleidau dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilku motinėlė: 11 birželio 2013 - 10:17