rasike : laikas isbandyti daugiau

As per akcija isigyjau uz 1.29lt
indu plovikli-balzama. Tai jau naudoju, man patiko. Pirma del savo sudeties, yra daug naturaliu ingridientu, be alergenu ir neitralus pH 5,5 ir kad patikrintas dermatologu. Plauna gerai riebalus.
Toliau dar naudoju ekranu valikli, tinka stikliniu, skystu kristalu ir plastiko pavirsiams, labai gerai nuvalo.
Dar geras valiklis yra rudziu ir akmens salinimo gelis, puikiai isvalo kalkiu nuosedas, muilo apnasas, rudziu demes irgi pasalina.
Vamzdziu valymo granules tikrai gerai veikia, neturi jokio pasalinio kvapo.
Zodziu i mano namus vel sugrizo FM group produkcija

Toliau dar naudoju ekranu valikli, tinka stikliniu, skystu kristalu ir plastiko pavirsiams, labai gerai nuvalo.
Dar geras valiklis yra rudziu ir akmens salinimo gelis, puikiai isvalo kalkiu nuosedas, muilo apnasas, rudziu demes irgi pasalina.
Vamzdziu valymo granules tikrai gerai veikia, neturi jokio pasalinio kvapo.
Zodziu i mano namus vel sugrizo FM group produkcija

Viola:as be granuliu gyventi negaliu....mano ir vyriausios dukros yra ilgi plaukai,tai granuliu namie visada yra

QUOTE(volpe @ 2013 11 09, 11:32)
Viola:as be granuliu gyventi negaliu....mano ir vyriausios dukros yra ilgi plaukai,tai granuliu namie visada yra 

Taip, mano plaukai anksciau irgi buvo ilgi, tai vonia pastoviai buvo uzkimsta

viola: SVEIKINU!!!!!!!!!!tik svarbu labai noreti ,pasistenkt ir tiket!!!!!!
FOR HOME naujienos... 

Kam skirtos naujos FOR HOME priemonės?
Kaip jas naudoti?
Kuo ypatinga nauja formulė?
Į šiuos, ir ne tik, klausimus rasite atsakymus prisegtoje medžiagoje
http://www.fmgroup.l.....2B2013+LT.pdf

Kam skirtos naujos FOR HOME priemonės?
Kaip jas naudoti?
Kuo ypatinga nauja formulė?
Į šiuos, ir ne tik, klausimus rasite atsakymus prisegtoje medžiagoje
http://www.fmgroup.l.....2B2013+LT.pdf
Tikrai esu labai patenkinta visa FM For Home produkcija
Netgi galiu draisiai pasakyti, kad gersene uz zinoma Amway produkcija. Skalbimo skisciai is FM pukiai skalbia, taip pat naudoju ir demiu valikli, mano balti rubai vel tapo balti.
Virtuveje napamainomas itin stipraus poveikio riebalu valiklis.

Netgi galiu draisiai pasakyti, kad gersene uz zinoma Amway produkcija. Skalbimo skisciai is FM pukiai skalbia, taip pat naudoju ir demiu valikli, mano balti rubai vel tapo balti.
Virtuveje napamainomas itin stipraus poveikio riebalu valiklis.

gavau dovanų žalią FM žvakę ir labai patiko. Ar yra dar kitokių kvapų? Kokia kaina žvakių?
Yra pačulio - tą tikriausiai ir gavai. Dar vanilės, vyšnių žiedo, persikų ir verbenos.Aš dabar turiu vyšnių žiedo, pati žvakė kvėpėjo per stipriai kainusipirko, bet kvapas maloniai švelnus. Tik persikas man nepatinka, bet čia asmeniškai man viskas kas persikų kvapo ne
O šiaip žvakės, gražios ilgai ir gražiai dega. Kaina 24 Lt

sveiki, man irgi laaabai patinka FM:)
o indu ploviklis tai koncentratas? ar ne?
o indu ploviklis tai koncentratas? ar ne?
QUOTE(erpa @ 2014 01 01, 18:34)
Galima naudoti ir neskiesta. Yra speciali pompa i buteli, kaip dozatorius. As naudoju skiesta- 400ml vandens ir 100ml ploviklio.

Erpa:indu ploviklis,kaip ir kiti produktai,yra koncentruotas.ji gali naudoti kaip tau labiau. Patinka.as asmeniskai uzkimsu kriaukle ir ipilu sauksta ploviklio.ir jo man uztenka.gali skiesti ,kaip parase viola.
Kas liecia zvakes: as jums pasiulyciau ieiti i fm pagrindini puslpapi ir ten rasite visus aprasymus,kainas.nepamirskite,kad ten yra verslo partneriams skirtos kainos,o juo gali tapti visi.
Papildyta:
Arklio suoliais atsuoliavo 2014:linkiu visiems kuo prasmingesniu ir idomesniu metu!
Kas liecia zvakes: as jums pasiulyciau ieiti i fm pagrindini puslpapi ir ten rasite visus aprasymus,kainas.nepamirskite,kad ten yra verslo partneriams skirtos kainos,o juo gali tapti visi.
Papildyta:
Arklio suoliais atsuoliavo 2014:linkiu visiems kuo prasmingesniu ir idomesniu metu!