Įkraunama...
Įkraunama...

FM Group - For Home

Sveikos,

naudoti pradėjau taip pat FM group For Home produkciją ir ne tik ir esu labai patenkinta. Labai patiko akmens rūdžių valiklis. Taip pat nepamenu ar iš for home katalogo, bet yra vaškas skirtas odai, tai nuostabus dalykas taip pat. thumbup.gif
Atsakyti
elektrolituokle: lauksime daugiau atsiliepimu.
jus taip pat galite rasyti temoje apie kvepalus ,kava ir kosmetika smile.gif
http://www.supermama...?...69&t=955398
Atsakyti
sveikos,atnesu truputeli atsiliepimu:
siuliu valiklis: drauge isbande,sako: pap
u+rskiau,nulekiau pasiimti sepecio,ir pasiruosiau sveisti.valiklis pastovejo vos kelias minutes,kai pradejau valyti,nustebau: nereikejo nieko sveisti.puoikiai nusvale viskas ir tikrai reikjo tik laselio: superkoncentruotas.kadangi ji itale,tai issireiskimas buvo:meraviglioso!!!lengvas neerzinantis kvapas .

lamituotu pavirsiu valiklis: lygiai taip pat susilauke nuostabiu atsiliepimu:
viena mergina isbande,tai sake,kad islindo ant laminuotu gridnu pedos.sakua,kaip cia taip: valiklis tau ****** paliko,pagalvok,sakau,gal kokia diena vaikas su riebaluotom pedutem pasivaiksciojo....ji man ir papaskojo,kad jai buvo issiliejes aliejus,o vaikas tada basa po kambarius lakste.bet ji buvo isplovusi su normaliu valikliu.
zoziu: fm produktas nuvale senaji valikli.tada pasiuliau atskiesti truputi indu ploviklio,isplauti grindis,taip nuriebins,o paskui vel isplauti su laminuotu valikliu
kita mergina is karto parase: nuostabus ir lieka labai malonus kvapas .
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2014 03 10, 12:04)
tuo pačiu galiu ir nuomonę palikt - buvau nusipirkus, tiksliau ir turiu, putas nuo rasojimo, pirkau vyrui į automobilį, tai sakė labai patiko thumbup.gif

as sias putas naudoju namie: kai nusivalau langu langu valikliu,papildomai prabraukiu su putom,tai dazniausiai virtuvej ir vonioje,kur langai pastoviai aprasoje.naudoju masinos langams valyti ir savo akiniamas !!!! thumbup.gif
Atsakyti
naudoju plovikli su alijosiumi...man jis vienintelis!!!
Atsakyti
lietuvos konferencija kaune!!!!!!
LAUKIAME VISU:)
DAUGIAU INFORMACIJOS SU FM GROUP LIETUVA!!!!!
Atsakyti
Produkcija kol kas nusivilti neteko smile.gif Tiesa, šiuo metu nedaug jos išbandyta. Tai ką galiu pasakyti:

Aurile Energy kava - veikia tikrai stipriai, nors ir neilgai.

Šampūnas šunis - reiktų sakyti, kad nieko stebuklingo, bet kai kainuoja 21lt (nariams 15lt), o prilygsta šampūnui iš veterinarų, kur kainuoja 50lt, tai, na, kainų skirtumas tikrai nerealus smile.gif

SPA Senses serijos produktai - abu su drauge apsipatenkinę naudojam, neturiu prie ko prikibti biggrin.gif

Draugė labai patenkinta tušu, dabar nepasakysiu kuriuo tiksliai. Taip pat daug teigiamų atsiliepimų apie mineralinę pudrą girdėjom, tai kitu užsakymu ims rolleyes.gif

Na ir kvepalai... Tai neabejotinai kompanijos arkliukas. Mano mama neblogai nusimano apie kvepalus, tai ilgai negalėjo patikėti, kad kvepalai už 41lt (nariams 29lt!!) gali prilygti kvepalams iš parduotuvės už 200lt. Čia tikrai kažkas nesveiko biggrin.gif Absoliučiai nesuvokiami kainų skirtumai. Pats anksčiau tik tuoletinį vandenį naudojau, kuris praskiestas galas žino kiek, mokėdavau 60-70lt ir atrodė normalu, o čia kvepalai pigiau kainuoja... Dėl šito tai tikrai visa šeimyna iki šiol negalim atsigaut biggrin.gif

Atsakyti
Butinai paragaukite Aurile arbatos, labai skaini. Yra kelera rusiu:
baltoji, juodoji, zalia ir raudoma.

Na skonis labai malonus, jauciasi tik naturalumas, thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viola****: 16 liepos 2014 - 17:47
viola,saulele tu mano,o kaip kava? zinai,kad pas mane atkeliauja viskas po menesio..............tai dar nera nieko............bet vat noreciau suzinoti,kaip kavos skonis?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 17 liepos 2014 - 09:04
QUOTE(volpe @ 2014 07 17, 10:03)
viola,saulele tu mano,o kaip kava? zinai,kad pas mane atkeliauja viskas po menesio..............tai dar nera nieko............bet vat noreciau suzinoti,kaip kavos skonis?

Labai skani kava beveik visas isragavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jautuke30 @ 2014 07 17, 10:19)
Labai skani kava beveik visas isragavau  mirksiukas.gif

Kavos tikrai geros, po paragavimo ir kaina nebebaido.

Skaniausia Irish Cream, labai stiprus kvapas.
Vanilinė šiek tiek švelnesnė.
Metabolism irgi veikia smile.gif

Dabar laukiu arbatos.
Beje kaip jums žalia kava? Ar ragavot jau? Man teko tik pauostyt, tai įdomus kvapas labai, keistas toks. Kažin koks poveikis.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2014 07 17, 12:03)
Kavos tikrai geros, po paragavimo ir kaina nebebaido.

Skaniausia Irish Cream, labai stiprus kvapas.
Vanilinė šiek tiek švelnesnė.
Metabolism irgi veikia smile.gif

Dabar laukiu arbatos.
Beje kaip jums žalia kava? Ar ragavot jau? Man teko tik pauostyt, tai įdomus kvapas labai, keistas toks. Kažin koks poveikis.

Zalia arbata labai pakelia tonusa, duoda energijos - cia mano nuomone, ryte netgi vietoj kavos galima gerti smile.gif
Kava labai maloniai kvepia, o del skonio - tai dabar yra didelis pasirinkimas.
Atsakyti