Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(avilte @ 2009 09 18, 11:53)
Mergaites, kas del vaistuku i Lenkija-gal bazuojames ir varom visos kartu, a?  thumbup.gif

thumbup.gif Nebloga ideja,jauciu kelione tikrai neprailgtu lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik gal sunkoka butu visoms susitarti kuria diena,nes ir pas gydytojus ir vaistus pradeti leistis visoms skirtingai. Nu bet panorejus manau imanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mopsiuka @ 2009 09 18, 14:08)
thumbup.gif  Nebloga ideja,jauciu kelione tikrai neprailgtu lotuliukas.gif lotuliukas.gif  tik gal sunkoka butu visoms susitarti kuria diena,nes ir pas gydytojus ir vaistus pradeti leistis visoms skirtingai. Nu bet panorejus manau imanoma biggrin.gif

va va ir as turejau tokia minti - kartu smagiau smile.gif
tik reikia tada su daktariukais is anksto susideliot receptukus. O nera taip, kad pagal konkretaus ciklo hormonu tyrimus skirtingus skatinamuosius gali israsyti? g.gif
Atsakyti
Siaip, kiek esu girdejusi, tai lygtais BIALYSTOKE Gonalis pigiai F900-930LT kainuotu, ir jo-butinai reikia vaziuoti su receptais, ir dar butinai reikia perspeti, kad turetu vaistine tiek kiek reikia smile.gif
Aisku toloka 250km nuo Kauno i viena gala, bet nzn, as tai bandysiu gal kazkaip, nors dar tiksliai nzn, kita savaite eisiu pas daktariuka ir bus matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2009 09 18, 14:28)
Siaip, kiek esu girdejusi, tai lygtais BIALYSTOKE Gonalis pigiai F900-930LT kainuotu, ir jo-butinai reikia vaziuoti su receptais, ir dar butinai reikia perspeti, kad turetu vaistine tiek kiek reikia  smile.gif

As daznai i LV vaziuoju, galeciau jeigu ka prigriebt vaistukus smile.gif jeigu kam i tema pasitaikytu mano kelioniu laikas...
Atsakyti
Tai gal pasiplanuojame kita arba dar kita savaite, gal isderinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2009 09 18, 14:34)
Tai gal pasiplanuojame kita arba dar kita savaite, gal isderinsim  mirksiukas.gif

as vaziuosiu sekancia savaite ir dar po savaites. tik as vaziuoju visada keliom dienom. tai ko gero kartu susiderinti vaziuot neiseitu, nebent tik i viena puse smile.gif
Atsakyti

cia PL kainos Bialystoke
http://www.aptekapod...-iglami-do-pena
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2009 09 18, 12:34)
Tai gal pasiplanuojame kita arba dar kita savaite, gal isderinsim  mirksiukas.gif

Niu va nepapulsiu pas jus tada,nes man tik po menesio pas daktariuka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mopsiuka @ 2009 09 18, 14:40)
Niu va nepapulsiu pas jus tada,nes man tik po menesio pas daktariuka schmoll.gif

as ir lakriti vaziuosiu pas latviukus smile.gif suderinsim jeigu reiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynyoge @ 2009 09 18, 15:37)
as vaziuosiu sekancia savaite ir dar po savaites. tik as vaziuoju visada keliom dienom. tai ko gero kartu susiderinti vaziuot neiseitu, nebent tik i viena puse smile.gif

Vynyoge, o nesidomejai kiek ten vaistukai kainuoja? PVZ gonal900?Ir zinai kur? Ir ar parduoda su lietuviskais receptais ir tt? mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Vynyoge @ 2009 09 18, 15:37)

Vynyoge, siaip jai tu nupirktum pakeliui vaziuojant, tai is vis idealiausias variantas butu thumbup.gif - sedziu namuose ir dar gaunu vaistukus "papigiam" lotuliukas.gif
Atsakyti
O jus mergaites prasot,kad gydytojas israsytu receptukus visiems vaistams is karto(slopinantiems,stimuliujantiems,sprogdukam ir progesteronui),ir sakot kad vaziuosit pirkt kitur ju?
Atsakyti
QUOTE(mopsiuka @ 2009 09 18, 16:01)
O jus mergaites prasot,kad gydytojas israsytu receptukus visiems vaistams is karto(slopinantiems,stimuliujantiems,sprogdukam ir progesteronui),ir sakot kad vaziuosit pirkt kitur ju?

Nu ir man tokia mintis kilo blush2.gif - siaip as manau vistiek kazkoki plana jau sudarys is anksto, tai nusipirkciau blogiausiu atveju pradziai vaistukus (kurie manau ir yra brangiausiai), o pasipildymui jei ka nusipirkciau jau toje klinikoje. smile.gif
Atsakyti