Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(lenkaK @ 2009 09 18, 20:21)
dar norejau paklaust jeigu priduot kraujuka pirmadieni ryte del hcg tai kada bus atsakimas g.gif ir kur tai vilniuj geriau padaryt kad atsakymas butu kuo greiciau

Geromedoj darykites, atsakymas per pora val Geromeda
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2009 09 18, 20:30)
Geromedoj darykites, atsakymas per pora val Geromeda
Sekmes 4u.gif

aciu uz atsakima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 09 18, 17:54)
nezinau sirdele dreba, graudinasi tik pagalvojus apie vaikiukus.....laukiu ir bijau hcg dienos.........nejauciu nieko zadancio........sopa pilvuka kaip visada pries mm .....suskaudus ima asareles riedeti nors bandau save itikineti kol nepamatysiu tu bjauriu 0000 tol galima galvoti kad tai savotiskas simptomas.........

QUOTE(lenkaK @ 2009 09 18, 19:49)
laikikis 4u.gif as irgi labai bijau HCG dienos  verysad.gif bijau ir vel nusivilti.o siandien visai niekaip man doh.gif visa diena pikina vos laikaus kad neapsivemti,suka pilva ir uzspaude galva doh.gif ryte labai skaudejo pilvo apacia dabar lig tai nieko doh.gif n vienu zodziu sostojanije tai ojojoj.

Kaip aš jums pavydžiu, mergaitės, kad jūs jaučiat kažką, kas labai panašu į nestuke.gif požymius wub.gif Aš visai nieko nejaučiu verysad.gif , tai mano optimizmas po truputį išgaruoja... Jei nežinočiau, kad kruopytės ten patalpintos, tai nieko net neįtarčiau... ech...
LenkaK, tai mes kartu testuojamės pirmadienį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrėlė: 18 rugsėjo 2009 - 20:26
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 09 18, 21:24)
Kaip aš jums pavydžiu,  mergaitės, kad jūs jaučiat kažką, kas labai panašu į  nestuke.gif požymius  wub.gif Aš visai nieko nejaučiu  verysad.gif , tai mano optimizmas po truputį išgaruoja... Jei nežinočiau, kad kruopytės ten patalpintos, tai nieko net neįtarčiau... ech...

na iseina kad taip ta pacia diena nuleisim kraujuka mirksiukas.gif o del tu pozimiu tai cia nesuprasi ar mum paviks kazka jauciant ar tau be jokiu pozimiu ax.gif o gal visos patapsim nestuke.gif to mums visoms ir linkiu wub.gif
Atsakyti
Dekui uz namucius, daug daug mums sekmes cia 4u.gif 4u.gif
Mergaites, teigiamu jums testuku nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 09 18, 21:24)
Kaip aš jums pavydžiu,  mergaitės, kad jūs jaučiat kažką, kas labai panašu į  nestuke.gif požymius  wub.gif Aš visai nieko nejaučiu  verysad.gif , tai mano optimizmas po truputį išgaruoja... Jei nežinočiau, kad kruopytės ten patalpintos, tai nieko net neįtarčiau... ech...

labukas:) nenurasinek saves del pozymiu:) As visais atvejais po proceduru jauciau didesnius pozymius, nei po snaiguciu isodinimo. O pavyko, butent tada kai nejauciau pozymiu 4u.gif wub.gif Sekmes
Atsakyti
labas rytas 4u.gif nors nezinau ar jis man geras nes sugadinau NT ir pamaciau tik 1 riebu bruksniuka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 09 19, 08:52)
labas rytas  4u.gif nors nezinau ar jis man geras nes sugadinau NT ir pamaciau tik 1 riebu bruksniuka verysad.gif

labas rytas,ot tas nekantrumas doh.gif kuri siandien dienele tavo?
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 09 19, 09:10)
labas rytas,ot tas nekantrumas doh.gif kuri siandien dienele tavo?

nu jeigu teisingai skaiciuoju tai 10.isdinimas buvo 0909.
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 09 19, 11:16)
nu jeigu teisingai skaiciuoju tai 10.isdinimas buvo 0909.

taip, 10d tada, o tu nori pamatyt II doh.gif tai net su mikroskopu tokiu metu nepamatysi nors ir butu doh.gif tik nervini savo vaikus pilvelyje savo nerimu doh.gif a nuka nurimsti ir nemetai pinigu ir nervu kazkokiems NT!!! 4u.gif ramybes, pokalbio su mazaisiais - stai kas dabar butiniausia! wub.gif 4u.gif dabar tik tu savo busena gali itakoti ju tolimesni gyvenima wub.gif pasistenk del ju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 09 19, 11:44)
taip, 10d tada, o tu nori pamatyt II  doh.gif tai net su mikroskopu tokiu metu nepamatysi nors ir butu  doh.gif tik nervini savo vaikus pilvelyje savo nerimu  doh.gif a nuka nurimsti ir nemetai pinigu ir nervu kazkokiems NT!!!  4u.gif ramybes, pokalbio su mazaisiais - stai kas dabar butiniausia!  wub.gif  4u.gif dabar tik tu savo busena gali itakoti ju tolimesni gyvenima  wub.gif pasistenk del ju  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pioneer.gif na istikruju net ir nesitikejau kazka pamatit net nezinau kam dariau ta NT.gal galvojau a vdrug bigsmile.gif vat nezinau ka darit su savo galva labai jau skauda isgeriau paracitamli bet nieko jis man nepadejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 09 19, 11:51)
vat nezinau ka darit su savo galva labai jau skauda isgeriau paracitamli bet nieko jis man nepadejo doh.gif

zinau, kad aspirina gerti galima, dar pabandyk meliso arbato isgerti - ir nerimui apslpinti kartu bus 4u.gif labai gerai butu iseiti laukan grynu oru pakvepuoti - puiki siandien diena 4u.gif ramiakas friends.gif
Atsakyti