Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(liepa7 @ 2009 10 06, 13:39)
pupa, kas tau iš to  mirksiukas.gif
pamatysi po 9 mėnesių. Kantrybės  4u.gif

planas chuliganas mano toks!!! rolleyes.gif lotuliukas.gif tai va jei testas man jau rodo kazka tai galvoju ,kad visvien nebereikalo,o jei hcg reikia kartoti kas 2 paras tai man du katus reikes vaziuoti y Kauna =400km+2*30 lt=60 lt uz tyrimus,o finale visvien reikes vaziuoti pas gyd kad pasiziuretu ar matosi zirniukai tai dar plius 200 km +apziura,tai galvoju palaukti ir vaziuoti is kart pas gyd.as zinau kad zirniukai gali matytis 4-6 savaite,bet nesuprantu nuo kada tas savaites pradeti skaiciuoti?gal as cia bisky eiliny karta nusisvaigau? blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dijav @ 2009 10 06, 13:45)
po 3 savaiciu tikrai mato taskiuka arba taskiukus (po isodinimo) .Crinona bet kokiu atveju reikia naudoti mažiausiai iki 12 sav.Daugiau nieko naujo neišgirsi mirksiukas.gif (iš medikų), o jei kreiptumies į savo miesto ginekologę net mestaytų į neštukių įskaitą iki 12 sav.Tą praktikuoja ir užseniečiai.

aciu uz atsakyma drinks_cheers.gif bet nezinau nuo kada skaiciujasi tos savaites blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 10 06, 13:49)
planas chuliganas mano toks!!! rolleyes.gif  lotuliukas.gif tai va jei testas man jau rodo kazka tai galvoju ,kad visvien nebereikalo,o jei hcg reikia kartoti kas 2 paras tai man du katus reikes vaziuoti y Kauna =400km+2*30 lt=60 lt uz tyrimus,o finale visvien reikes vaziuoti pas gyd kad pasiziuretu ar matosi zirniukai tai dar plius 200 km +apziura,tai galvoju palaukti ir vaziuoti is kart pas gyd.as zinau kad zirniukai gali matytis 4-6 savaite,bet nesuprantu nuo kada tas savaites pradeti skaiciuoti?gal as cia bisky eiliny karta nusisvaigau? blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Medikai skaiciuos vis tiek nuo paskutines mm dienos, nors as skaiciuodavau nuo isodinimo+2 sav. man atitikdavo. Bet mediciniskai skaiciuojama nuo paskutines mm dienos. Tau dabar eina 4 sav. 5-6 tikrai matis. O 7 sav. jau turi buti sirdutes veikla.

Va cia isivesk i liniuote savo pask. mm data ir parodis tiklsiai :
http://supermama.lt/.../view/3730/141/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dijav: 06 spalio 2009 - 12:58
Jo, suvilte, as linkusi pritarti dijav: nevazinek tu tu tyrimu ir neieskok echoskopu, jau kaip bus, taip bus nestuke.gif nestuke.gif. O tai dar pakenksi nestuke.gif

Kazkada, kai dar galejau pati pastoti, mane pagulde i ligonine del gresiancio persileidimo, geriau nepasidare, bet gydytoja ejo atostogu ir mane israse namo. Masinai vaziuojant per gelezinkelio pervaza pajutau kaip viduj kazkas truktelejo - kita ryta prasidejo didelis kraujavimas. cray.gif

Gal sutapo, o gal ir ne

Tik vaistukus visus vartok,
Vis tik pradejai nekantrauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 10 06, 13:52)
Medikai skaiciuos vis tiek nuo paskutines mm dienos, nors as skaiciuodavau nuo isodinimo+2 sav. man atitikdavo. Bet mediciniskai skaiciuojama nuo paskutines mm dienos. Tau dabar eina 4 sav. 5-6 tikrai matis. O 7 sav. jau turi buti sirdutes veikla.

aciu mergaites labai labai,kaip butu sunku jei nebutu jusu ir sito skyrelio friends.gif friends.gif friends.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 10 06, 14:01)
aciu mergaites labai labai,kaip butu sunku jei nebutu jusu ir sito skyrelio friends.gif  friends.gif  friends.gif  oro_buckis.gif

Dar prisiminiau, kad visad U man sakydavo"jog nėštumas ne liga" ir liepdavo gyvent įprastinį gyvenimą, o jei yra tikimybė,kad pamirščiau tai, liepė užsirašyt ir su magnetu užsiklijuot ant šaldytuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet kur tau, nuo tos deinos, kai testas teigiamas, mano gyvenimo būdas sulėtėdavo kelis kartus doh.gif
Visos mes tryzniojome ir pilnai Tave suprantame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2009 10 06, 09:47)
As matyt pasiduodu, paskaiciau statistika, kad is forumos su snaigutemis tik vienai mergaitei pavyko, kt. arba nustojo vystytis ar nieko nebuvo, ypatingai saldytiems senuoju budu  unsure.gif . Esu pesimiste, pojuciu nebeliko, manau, tuoj susirgsiu  blink.gif

nu tikrai ne man vienai su snaigutemis pavyko- dar kelioms mergaitems pries mane yra pavyke.As irgi kazkaip nurasinejau ta cikla , akd nepavyks, bet va eme ir pavyko. nenurasyk nei vieno bandymo, sekmes tau.

QUOTE(YUB4 @ 2009 10 06, 11:36)
Dar prirase leidziamu vaistu, nes progesterono skaiciukas gana zemas. Tai MB turi dziaugsmeli - leisti vaistus.  smile.gif

sekmes tau:)

QUOTE(Dijav @ 2009 10 06, 14:21)
Dar prisiminiau, kad visad U man sakydavo"jog nėštumas ne liga" ir liepdavo gyvent įprastinį gyvenimą, o jei yra tikimybė,kad pamirščiau tai, liepė užsirašyt ir su magnetu užsiklijuot ant šaldytuvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet kur tau, nuo tos deinos, kai testas teigiamas, mano gyvenimo būdas sulėtėdavo kelis kartus doh.gif
Visos mes tryzniojome ir pilnai Tave suprantame 4u.gif

o man save liepe saugoti kaip kiausini- zemas isitvirtinimas buvo ir pirmaeige placenta ( abu "isaugau" nestumo eigoje). Tai ir stengiausi saugoti, bet man baisiai sunku saugoti save lotuliukas.gif
Atsakyti
Matyt rudenine depresija savo padare, tad tokios ir nuotaikos. Vis atrodo, kad kraujas jau bega, pilva vel maudzia. Sudas tokia savijauta frusty.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Visom startuojancioms ir laukiancioms rezultatu kantrybes ir nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif finiso 4u.gif

Merginos, norejau paklausti, kuria cd atliekama histeroskopija? Zinau, kad laparaskopija po mmm, o si procedura kada? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulex: 06 spalio 2009 - 14:02
QUOTE(philipuks @ 2009 10 06, 14:40)
Matyt rudenine depresija savo padare, tad tokios ir nuotaikos. Vis atrodo, kad kraujas jau bega, pilva vel maudzia. Sudas tokia savijauta  frusty.gif

Laikykis friends.gif iš paskutiniųjų ir bash.gif tą depresiją.
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 10 06, 11:33)
gal zinot kiek dienu po ysodinimo jau vaginaliniu matytosi zirniukas-ai ax.gif

Siaip tai man sake dvi savaites po punkcijos - kraujo testas, o po to dar dvi - ir tada scanas. Tai reiskia truputi maziau nei 4 savaites nuo isodinimo.

QUOTE(vic @ 2009 10 06, 11:36)
Aciu didelis, negaliu as savo ginio klaust - zinau is anksto, ka sakys (per sitiek metu jau pazistu  biggrin.gif ).
As kazkaip slapintis maziau pradejau, patinusi visa, tai ir pradejau pargyvent, o iki pabaigos dar toloka. Cia mano jau trecias bandymas, vis kazkas ne taip, nei karto net nepunktavo  verysad.gif

Ramaus laukimo  nestuke.gif

O tu skysciu daug geri? Sako daug geriant geriau. As isgerdavau daugiau kaip 3 litrus vandens per diena ir 1 litra pieno. Nelabai daug patarti tegaliu - pati patrities nedaug turiu. g.gif

Aciukas, kantrybes tai labai reikia. Jau lekciau i vaistine testuko, jei stabdziai nebutu ijungti. doh.gif smile.gif

QUOTE(Burbulex @ 2009 10 06, 13:01)
Merginos, norejau paklausti, kuria cd atliekama histeroskopija?  Zinau, kad laparaskopija po mmm, o si procedura kada?  g.gif

Man histeroskopija dare 4 ar 5 dienos po mmm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo YUB4: 06 spalio 2009 - 14:14
blush2.gif
QUOTE(Dijav @ 2009 10 06, 14:11)
Laikykis friends.gif iš paskutiniųjų ir  bash.gif  tą depresiją.

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(YUB4 @ 2009 10 06, 16:13)
Man histeroskopija dare 4 ar 5 dienos po mmm.

Aciukas 4u.gif
Atsakyti