P.S. merginos, cia truputi ne i tema, bet gal kuri duos naudingos informacijos - mmm man baigesi pries 10 dienu. O uzvakar, vakar ir siandien labai maudzia pacia pilvo apacia, taip lyg pries mmm. Kokio cia negalavimo, ligos pozymis gali buti?
[/quote]
Man panasus i mmm maudimas kelis kartus buvo del cistito (ir net kraujukas pasirode), bet nebutinai tai... del sventos ramybes gali pasidaryt slapimo tyrima
QUOTE(Aivė @ 2009 09 21, 20:03)
Man panasus i mmm maudimas kelis kartus buvo del cistito (ir net kraujukas pasirode), bet nebutinai tai... del sventos ramybes gali pasidaryt slapimo tyrima
Aciu uz operatyvuma
Einu plikyti meskauoges arbatos. Fui
As vyliausi, kad kas pasakys, kad tai
QUOTE(lenkaK @ 2009 09 21, 15:55)
viskas baigta pas mus
hcg<0,5 ir atejo tos nelemtos
net neisivaizduoju ka darit toliau
dabar isvis sunkiai kazkas mastosi kodel gi taip nesiseka kodel lelius nekabinasi....
Kokia neteisybe
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2009 09 21, 13:04)
Aš nežinau kodėl, bet esu visiškai garantuota, kad būsiu mama, ne tik, kad tikiu tuo, bet puikiai žinau. Matyt, ta viltis vis dar gyva, tik po nesėkmės ją labai sunku rasti 
Viktoriuk
P.S.kaip gera matyti tave senu nicku
merginos ar jums buvo taip ,kad stimuliacijos metu krutine butu jautri ypac speneliai,ir pilvas keistas,kaip pries ms?as jauciuosi ne kaip per stimuliacija,o kaip po isodinimo
ramushka, sidabrele, kaip jusu skaiciukai?
lenkak,
suvilte, hormonu dozes daro savo
atsipalaiduok
lenkak,
suvilte, hormonu dozes daro savo
dangus griuna sirdis plista per asaras sunkiai ir raideles matau...........dar vakar vyras uz rankutes paemes nuvede tyrimo daryti nes labai jau nenorejau bijojau.....atsakymas teigiamas bet skaiciukai permazi 8.5 daktare mano mane greit nusodino ant zemes o jau akimirka buvau patikejusi savo pagauta laime......tik va jau siandien mano laime bega mm pavidalu.....pameciau savo taip issvajotus tris zirniukus..ate mergaites ......dingstu kuriam laikui kol atrasiu stiprybes snaigutems.......ate...linkiu jums stiprybes ir tikejimo....ieskosiu ir as jo
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2009 09 21, 13:04)
Sunku atsigauti po kalno nesėkmių, tikrai
Va, aš bijau kaip velnio naujo starto
Noras yra, bet kartu ir baimė seka
Pinigų iš kur randam? Sekančiam kartui tėtis duos
Nes kitaip nebeprasisukam
Visiškai nenoriu aš iš jo imti, bet kad kitaip nebesigauna
Aš nežinau kodėl, bet esu visiškai garantuota, kad būsiu mama, ne tik, kad tikiu tuo, bet puikiai žinau. Matyt, ta viltis vis dar gyva, tik po nesėkmės ją labai sunku rasti
Sveika sugrįžus į savo senąjį Nicka
Džiaugiuosi girdėdama tokias optimistines gaidas... žinau ir aš galvoju, kad kažkaip kažkada būsiu
ramushaka, nu bet nesamone kad sitaip, juk HCG yra nestukinis - kabinasi (-nosi?) kazkas? ka tiklsiai sake gyd.? nutraukei crinona? o kraujuoji kaip? smarkiai?
dar nemetu is saraso
dar nemetu is saraso
QUOTE(ramushka @ 2009 09 22, 10:36)
dangus griuna sirdis plista per asaras sunkiai ir raideles matau...........dar vakar vyras uz rankutes paemes nuvede tyrimo daryti nes labai jau nenorejau bijojau.....atsakymas teigiamas bet skaiciukai permazi 8.5 daktare mano mane greit nusodino ant zemes o jau akimirka buvau patikejusi savo pagauta laime......tik va jau siandien mano laime bega mm pavidalu.....pameciau savo taip issvajotus tris zirniukus..ate mergaites ......dingstu kuriam laikui kol atrasiu stiprybes snaigutems.......ate...linkiu jums stiprybes ir tikejimo....ieskosiu ir as jo