Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(liepa7 @ 2009 09 20, 21:13)
Aš mokėjau  po  embrionų įkėlimo  wub.gif
Nepergyvenk, primins  tongue.gif

tikiu kad primins lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik kada pinigus vestis?ir skaiciau senbuviu skyrely,kad sumokejo po punkcijos,o neapsivaisino nei viena,ir pinigu nenorejo grazinti doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
man 8-ta ciklo diena,rytoj pabaigsiu gonalio antra pakuote,bet jauciuosi nekaip schmoll.gif pilvas isiputes,negera,gal cia nuo cetrotide?biesas zino,per 1-a ivf taip nebuvo,nors tada ir dozes buvo mazesnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 09 20, 21:22)
tikiu kad primins lotuliukas.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tik kada pinigus vestis?ir skaiciau senbuviu skyrely,kad sumokejo po punkcijos,o neapsivaisino nei viena,ir pinigu nenorejo grazinti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mes irgi po punkcijos mokėjom, net nepagalvojau, kas bus, jei nei vienas nepasivaisins... O įdomu, kodėl nenori grąžinti pinigėlių? g.gif Gal tada prieš mokant po punkcijos reikėtų jų paklausti apie visus niuansus, kas bus, jei neapsivaisins ir pan., ar grąžins, ar vėliau sumokėti. Geriausia vežtis kortelę, tada kada paprašys, nebus problemėlių ir ne taip baisų tokią sumą su savim turėt tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrėlė: 20 rugsėjo 2009 - 20:31
Labas rytas, mergaites 4u.gif geros Jums savaiteles ir geru tyrimu rezultatu lenkaK ir Sidarbele 4u.gif 4u.gif ir visoms visoms - neblestancio optimizmo thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 09 19, 21:15)
o  vaisingumo klinikoj siuo metu gal jau taip pat saldo greituoju budu?gal teko girdeti ka nors?

Kai prieš mėnesį šaldžiau snaigutes VK, gydytoja minejo, kad snaigutes jie saldo jau greituoju būdu smile.gif
Atsakyti
Diphereline, mano ziniomis, nekenkia pastojus naturaliai (kazkada pries IVF irgi kilo toks klausimas blush2.gif ), todel jei ir ivyktu toks stebuklas, neateitu mmm ir tada viskas jau aisku 4u.gif
suvilte, keliu tave i sarasiuka 4u.gif antras IVF? kur gydotes? o cetrotide nuo kelintos cia dienos? labai domina, nes manau man ji reikes naudoti... ax.gif
ramusha, lenkak, sidabrele, laukiam aukstu skaiciuku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

suvilte, keliu tave i sarasiuka 4u.gif antras IVF? kur gydotes? o cetrotide nuo kelintos cia dienos? labai domina, nes manau man ji reikes naudoti... ax.gif
ramusha, lenkak, sidabrele, laukiam aukstu skaiciuku 4u.gif 4u.gif
[/quote]
man 2-as ivf ,pradejau leistis gonaly nuo 2-os cd.o cetrocide nuo7-os cd.
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2009 09 19, 19:57)
Mergyt, maziau skaityk mirksiukas.gif  Kai nuejau pas genetike ir tokiu sunerimusiu veidu emiau klausineti apie didesne apsigimimu rizika (Leja is saldytu embrionu), ji tik nusisypsoso ir pasake, jog apskritai IVF vienu, kitu punktu auksciau uz bendra vidurki, bet ne del pacio IVF, o del priezasciu del ko mes ji darom, t.y kad daugumos ta genetika ir taip nera ideali...taigi, is esmes viskas tas pats, taigi, atsipusk geriau ir nusiteik sauniam periodui, o pasinervuot spesi veliau mirksiukas.gif

Ai, nervai jau ima, prisiskaitau visokiu dalyku ir automatiskai sau taikau. Matai, skaitau, akd senuoju budu saldyti emrionai yra su ledo kristalais, kurie atsylant gali pazeisti. O kt.sav.vaziuosiu detis jau, jei bus ka deti blink.gif Labai noriu, bet bijau. Dabar estrofem geriu -kiek skaiciau pasalini poveiki - tai vezys visu galu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2009 09 21, 09:05)
Diphereline, mano ziniomis, nekenkia pastojus naturaliai (kazkada pries IVF irgi kilo toks klausimas  blush2.gif ), todel jei ir ivyktu toks stebuklas, neateitu mmm ir tada viskas jau aisku  4u.gif
suvilte, keliu tave i sarasiuka  4u.gif antras IVF? kur gydotes? o cetrotide nuo kelintos cia dienos? labai domina, nes manau man ji reikes naudoti...  ax.gif
ramusha, lenkak, sidabrele, laukiam aukstu skaiciuku  4u.gif  4u.gif

Sveika, gal gali atsiusti mergaiciukiu nikus, kurios lelius po snaiguciu turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2009 09 21, 11:57)
Ai, nervai jau ima, prisiskaitau visokiu dalyku ir automatiskai sau taikau. Matai, skaitau, akd senuoju budu saldyti emrionai yra su ledo kristalais, kurie atsylant gali pazeisti. O kt.sav.vaziuosiu detis jau, jei bus ka deti  blink.gif  Labai noriu, bet bijau. Dabar estrofem geriu -kiek skaiciau pasalini poveiki - tai vezys visu galu  schmoll.gif
Papildyta:

Sveika, gal gali atsiusti mergaiciukiu nikus, kurios lelius po snaiguciu turi  ax.gif

as is vis galvoju is kur stiprybes ir pinigu atranda tos merginos kurioms nepasiseka po3, 4,5,.. as del sveikatos ar vezio nepergyvenu,kad tik butu pinigeliu tai kad ir 100 kartu meginciau,man kazkaip atrodo gyvenimas be vaiko nieko vertas ir kai esi jau yklimpes y skolas o rezultato jokio tai varo y tokia gilia depresija kad ir gyventi nesinori,nors daug kas pasakytu kad pinigai uzdirbami,bet jiems uzdirbti reikia laiko ,o ne visos mes jo daug turim...bet manau kad tokia situacija ne pas mane viena,reik neprarasti vilties ,bet taip sunku...atrodo gali visoms pasisekti tik neman..
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 09 21, 09:55)
as is vis galvoju is kur stiprybes ir pinigu atranda tos merginos kurioms nepasiseka po3, 4,5,.. as del sveikatos ar vezio nepergyvenu,kad tik butu pinigeliu tai kad ir 100 kartu meginciau,man kazkaip atrodo gyvenimas be vaiko nieko vertas ir kai esi jau yklimpes y skolas o rezultato jokio tai varo y tokia gilia depresija kad ir gyventi nesinori,nors daug kas pasakytu kad pinigai uzdirbami,bet jiems uzdirbti reikia laiko ,o ne visos mes jo daug turim...bet manau kad tokia situacija ne pas mane viena,reik neprarasti vilties ,bet taip sunku...atrodo gali visoms pasisekti tik neman..

Sunku atsigauti po kalno nesėkmių, tikrai ax.gif Va, aš bijau kaip velnio naujo starto doh.gif Noras yra, bet kartu ir baimė seka ax.gif Pinigų iš kur randam? Sekančiam kartui tėtis duos blush2.gif Nes kitaip nebeprasisukam doh.gif Visiškai nenoriu aš iš jo imti, bet kad kitaip nebesigauna verysad.gif
Aš nežinau kodėl, bet esu visiškai garantuota, kad būsiu mama, ne tik, kad tikiu tuo, bet puikiai žinau. Matyt, ta viltis vis dar gyva, tik po nesėkmės ją labai sunku rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2009 09 21, 11:57)
Sveika, gal gali atsiusti mergaiciukiu nikus, kurios lelius po snaiguciu turi  ax.gif

Muse, dovi ir dizzy__ siais metais 4u.gif
tik jau neprisiskaitinek apie tuos apsigimimus - kaip ir naturaliu budu pradetu vaiku tikimybe apsigimimams, taip ir IVF yra vienoda 4u.gif jiems tik gal sunkiau ''pabust is miego'' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2009 09 21, 13:04)
Sunku atsigauti po kalno nesėkmių, tikrai ax.gif Va, aš bijau kaip velnio naujo starto doh.gif Noras yra, bet kartu ir baimė seka ax.gif Pinigų iš kur randam? Sekančiam kartui tėtis duos blush2.gif Nes kitaip nebeprasisukam doh.gif Visiškai nenoriu aš iš jo imti, bet kad kitaip nebesigauna verysad.gif
Aš nežinau kodėl, bet esu visiškai garantuota, kad būsiu mama, ne tik, kad tikiu tuo, bet puikiai žinau. Matyt, ta viltis vis dar gyva, tik po nesėkmės ją labai sunku rasti ax.gif

saunuole kad taip galvoji. thumbup.gif o man taip neina,as mazai turiu vilties verysad.gif o tai buvo svajne nuo pat vaikystes ,labai norejau kuo greiciau uzaugti,kad galeciau tureti vaikiuka.tai va koks nelinksmas musu gyvenimas,kazkas po siukslynus meto,o kazkam tai butu stebuklas,gyvenimo tikslas
Atsakyti

viskas baigta pas mus cray.gif hcg<0,5 ir atejo tos nelemtos verysad.gif net neisivaizduoju ka darit toliau doh.gif dabar isvis sunkiai kazkas mastosi kodel gi taip nesiseka kodel lelius nekabinasi....
Atsakyti