Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Aciu unsure.gif Man jos prireiks ko gero unsure.gif
Mergaites, bukit geros, papasakokit, kaip ten su tom operacijom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 08, 18:24)
Aciu  unsure.gif Man jos prireiks ko gero  unsure.gif
Mergaites, bukit geros, papasakokit, kaip ten su tom operacijom  unsure.gif

Pas mane ta pati istorija su 8kais.irgi gadina 7tukus. doh.gif reikia rauti.tik vienas pliusas vienas dantukas biski matosi,o kitas visai pasislepes doh.gif viena trauks 15 diena,kita 28 .tai kol kas nieko negaliu papasakot.tik kazkodel as optimiskiau nusiteikus,nebijau visai blink.gif na gal kita savaite pradesiu bijot,dabar paprasciausiai mokslai isstume ta minti kad kazkas tokio bus.jauciu kojos drebet prades treciadieni lotuliukas.gif
Atsakyti
Isivaizduoju g.gif Man irgi jauciu zeme is po koju slys is baimes unsure.gif
Pas mane ne vienas nesimato schmoll.gif
O nesidomejai - kokia narkoze daro?
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 08, 18:51)
Isivaizduoju  g.gif Man irgi jauciu zeme is po koju slys is baimes  unsure.gif
Pas mane ne vienas nesimato  schmoll.gif

vietine ,sake jei biski matosi dantukas tai procedura apie valanda uztrunka,jei nesimato tai apie 1.5 val.dar odontologe atidave man mano panoramine nuotrauka kad gydytojai kuri raus parodyciau.
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 08, 15:18)
Sveikos mergaites  4u.gif

O chirurge siandien nugasdino, kad gerai jei butu kas mano vaika paskui paziuretu po tokio ispjovimo  unsure.gif

as manau, kad skamba viskas baisiau negu istikruju yra, bet ir gerai, busi nors moraliskai pasiruosus. o del to, kad sake, kad kas vaika paziuretu, manau cia tik atsargumo sumetimais, gal silpna bus ar ilsetis daug reikes... vistik bet kokio danties rovimas yra rimtas reikalas, taigi isibrovimas i naturalia fizine harmonija (nu cia ir suskeliau lotuliukas.gif ), o cia dar kai reikia tas dantu uzuomazgas iskrapstyti, tai truputi rimciau...
manau viskas bus gerai. uztat po to galesi ramiai gyventi nes zinosi kad jau tos "bombos" nebera
Atsakyti
Na labai tikiuosi kad tik skamba taip baisiai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos....buvau uzsukusi anksciau pas jus, pasiteiraut sio bei ano....Tai va, as siandien po antro vizito del breketu. Jau parode mano gibsinius dantis...smile.gif, mano foto su visom plombom:). Tai trauksiu 3 dantis, viena reiks perplombuot, dar viena kaskokiu laikinu pakeist. Zodz.....jauciu kad bus visko ir skaudes ir pinigine tustes....bet taip noriu grazios sypsenos, kad jau kitaip nebegaliu. Turbut, kad nusiimsiu breketus, sedesiu kaip lempute ir neuzsitaupsiu, turbut visi pagalvos, kad ne visi namie thumbup.gif . Bet reikes kokius 2 metus atkentet.....
Nezinau ka norejau papasakot, bet norejau pasidziaugi, kad pirmus zingsnus zengiau ir as...smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 10 09, 15:47)
Sveikos merginos....buvau uzsukusi anksciau pas jus, pasiteiraut sio bei ano....Tai va, as siandien po antro vizito del breketu. Jau parode mano gibsinius dantis...smile.gif, mano foto su visom plombom:). Tai trauksiu 3 dantis, viena reiks perplombuot, dar viena kaskokiu laikinu pakeist. Zodz.....jauciu kad bus visko ir skaudes ir pinigine tustes....bet taip noriu grazios sypsenos, kad jau kitaip nebegaliu. Turbut, kad nusiimsiu breketus, sedesiu kaip lempute ir neuzsitaupsiu, turbut visi pagalvos, kad ne visi namie  thumbup.gif . Bet reikes kokius 2 metus atkentet.....
Nezinau ka norejau papasakot, bet norejau pasidziaugi, kad pirmus zingsnus zengiau ir as...smile.gif 4u.gif

labai saunu 4u.gif nepergyvenk, kad reikia keleta dantuku sutvarkyti pries breketus, patustes ta pinigine, bet uztai zinosi, kad viskas tvarkoj. man irgi pries dedant breketus 5 dantukus perplombavo, bet dabar dziaugiuosi, rami del to galva thumbup.gif
aha, as irgi galvoju, kad jau po breketu taip sypsosiuos kad is tolo sviesiu smile.gif istikro jau ir dabar sypsaus daug daugiau nei iki breketu, tad sekmes tau, vis po maza zingsniuka, bet i prieki
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 08, 16:18)
Sveikos mergaites  4u.gif
Na ka, man po siandienos pokalbio su daktare siurpuliukai begioja po visa kuna.

nu va kaip cia tau sudetingai g.gif pamenu pasiemus savo panoramine nuotrauka atsipuciau kai pamaciau kad mano 8ti dantukai "negulintys" smile.gif jau man vienas visiskai isauges, o kito tik puse smile.gif idomu kada virsui prades augt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 10 07, 14:19)
kodel neateini pas musu i plepuciu tema? g.gif

laiko labai,labai neturiu, ir tai vos randu jo cia uzsukt, jei turesiu butinai uzeisiu blush2.gif

QUOTE(Kavytė @ 2009 10 07, 17:08)
Baby, o nuo ko tau jie pageltonavo?  g.gif

naaa,nezinau, valau tikrai maziausiai 3 kartus per diena, ryte ir vakare geriau ,diena tik taip su pasta ,ir skalauju ir su siulu ,bet ypatingai prie tarpdanciu pagelte verysad.gif verysad.gif ir labai matosi prie geros sviesos,tai dabar net sypsotis nesinori schmoll.gif

QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 08, 17:51)
Isivaizduoju  g.gif Man irgi jauciu zeme is po koju slys is baimes  unsure.gif
Pas mane ne vienas nesimato  schmoll.gif

oho,sveikinu apsisprendus, operacija tai cia jau labai rimta, o kada cia ? praziopsojau data doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 10 09, 18:25)

ou_jea, o kaip tavo dantukai ? ax.gif
Atsakyti
As siandien nusipirkau dantu siula,galvoju tarp dantu pasivalysiu,bet kaip naudotis,nemoku.visai tundra.man pvz breketu vela trugdo.kaip ta siula prakist kad issivalyt? jis gi toks minkstas kaip tarp dantu prakist? pas mane nera dideliu tarpu kas galeciau prakist.gal buna kietu siulu? kad lengviau butu ikist g.gif zodziu nusipirkau ir dabar pasimetus nzn ka su tuo pirkiniu daryt,naudotis nemoku doh.gif
Atsakyti
būna kažkokių spec. siūlų breketuotiems smile.gif o su šiuo kol kas valyk apačią, jeigu viršų išvalyt nepavyksta. viršuj valyk su tarpdančiu šepetėliu user posted imageuser posted image

o čia radau tarpdančių siūlą, turbūt breketams? pirmą kartą matau, bet googlas taip rodo..

user posted imageuser posted image

čia daugiau info http://cleanpik.lt/i...-rekomendacijos

čia info apie tuos siūlus ir kaina http://www.vaistai.l...mp;kodas=862e91
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kavytė: 09 spalio 2009 - 19:51