Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

ta kur su baltu koteliu tai maciau Maximoj,bent jau labai panasus. bet vistiek jei uzdeti breketai tai netiks nes vela trugdys, reikes ta Tepe nuspirkti ,ta pati ploniausia,ruzavas kaip supratau man turetu tikti.
aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 09 spalio 2009 - 20:12
Mano mėlynas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 10 09, 18:55)
labai saunu  4u.gif  nepergyvenk, kad reikia keleta dantuku sutvarkyti pries breketus, patustes ta pinigine, bet uztai zinosi, kad viskas tvarkoj. man irgi pries dedant breketus 5 dantukus perplombavo, bet dabar dziaugiuosi, rami del to galva  thumbup.gif
aha, as irgi galvoju, kad jau po breketu taip sypsosiuos kad is tolo sviesiu smile.gif istikro jau ir dabar sypsaus daug daugiau nei iki breketu, tad sekmes tau, vis po maza zingsniuka, bet i prieki

tai va, as visada kaupiausi kaupiausi, pagaliau ryzausi....gaila, kad anksciau nesiryzau....Bet turbut viskam reikia pribrest...smile.gif
Dekui uz padrasiimus, pasipasakosiu kai turesiu ka, manau ir patarimu reikes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 10 09, 22:14)
Mano mėlynas smile.gif

oho,melynas raso 0.6 mm.man jauciu per storas butu.na reieks apziuret vaistinej kaip atrodo.aiskiau bus.nes mano gyd. man nieko nesake apie Tepe g.gif
Atsakyti
Man juos rekomendavo, parodė, kaip atrodo gyvai, sakė mėlyną pirkt. Nu aišku bandyk kokį nori, aš su juo į tarpdančius neįkišu, nes netelpa.. tik tarp kelių dantukų, kur tarpai atsirado.. šiaip aš su jais valau kas už pačio breketo užlenda, nes breketai su tais "dygliukais" išsišokusiais yra, tai man ten visad prilenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 10 09, 22:21)
Man juos rekomendavo, parodė, kaip atrodo gyvai, sakė mėlyną pirkt. Nu aišku bandyk kokį nori, aš su juo į tarpdančius neįkišu, nes netelpa.. tik tarp kelių dantukų, kur tarpai atsirado.. šiaip aš su jais valau kas už pačio breketo užlenda, nes breketai su tais "dygliukais" išsišokusiais yra, tai man ten visad prilenda  smile.gif

As kas uz breketo uzlenda valau su vieno dantuko sepetuku.toki dave klninkoj.bet yra toks jausmas kad reiktu man issivalyt ir tar dantu kai kur,tai va ir strateguoju kaip cia padaryt. ax.gif na kai nusipirksiu tia papasakosiu jums wink.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 10 09, 18:39)
As siandien nusipirkau dantu siula,galvoju tarp dantu pasivalysiu,bet kaip naudotis,nemoku.visai tundra.man pvz breketu vela trugdo.kaip ta siula prakist kad issivalyt? jis gi toks minkstas kaip tarp dantu prakist? pas mane nera dideliu tarpu kas galeciau prakist.gal buna kietu siulu? kad lengviau butu ikist  g.gif  zodziu nusipirkau ir dabar pasimetus nzn ka su tuo pirkiniu daryt,naudotis nemoku   doh.gif

as galiu patarti siula Oral B Super Floss, ten su pakietintais galiukais, specialiai breketininkams smile.gif vat taip dezute atrodo
http://www.odontobel...superfloss2.jpg
Lietuvoj buna vaistinese apie 16lt kainuoja man atrodo
nes su nepakietintu galiuku taigi uzsikasti galima, turbut pusdieni tektu kaisioti tarp breketu

Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2009 10 09, 19:21)
Man juos rekomendavo, parodė, kaip atrodo gyvai, sakė mėlyną pirkt. Nu aišku bandyk kokį nori, aš su juo į tarpdančius neįkišu, nes netelpa.. tik tarp kelių dantukų, kur tarpai atsirado.. šiaip aš su jais valau kas už pačio breketo užlenda, nes breketai su tais "dygliukais" išsišokusiais yra, tai man ten visad prilenda  smile.gif

o man tie sepetukai netinka... kazkaip gal breketai tokie turbut truputi mazesni ir truputi labiau atsikise, tai vielyte toliau nuo danties, todel tarp vielytes ir danties nelabai kas prilenda... o tarpdanciams man tie sepeteliai isvis nekaip, tik krauja pasileidau ir tiek doh.gif todel su siulu valau.
bet manau cia kiekvienas atranda kas jam patogiausia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 09 spalio 2009 - 21:37
QUOTE(ajaja @ 2009 10 09, 23:32)
as galiu patarti Oral B Super Floss, ten su pakietintais galiukais, specialiai breketininkams smile.gif vat taip dezute atrodo
nes su nepakietingu galiuku taigi uzsikasti galima, turbut pusdieni tektu kaisioti tarp breketu

tai va tai va, nusipirkau ir nera kaip panaudot. minkstas siulas, nera kaip ji pakist.net apatinius dantukus nepatogu valyt ,nors jie dar be breketuku.o ta tokia dezute tai as maciau.reikes nusipirkti.o tai ta prasme su pakietintu galiuku? ten visas siulas pakietintas ,tu naudojei?
man jauciu labiau siulas tiktu nes noriu geriau tarp dantu issivalyt,kai kas prie breketu prilimpa issivalau su to sepetuku kur klinikoj dave.labai gerai man issivalo su juo. o vat tarp dantu tai nieko neturiu kad issivalyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 09 spalio 2009 - 21:40
QUOTE(natale @ 2009 10 09, 20:37)
tai va tai va, nusipirkau ir nera kaip panaudot. minkstas siulas, nera kaip ji pakist.net apatinius dantukus nepatogu valyt ,nors jie dar be breketuku.o ta tokia dezute tai as maciau.reikes nusipirkti.o tai ta prasme su pakietintu galiuku? ten visas siulas pakietintas ,tu naudojei?
man jauciu labiau siulas tiktu nes noriu geriau tarp dantu issivalyt,kai kas prie breketu prilimpa issivalau su to sepetuku kur klinikoj dave.labai gerai man issivalo su juo. o vat tarp dantu tai nieko neturiu kad issivalyt.

aha as situos naudoju, man labai patinka. as ta pakietinta galiuka ikisu tarp vielutes ir tarpdancio, o jau tada ta siula is abieju pusiu paemus kisu i tarpdanti...

o ta ana siula kol kas gali naudoti apatiniam dantukam, kodel tau nepatogu? gal ne taip valai?? gal neitiketina, bet as istikruju nemokejau kaip teisingai reikia tarpdancius su siulu valyti kol man higieniste neparode, neteisingai darydavau ir vis krauja sau pasileisdavau. as higienistei pasakiau, tai ta iskart man veidrodi atitempe ir parode kaip teisingai. dabar viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 10 09, 18:45)
oho,sveikinu apsisprendus, operacija tai cia jau labai rimta, o kada cia ? praziopsojau data  doh.gif

Tai kad operacijos data nepaskirta dar schmoll.gif Treciadieni tik virsuj dantuka viena israus. O paskui jau sake paderins su kliniku chirurgais, nes tik ten daro tokias operacijas, tada dar man reikes is savo poliklinikos pasiimt siuntima, o tada nueit pas tuos kliniku chirurgus ir tik tada paskirs laika g.gif Nu va taip va viskas sudetingai gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 10 09, 21:18)
oho,melynas raso 0.6 mm.man jauciu per storas butu.na reieks apziuret vaistinej kaip atrodo.aiskiau bus.nes mano gyd. man nieko nesake apie Tepe    g.gif

0.5 ir 0.6 nera stori.visada 0.5 pirkau, bet dabar galvoju nusipirksiu 0.6 nes biski dantys issitiesino tai ta viela nera taip prilipus,tai 0.5 per mazas jau

QUOTE(ajaja @ 2009 10 09, 22:35)
as galiu patarti siula Oral B Super Floss, ten su pakietintais galiukais, specialiai breketininkams smile.gif vat taip dezute atrodo
nes su nepakietintu galiuku taigi uzsikasti galima, turbut pusdieni tektu kaisioti tarp breketu

o kokioj vaistinej tikslei yra ? gal zinot kasnors ?

QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 10, 09:51)
Tai kad operacijos data nepaskirta dar  schmoll.gif Treciadieni tik virsuj dantuka viena israus. O paskui jau sake paderins su kliniku chirurgais, nes tik ten daro tokias operacijas, tada dar man reikes is savo poliklinikos pasiimt siuntima, o tada nueit pas tuos kliniku chirurgus ir tik tada paskirs laika  g.gif Nu va taip va viskas sudetingai gaunasi  doh.gif

naa aisku,sekmes tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 10 10, 13:51)

o kokioj vaistinej tikslei yra ? gal zinot kasnors ?

kazkada Maximoj maciau g.gif o seip tai Eurovaistinej buvo,akropoli (cia Kaune) rolleyes.gif
Atsakyti