QUOTE(natale @ 2009 10 09, 18:39)
As siandien nusipirkau dantu siula,galvoju tarp dantu pasivalysiu,bet kaip naudotis,nemoku.visai tundra.man pvz breketu vela trugdo.kaip ta siula prakist kad issivalyt? jis gi toks minkstas kaip tarp dantu prakist? pas mane nera dideliu tarpu kas galeciau prakist.gal buna kietu siulu? kad lengviau butu ikist

zodziu nusipirkau ir dabar pasimetus nzn ka su tuo pirkiniu daryt,naudotis nemoku
as galiu patarti siula
Oral B Super Floss, ten su pakietintais galiukais, specialiai breketininkams

vat taip dezute atrodo
http://www.odontobel...superfloss2.jpg
Lietuvoj buna vaistinese apie 16lt kainuoja man atrodo
nes su nepakietintu galiuku taigi uzsikasti galima, turbut pusdieni tektu kaisioti tarp breketu
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2009 10 09, 19:21)
Man juos rekomendavo, parodė, kaip atrodo gyvai, sakė mėlyną pirkt. Nu aišku bandyk kokį nori, aš su juo į tarpdančius neįkišu, nes netelpa.. tik tarp kelių dantukų, kur tarpai atsirado.. šiaip aš su jais valau kas už pačio breketo užlenda, nes breketai su tais "dygliukais" išsišokusiais yra, tai man ten visad prilenda
o man tie sepetukai netinka... kazkaip gal breketai tokie turbut truputi mazesni ir truputi labiau atsikise, tai vielyte toliau nuo danties, todel tarp vielytes ir danties nelabai kas prilenda... o tarpdanciams man tie sepeteliai isvis nekaip, tik krauja pasileidau ir tiek

todel su siulu valau.
bet manau cia kiekvienas atranda kas jam patogiausia
Mūsų dienos kaip šventė