Voveryt, o aš pagalvojau- ar nenorėtumėt vėl daryti tokių lėlyęių kaip ta, kuri laiko batelį? su tokia rusva vėjo kedenama suknele? mano nuomone jos veidukas labai proporcingas, ir natūralus judesys išgautas puikiai
Jurgaa, o jūsų lėlytė dažyta? ar čia natūrali paperclay masės spalva? jei dažyta tai kuo, akrilu? Labai malonus, natūralus efektas išgautas
ir dar, dėl akyčių. Gal galėtumėt pasidalint paslaptim- kaip iš ko jos padarytos
būčiau labai dėkinga
Voveryt, o aš pagalvojau- ar nenorėtumėt vėl daryti tokių lėlyęių kaip ta, kuri laiko batelį? su tokia rusva vėjo kedenama suknele? mano nuomone jos veidukas labai proporcingas, ir natūralus judesys išgautas puikiai
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 26, 00:26)
QUOTE(Arven @ 2009 10 26, 01:19)
Voveryte, tik nepasiduokit!
Paskaitau kartais tema apie lelytes. Jus - sitos temos geroji dvasia, padaranti ja silta, malonia.
O paskutine Jusu lelyte man pasirode labai simpatiska. Nors ir ne visai tikroviskas jos veidelis, bet jis turi israiska ir perteikia kazkokia gera silta nuotaika. Tarsi mazoji feja rugpjuti po pievas sokinetu. Zodziu, matosi jame meno gyslele.
O del tikroviskumo, tai aisku svarbu ir jo ismokt. Gal reiktu pabandyt anatomijos atlasa pavartyt... Arba idarbinkit koki seimos nari uz modeli ir pabandykit atkartot kuno linijas.
Bet kokiu atveju as manau, kad Jums pavyks pasiekt savo tiksla.
O paskutine Jusu lelyte man pasirode labai simpatiska. Nors ir ne visai tikroviskas jos veidelis, bet jis turi israiska ir perteikia kazkokia gera silta nuotaika. Tarsi mazoji feja rugpjuti po pievas sokinetu. Zodziu, matosi jame meno gyslele.
O del tikroviskumo, tai aisku svarbu ir jo ismokt. Gal reiktu pabandyt anatomijos atlasa pavartyt... Arba idarbinkit koki seimos nari uz modeli ir pabandykit atkartot kuno linijas.
Bet kokiu atveju as manau, kad Jums pavyks pasiekt savo tiksla.
Ačiū labai
Va ir sakau, jei pačiai visai rankos nusvirs - aš vis tiek ramybėj visų čia nepaliksiu, juk kitų darbeliais pasidžiaugti reikia, paklausinėti visko, įkyrėti kartais ir prajuokinti savais čiūdais pričiūdais
QUOTE(Calykusu* @ 2009 10 26, 09:56)
Apie Rudenį kalbat. Jazau, ana jau man gyvu priekaištu pavirto
O kalbant apie Rudenį tai esu tokią kliūrką su ja padariusi, kad net nežinau ką daryt. Ankstesnėje temoje, berods, kalbėta buvo apie tai kaip pritvirtint reik prie stovelio. Rašiau tuomet, kad visai ją darydama pamiršau apie tas subtilybes kaip stovėjimas
QUOTE(mimo @ 2009 10 26, 10:46)
Cha, va ir padarei. Bet labai jau simpatiškas vaikinukas, taip, kad jokio promacho nebuvo.
Aš ir sakau - parodyk, nes manau jau bus ūgtelėjęs berniukas
Vovere, su tvirtinimu prie stovelio tai yra toks budas: igrezi stovelyje skylute (plonu grazteliu, koki 1.5 mm) i ja istatai kieta viela ar pagaliuka (nu kas ten tau pagal ugi ir svori tinka). Tada paneles uzpakalyje igrezi kita skylute ir pasmeigi ja ant to pagaliuko/vielos (ziauriai cia pasakiau
) Visa ta grozi uzmaskuoji su suknele. 
o siaip yra racijos ka merginos sako - gal tikrai ore stingstantis modelinas tavo medziaga?
o siaip yra racijos ka merginos sako - gal tikrai ore stingstantis modelinas tavo medziaga?
QUOTE(Tei @ 2009 10 26, 15:27)
Vovere, su tvirtinimu prie stovelio tai yra toks budas: igrezi stovelyje skylute (plonu grazteliu, koki 1.5 mm) i ja istatai kieta viela ar pagaliuka (nu kas ten tau pagal ugi ir svori tinka). Tada paneles uzpakalyje igrezi kita skylute ir pasmeigi ja ant to pagaliuko/vielos (ziauriai cia pasakiau
) Visa ta grozi uzmaskuoji su suknele. 
Taigi subinėj skylę gręžt reiktų
O dėl to iš kokios masės lipdyt tai aš dar ir pati neapsisprendžiau. Ir vienas ir kitas variantas su savo pliusais ir minusais. Tik kažkodėl galvoju, kad gal visgi ne tame esmė iš ko, o kaip daroma
Bet kokiu atveju baigsiu mūčint livingdoll, daugiau jo niekur negaunu pirkt
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 26, 14:47)
Taigi subinėj skylę gręžt reiktų
O tokius gražius apatinius ji turi
Bet reiks taip ir daryt, nes kitaip aš jos nepriversiu stovėt
tai stovelį sukonstruot galima

QUOTE(pavonija @ 2009 10 26, 18:44)
aa... ale beveik 16 litu
be to cia zaidziamoms lelems daugiau tinka. O interjerine graziau kai "pati" stovi ant kokios pradekoruotos plokstumeles. Pas Vovere ten berods tokia grazi rudenine pievele buvo padaryta.
Atsiprašau, labai nekantru laukti atsakymo
o per skubą nenoriu pridirbti nesąmonių. Gal kas galėtų pasidalinti patirtim dėl lėlių akyčių? pvz kaip išgauti tokias kaip Tei ar Jurgoos ? Būtų labai malonu 
Papildyta:
P.s. kur Kaune galima būtų rasti plaukučių? (aš jaučiu, greit visiems įkyrėsiu, su savo pradinukiškais klausimais, bet net nežinau, kur normaliom kainom pardavinėja šinjonus, dirbtinius plaukus ir t.t.) ačiū
Papildyta:
P.s. kur Kaune galima būtų rasti plaukučių? (aš jaučiu, greit visiems įkyrėsiu, su savo pradinukiškais klausimais, bet net nežinau, kur normaliom kainom pardavinėja šinjonus, dirbtinius plaukus ir t.t.) ačiū
QUOTE(LT saulele @ 2009 10 26, 18:08)
tai stovelį sukonstruot galima
, kad ir iš tvirtesnės vielos, gi ir padekoruot galima, jei aplipdžius ar medžiaga apklijavus :
...
...
Buvau padarius, negražiai žiūrisi
QUOTE(pavonija @ 2009 10 26, 18:44)
Aham, jau buvau seniai užmačius, bet man toks sprendimas nepatinka, nebent po kokia ilga pūsta suknia paslėptas būtų
QUOTE(Tei @ 2009 10 26, 19:05)
aa... ale beveik 16 litu
be to cia zaidziamoms lelems daugiau tinka. O interjerine graziau kai "pati" stovi ant kokios pradekoruotos plokstumeles. Pas Vovere ten berods tokia grazi rudenine pievele buvo padaryta.
Aha, pievelėje ji stovi, tarp akmenukų. Ir du strypeliai įgrežti, ji atremta į juos ir stovi. Bet nelabai stabilu taip. Laukia žmogus tos lėlės, turiu nuvežti, bet kaip taip paduosiu pačią nestovinčią?
QUOTE(Calykusu* @ 2009 10 26, 19:37)
Aš tai šiandien Klaipėdoj Senukuose pamačiau dirbtinių plaukų perukus, helouvynas juk artėja. Tai apie 40 lt kainuoja, bet tokio dydžio, kad kokioms 10-15 lėlių turbūt užtektų. Bet tikrai nenorėčiau tiek lėlių turėt su vienodais plaukais
Išploviau aš tokias pačias pakulas
, balkone padžioviau ilgai kabojo ir išsivėdino, o prieš darant šukuoseną su plaukų šepečiu iššukavau , vieno mažiausio kiekio ten parduodamo 2 lėlėm užteko ir dar liko
, aišku viskas dar nuo šukuosenos priklauso.
QUOTE(pavonija @ 2009 10 26, 21:57)
Išploviau aš tokias pačias pakulas
, balkone padžioviau ilgai kabojo ir išsivėdino, o prieš darant šukuoseną su plaukų šepečiu iššukavau , vieno mažiausio kiekio ten parduodamo 2 lėlėm užteko ir dar liko
, aišku viskas dar nuo šukuosenos priklauso.
O kaip nors dažei ar tokias žilas ir palikai? Gal gali parodyti lėlytę kuriai darei tokią plaukuoseną? Tuo pačiu dar kartą pasigrožėsim tavo darbeliu
Tas kiekis koks buvo tose pakuotėse kur aš radau tai tikriausiai būtų suėjęs kokioms 10 lėlių