mimo, fantastiškos lėlytės liūdnomis milžiniškomis akimis
Sugalvojau, kad nenurimsiu kol neišbandysiu švitrinimo su kepta galva
Taigis va, nusilipdžiau galvą, kad būtų kieta ją su plaukų džiovintuvu pakaitinau. Sukietėjo. Tada pasiėmiau 4 skirtingų šiurkštumų švitrinio popieriaus ir sušlapinus jį ėmiausi švitrinimo. Kai baigiau - rezultatas nenustebino
Nepasakyčiau, kad likau sužavėta, bet ir nenusivyliau labai. Bent jau pirštų antspaudų ir visokių dulkelių neliko. Tik pati galva kaip gerokai panešiota atrodė
Teko imtis poliravimo. Kadangi mano frezas guli dėžėj nes netelpa jungiklis į rozetę
teko tą reikalą patikėti piršteliams. Kažkodėl nesugebėjau namuose rasti džinsinės medžiagos skiaučių, nors tikrai žinau, kad yra, nuo savų kelnių kirpt nepanorus, teko imti aksomo gabalėlius. Nupoliravau. Visai nieko. Aišku nėra labai lygi "oda", bet man net patinka tas kas gavosi, tokia tikresnė galva, panaši net į ore stingstančių masių lipdinį. Pasirodė dar maža to tai paėmiau tą aksomo gabalėlį ir pamirkius į nagų lako nuėmėją pabandžiau dar aplyginti paviršių. ir iš kart riebus keiksmažodis veiksmą palydėjo
Medžiagytė žalios spalvos. Taigis gerai, kad pabandžiau nuo pakaušio
Oda toje vietoje žavingai pažaliavo. Įdėja - jei reiks kokių netradicinių spalvų
Tai va, dabar parodau ką turim. Aišku nuotraukose ne kažin kas matosi, bet bent jau anatomiškai pastabų ir kritikos galėsit dosniai pažert

Taigis va, nusilipdžiau galvą, kad būtų kieta ją su plaukų džiovintuvu pakaitinau. Sukietėjo. Tada pasiėmiau 4 skirtingų šiurkštumų švitrinio popieriaus ir sušlapinus jį ėmiausi švitrinimo. Kai baigiau - rezultatas nenustebino
Tai va, dabar parodau ką turim. Aišku nuotraukose ne kažin kas matosi, bet bent jau anatomiškai pastabų ir kritikos galėsit dosniai pažert

Vovere saunuole
Nosytes perejimas jau daug geriau. Dar ciutuka galetum ispausti toje vietoje kur tarp akiu. Ir reiketu virsutine lupa i prieki labiau isnesti, ir ciut ciut pridet apatines. Ir dar gerai butu dalipinti mases kiauso dalyje, as cia pabandziau papaisyt kad aiskiau butu
: pavyzdukas
Nosytes perejimas jau daug geriau. Dar ciutuka galetum ispausti toje vietoje kur tarp akiu. Ir reiketu virsutine lupa i prieki labiau isnesti, ir ciut ciut pridet apatines. Ir dar gerai butu dalipinti mases kiauso dalyje, as cia pabandziau papaisyt kad aiskiau butu
QUOTE(mimo @ 2009 10 27, 13:49)
Cia mano "Inga", 22cm be banto.
mimo
vovere74, o gi eksperimentas su slifavimu-poliravimu, sakyciau, pavyko!
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 27, 17:04)
...bet bent jau anatomiškai pastabų ir kritikos galėsit dosniai pažert
O reikia? Nes siaip gerai padirbeta!
Tada ziurek
1. Akiu linija. Veido plotis turi buti lygus 5 akims. Siai lelei atrodo biski truksta smilkiniu
2. Kazkas "ne taip" su pakausiu, truksta turio. Kakta - Ok, kylam aukstyn... toliau turi buti plikscias virsugalvis ir tik po to kaukole leidziasi zemyn. Jei desi skrybele, ar priderinsi gera plauku kupeta
3. Ziurint is profilio, smakras atrodo per daug suapvalintas, lyg kaulo nebutu. Noretusi labiau atsikisusio, smailesnio.
QUOTE(Tei @ 2009 10 27, 17:16)
Vovere saunuole
: pavyzdukas 
Ačiū
Labai šaunu, kad pavyzdį įdėjai, atrodo ir pati matau kas ne taip, bet su pavyzdžiu daug aiškiau viskas. Nosį bandysiu pjaut, nors jau pjoviau, pradžioj užvariau kaip anksčiau tokią bulvę
Vovere, matosi progresas 
O aš prisirašau į eksperimentatorių gretas. baigiau nusikankint su pirštukais, kol galiausiai rankas padariau iš ore džiūstančios, o pirštus iš kepamos papuošalams skirtos masės. iškepusi užspalvinsiu ir tikėsiuos geriausio
O aš prisirašau į eksperimentatorių gretas. baigiau nusikankint su pirštukais, kol galiausiai rankas padariau iš ore džiūstančios, o pirštus iš kepamos papuošalams skirtos masės. iškepusi užspalvinsiu ir tikėsiuos geriausio
QUOTE(4lina @ 2009 10 27, 17:29)
O reikia? Nes siaip gerai padirbeta!
Tada ziurek
, istaisius kelias klaideles, ateity gausis teisingesnis veidas
1. Akiu linija. Veido plotis turi buti lygus 5 akims. Siai lelei atrodo biski truksta smilkiniu
2. Kazkas "ne taip" su pakausiu, truksta turio. Kakta - Ok, kylam aukstyn... toliau turi buti plikscias virsugalvis ir tik po to kaukole leidziasi zemyn. Jei desi skrybele, ar priderinsi gera plauku kupeta
, to nesimatys
3. Ziurint is profilio, smakras atrodo per daug suapvalintas, lyg kaulo nebutu. Noretusi labiau atsikisusio, smailesnio.
Tada ziurek
Man tai nereikia, aš jautri
Smilkinių trūksta, aha, o galvojau kas ne taip
Dėl pakaušio jau parašiau kodėl jo nėra, bet vis gi galvoju plaukus klijuosiu, tad pakaušio reiks.
dėl smakro tai čia man kaip ir lūpos
Laukia dar vienas bandymas
Mimo grazus zveriukas, bet man tavo ankstesnis "mimiskas" stilius labiau patiko
paskutines lelytes labai jau i Gail Lackey vaiduokliukus panasios
...
Alice
Gail Lackey
As prisimenu tavo issiritanti drambliuka ir dar tokia sedincia laibakoje lelyte su dviem kasytem - manau reiketu tau sugrizti prie anos krypties
paskutines lelytes labai jau i Gail Lackey vaiduokliukus panasios
Alice
Gail Lackey
As prisimenu tavo issiritanti drambliuka ir dar tokia sedincia laibakoje lelyte su dviem kasytem - manau reiketu tau sugrizti prie anos krypties
QUOTE(Calykusu* @ 2009 10 27, 17:34)
Vovere, matosi progresas 

Ačiū
Oho kaip tu čia taip mandrai sugalvojai
Parodysiu, parodysiu, gana man čia inkognito dirbt
šiandien tokių mielų blondiniškų plaukų savo menininkei nupirkau, kad labai jau maga išbandyt
stengsiuos privest iki galo greit .
QUOTE(Tei @ 2009 10 27, 17:37)
Oho
QUOTE(Calykusu* @ 2009 10 27, 17:47)
Parodysiu, parodysiu, gana man čia inkognito dirbt
šiandien tokių mielų blondiniškų plaukų savo menininkei nupirkau, kad labai jau maga išbandyt
stengsiuos privest iki galo greit .
Parodyk rankytes kaip gaunasi tas medžiagas komponuojant, vėliu parodysi viską
----------------------------------------------
Nupjoviau šiek tiek nosies, kaip Tei parodė, dabar einu lipdyt ko trūksta
QUOTE(mimo @ 2009 10 27, 14:26)
Aciu, mergaites. Net nezinau,kodel Inga...gal kvailai nuskambes,bet lele man pati toki varda pasnibzdejo
Dar savo mazele imetu. Ka tik pabaigiau. Nors batus dar perdaryciau...Ugis beja 18 cm
Dar savo mazele imetu. Ka tik pabaigiau. Nors batus dar perdaryciau...Ugis beja 18 cm
Abi lelytes labai fainuoles
P.S. primena siek tiek mane
na bet ir tempai pas tave,oho