Vovere, pamirsau parasyt,kad mano leles pacios stovi...
masiania, kokie fainulkos
Labai patinka desiniojo spalvyte. Kokio jie dydzio-atrodo tokie mazuleliai?
Mimo 
nuo virsugalvio iki batu galiuku mazdaug delno dydzio
nuo virsugalvio iki batu galiuku mazdaug delno dydzio
masiania, puikūs žaisliukai
Atrodo perskaitau viską kas rašoma. Ačiū ačiū už patarimus dėl fotografavimo
dabar tikiu, kad ir su mano muiline galima bus padaryti neblogų nuotraukų 
Aš rugsėjo pabaigoje lankiau kursus pas Rulle. Esu labai patenkinta. Dabar daug paprasčiau viskas. Galiu jau kurti, o ne galvoti kaip ką padaryti.
Visą mėnesį tik lipdžiau lipdžiau, rankas, kojas, galvas. Iki galo padariau tik vieną lėlė, o kursinę tik vakar pradėjau rengti, tai ir ją neužilgo parodysiu
Čia mano Rudeninis Juozulis, (fotografuotas dar prieš geruosius patarimus, tai nuotraukos tokios šeip sau), truputį daugiau nuotraukų čia.
Aš rugsėjo pabaigoje lankiau kursus pas Rulle. Esu labai patenkinta. Dabar daug paprasčiau viskas. Galiu jau kurti, o ne galvoti kaip ką padaryti.
Visą mėnesį tik lipdžiau lipdžiau, rankas, kojas, galvas. Iki galo padariau tik vieną lėlė, o kursinę tik vakar pradėjau rengti, tai ir ją neužilgo parodysiu
Čia mano Rudeninis Juozulis, (fotografuotas dar prieš geruosius patarimus, tai nuotraukos tokios šeip sau), truputį daugiau nuotraukų čia.
QUOTE(4lina @ 2009 10 28, 09:46)
Ir teisingai! Nieko nereikia is esmes perdarinet. Ta prasme, kad taisyti, kas nera sudetinga, reikia, o visa kita bandyt taisyti jau kitame veidelyje. Reikia laiku sau pasakyti STOP, nes gali gautis, jog lele taip ir negims
Jau ne vieną galvą turiu kur taisyta, taisyta ir tiek nutaisyta, kad...
QUOTE(sige @ 2009 10 28, 15:45)
Čia mano Rudeninis Juozulis...
Akys gražiai išpieštos
Įdomu bus pamatyt ir daugiau lėlyčių, šitą kaip supratau jau po kursų darei?
masiania nu sitie tavo baubukai tai nerealus! Ir tokie maziuliai!
o ant ko jie ten kabo? cia tik man taip pasirode, ar juos galima kaip auskarus isisegt?
Vovere va taip ir reik: turet pora galvu eksperimentams (negaila sugadint ir visada pries darant gera lelyte gali ant you isbandyt naujas technikas)
o ant ko jie ten kabo? cia tik man taip pasirode, ar juos galima kaip auskarus isisegt?
Vovere va taip ir reik: turet pora galvu eksperimentams (negaila sugadint ir visada pries darant gera lelyte gali ant you isbandyt naujas technikas)
Labai jau toks melancholiškas tas Juozulis
Gražus ir pats, ir vardas labai tinka
Vilma, Tei - dekoju
smagu, kad patinka
Jos nera mazos, jau rasiau, mazdaug delno dydzio, taigi auskarams netiks
O kabo jie ant tokiu specialiu (ir tokiu buna
) kabliuku Kalediniams zaislams, vietoje virveliu
Sige - man labai lelytes rankos patiko, drabuziu spalvos malonios. Bet, mano nuomone, reiketu priauginti klubus, slaunis. Suprantu, kad lelyte stilizuota, bet vis gi ...
Jos nera mazos, jau rasiau, mazdaug delno dydzio, taigi auskarams netiks
O kabo jie ant tokiu specialiu (ir tokiu buna
Sige - man labai lelytes rankos patiko, drabuziu spalvos malonios. Bet, mano nuomone, reiketu priauginti klubus, slaunis. Suprantu, kad lelyte stilizuota, bet vis gi ...
Pamiršau pasakyti, kad eksperimentas "kepam viską ką turim" visai pavyko
Nei medis, nei lipalas, nei medžiaga nesureagavo į karštį. Labai gerai
Tik jau tas livingdoll, atsiprašau už išsireiškimą, užpypino mane
Arba aš kept nemoku, neatitaikau arba ... nemoku
Skyla ir lūžta jis man. Va ir vakar koja per pėdą triokšt ir nulūžo
Net neliečiau jos, buvo padėta, ogis žiūriu jau atskirai pusė pėdos guli
Ir pirštai nulakstė mažiukių, kažkaip nesusikalbu aš su ta medžiaga visai
Nei medis, nei lipalas, nei medžiaga nesureagavo į karštį. Labai gerai
sige, kaip smagu,kad tavo berniokas papilde vyriskiu gretas
.Man irgi akytes labai patiko. Taipogi pasigedau klubu...blauzdytes del manes ir kudos gali likti. Tiesa, dar gal vos vos zandukus paseseliuociau.
vovere, gal tu mazesneje temperaturoje kepk
Mano livingdolines leles ne karta dribo, sunus "mylavo" ir nieko-sveikos gyvos.
QUOTE(mimo @ 2009 10 29, 15:04)
Mano livingdolines leles ne karta dribo, sunus "mylavo" ir nieko-sveikos gyvos.
Kepu taip kaip parašyta 130 ir 30 min. bandžiau 110 laipsnių, tai net nesukietėjo iki galo
Idomu, kame cia problema galetu buti? O tu kepini uzdengi folija kai kepi? Gal vejeli ijungi? Nors mano orkaite siaubinga, bet dar tokiu ciudu nebuvo,kad vos prisilietus...ar net nepalietus,viskas trupet byret pradetu