Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

Sveikutes,noriu pasidalinti savo pirmomis saldziomis kaledinemis dovanelemis,dariau pirma karta,tikiuosi patiks giminaiciams g.gif
Ivertinkit Jus
http://public.fotki....edines-dovanos/
Atsakyti
Labai grazios dovaneles...pati noreciau tokias gauti bigsmile.gif
Ir vainikai nuostabus.Pati kazkada bandziau daryti, bet vidury darbo kantrybe isseko, tai taip ir nebaigiau.O tau puikiai gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2009 12 06, 12:25)
Sveikutes,noriu pasidalinti savo pirmomis saldziomis kaledinemis dovanelemis,dariau pirma karta,tikiuosi patiks giminaiciams  g.gif
Ivertinkit Jus
http://public.fotki....edines-dovanos/

Tikrai labai grazios dovanos wub.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų medeliai, bandysiu ir aš pirmą blyną įdėt.
http://images53.fotk...P1010008-th.jpg
Papildyta:
pirmą kart dėjau nuotrauką , visai miniatiūrinė, nesupykit , bandau dar
user posted image
Atsakyti
Aš šiandien taip pat padariau saldainių medelį: karūnos saldainius ant šampano butelio, tai dabar sedžiu ir nervuojuos, nes vis nubyra po vieną saldainį, atsiklijuoja verysad.gif . Su karštais klijais klijavau, nežinau kas negerai. Kažkada esu klijavusi su lipnia juosta, tai tvirtai laikėsi, o dabar norėjau kaip gražiau, bet išėjo kaip visada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fleita: 06 gruodžio 2009 - 17:51
Na gerai papurčiau savo "eglutę", visus nukritusius saldainius iš naujo priklijavau, pabandžiau daugiau klijų užtepti, ilgiau palaikyti prispaudus, tikiuosi nebenukris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2009 12 06, 21:49)
Na gerai papurčiau savo "eglutę", visus nukritusius saldainius iš naujo priklijavau, pabandžiau daugiau klijų užtepti, ilgiau palaikyti prispaudus, tikiuosi nebenukris  doh.gif

tikrai turetu pasisekti rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Pasigirsiu ir aš savo darbeliais :-)

Saldainių medį padovanojau tetai gimtadienio proga :
user posted image

O čia draugei gimtadienio proga:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aledaiva @ 2009 12 07, 15:36)
Labutis  4u.gif
Pasigirsiu ir aš savo darbeliais :-)

Abudu medžiai fainuoliai, bet man antrasis labiau prie dūšios, labai gera dovana. Va ir išsprendžiau ką tečiui dovanosiu bigsmile.gif , tik ne šampės butelaitį jam reikės apdekoroti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2009 12 05, 23:06)
o gal kas pasidalintų info, kaip tą gipsą paruošti, kokio tirštumo jis būti turėtų ir kiek jo į vazonėlį pilti, kad tas vazonėlis nesutrūktų... ax.gif

nes nusipirkau to gipso, o ten jokios instrukcijos nėra.. blush2.gif

Ačiukas iš anksto 4u.gif

Idedi gipso i koki inda ir ipili vandens salto, ir ismaisai.. turi gautis mase kaip blynus keptum biggrin.gif . Tik greiciau maisyti ir pilti i vazona reikia, nes gipsas greitai stingsta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Užsinorėjau ir aš. Reikės padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2009 12 07, 18:20)
Idedi gipso i koki inda ir ipili vandens salto, ir ismaisai.. turi gautis mase kaip blynus keptum  biggrin.gif . Tik greiciau maisyti ir pilti i vazona reikia, nes gipsas greitai stingsta.  mirksiukas.gif

As irgi siandien gaminau saldainiu medi. Pirmiausia tai masciau, masciau, kaip ta gipsa padaryt - ar pirma vandeni, o tada miltus pilt, ar atvirksciai... Kazkodel man atrode, kadtai labai svarbu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Galiausiai i vandeni pyliau miltukus ax.gif
O siaip laaaabai laaabai smagu buvo gaminti ir gavosi visai neblogai, pati esu patenkinta pirmu blynu thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti