Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 14, 10:36)
Labutis ;] gal galėtumėt paaiškinti, kaip Jūs darot tuos medelius? Aš pati labai noriu pasidaryt, bet net neįsivaizduoju kaip  4u.gif  Būčiau labai dėkinga  ax.gif

Labutis. Nežinau kaip kitos merginos daro, bet aš dariau taip: įcementavau šaką į vazoną, iš putoplasto plokščių pasidariau burbulą, apklijavau saldainiais, šiek tiek papuošiau. Pirmas blynas truputį pasvilęs blush2.gif kitą sykį gal geriau pasisek ax.gif
Esu labai dėkinga knielitai aciuks.gif Ji suteikė man daug informacijos 4u.gif
Atsakyti
Merginos ,gal kuri galit pamokinti ,kaip reikia pasigaminti saldainiu medi........ noreciau vaikui gimtadieniui padaryti,bet nerandu,kad kur nors butu paaiskinta ,kaip juos reikia daryti ax.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Man tai pat būtų įdomu kaip daromas saldainių medis blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,netycia uzmaciau sia temele ir nusprendziau uzsukti............ 4u.gif man irgi smalsu pasidare,kaip tos grozybes ten daromos........kiek esu maciusi,tai daromos ant medzio sakos,bet is ko tie burbulai virsuje daromi........... g.gif o prie ju tikriausiai veliau su karstais klijais lipinami saldainiai.........na,cia tik mano pamastymai..... rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki, saldainiu medi pasidaryti gana paprasta. Pirma reikia susirasti grazesne saka. Po to rasti keramikos vazona. Su gipsu sutvirtinti vazona ir saka. Po to oaze ( floristine kempine) apipjauti ovalio forta, tik oaze turi buti sausa. Su virvutemis pritvirtinti prie sakos. Mes jau turime medelio padrinda. O saldainius su vielutemis sukaisioti i oaze. gausis gana grazus saldainiu medis
Atsakyti
QUOTE(geleasirtu @ 2009 09 21, 18:33)
sveiki, saldainiu medi pasidaryti gana paprasta. Pirma reikia susirasti grazesne saka. Po to rasti keramikos vazona. Su gipsu sutvirtinti vazona ir saka. Po to oaze ( floristine kempine) apipjauti ovalio forta, tik oaze turi buti sausa. Su virvutemis pritvirtinti prie sakos. Mes jau turime medelio padrinda. O saldainius su vielutemis sukaisioti i oaze. gausis gana grazus saldainiu medis

labai labai aciu... 4u.gif tik dar noreciau pasiteirauti,o kokia vielute reikia naudoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretaloreta: 22 rugsėjo 2009 - 08:37
va cia truputi yra apie saldainiu medelius
My Webpage
Atsakyti
mes darem biski kitaip negu buvo aprasyta "Geleasirtu", mes i vazona pilem vaska, norejom makroflekso, bet jo neturejom. Norint pilt makrofleksa i vazono apacia reiketu ideti akmeneliu, kad jis butu sunkesnis. Vietoj oazes, paemem plastikini kaledini zaisla blush2.gif (dar buvo mintis is molio sulipdyt, bet patingejom), zaisla apklijavom popierukiais, davem isdziuti ir apklijavome saldainiais.
Galutinis variantas gavosi taip:

user posted image

Atsakyti
O kaip ant šampano ar kokio kito butelio daryti tą eglutę? g.gif Dar kažkaip nepagaunu kampo doh.gif

p.s. Manau man ir kažkam kitam būtų aiškiau jei būtų foto su paaiškinimais blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif Tarkim kas nors darytų tokį medelį ir jei turi fotoaparatą ( ir žinoma jei nesunku nufotkintų) ir įdėtų čia blush2.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif

Dėkui blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
hm... galvoju Kaledoms [nors dar toli, bet is anksto pradedu sukti galva] dviems zmonems padaryti po saldainiu medi rolleyes.gif gal atsiras padesianciu, patarianciu mamyciu, kurios jau yra tai dariusios, ir netingi pasidalinti info blush2.gif siaip esu is Klaipedos, tai galbut zinosit kur rasti tuos dalykelius, kurie reikalingi saldainiu medziui... blush2.gif happy.gif
Lauksiu atsakymo arba cia, arba i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gieedriee: 22 rugsėjo 2009 - 18:20
QUOTE(radvileee @ 2009 09 16, 14:35)
Labutis. Nežinau kaip kitos merginos daro, bet aš dariau taip: įcementavau šaką į vazoną, iš putoplasto plokščių pasidariau burbulą, apklijavau saldainiais, šiek tiek papuošiau. Pirmas blynas truputį pasvilęs blush2.gif  kitą sykį gal geriau pasisek ax.gif
Esu labai dėkinga knielitai aciuks.gif Ji suteikė man daug informacijos 4u.gif

O su kuom klijavai saldainius ant to putoplasto? man vis viena nedasunta kaip tie saldainiu medziai daromi. Skaiciau, kad su dantu krapstukais tvirtinami, bet ar tai reiskia, kad tas krapstukas tiesiai per saldainio popieriu i saldaini smeigiamas?
gieegdree, tu dalyku saldainiu medziams gamint paieskok floristikos parduotuvese, viena is ju yra (bent jau neseniai buvo) prekybos centro Grandus antrame aukste.
Atsakyti
ir mane sudomino tie medeliai blush2.gif
o ateini i Grandus p/c, i antra auksta, pas floriste ir sakai noriu krapstuku saldainaims kabinti??? doh.gif doh.gif doh.gif
juk jos issigas mano kalbos... sakys apie ka ta brangioji kalba mirksiukas.gif
gal galetumete parasyti aiskiau, kas ten per smaigtukai, aciu mielosios ax.gif
Atsakyti