Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

QUOTE(neramuole @ 2009 12 15, 11:45)
meragiates aciu uz idejas ir pamokeles kaip kurti siuos grozius, as irgi neiskentus pabandziau ir stai kas gavos, si dovanele dabar pakeliui i airija

labai gražiai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Renata N. @ 2009 12 15, 11:58)
prisiduodu ir as jusu teismui ax.gif mano pirmieji blynai ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif net ir įpakuota bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek daug graziu ir nauju darbeliu thumbup.gif
Reikes ir man Kaledu proga dovanoms ant buteliu padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 12 15, 10:45)
meragiates aciu uz idejas ir pamokeles kaip kurti siuos grozius, as irgi neiskentus pabandziau ir stai kas gavos, si dovanele dabar pakeliui i airija

user posted image

neramuole, o ta medeli ant butelio darei?
Papildyta:
Visada maniau, kad medeli is saldainiu labai sunku pasigaminti, o cia radu daug informacijos, puiki tema thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2009 12 15, 07:33)
O aš pamėginau padaryti eglutes ant vyno tongue.gif kaip visada pritrūkau saldainiukų ir dar papuosimams nieko nenusipirkau  blush2.gif  Bet kaip pirmas blynas mane tenkina  ax.gif

gražūs blynai thumbup.gif miela dovanėlė wub.gif svarbiausia, kad pačios daryta drinks_cheers.gif

KLAUSIMĖLIS: saldainiukai su dvipuse juosta klijuoti, ar ne? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 15, 12:58)
neramuole, o ta medeli ant butelio darei?
Papildyta:
Visada maniau, kad medeli is saldainiu labai sunku pasigaminti, o cia radu daug informacijos, puiki tema  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

nea, medelis darytas ant oazes, gal blogu kampu nupaveikslavau, bet ten ant koto yra 4u.gif pabaigiau dar viena, veliau ikelsiu foto
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2009 12 15, 14:05)
KLAUSIMĖLIS: saldainiukai su dvipuse juosta klijuoti, ar ne? blush2.gif

nea, pirmą kartą išmėginau karštus klijus thumbup.gif labai lengvai ir greitai gaunasi, tik dar patirties stoka ir galbūt skubėjimas koją kiša... blush2.gif
Atsakyti
dar iskilo toks klausimas, tom kurios darete ant oazes g.gif , klijuojate saldaines karstais klijais? ar oaze neistrupa nuo svorio?
Atsakyti
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 15, 12:46)
dar iskilo toks klausimas, tom kurios darete ant oazes g.gif , klijuojate saldaines karstais klijais? ar oaze neistrupa nuo svorio?

Nea, nesutrumpa oaze nuo svorio smile.gif atlaike mano kilograma saldainiu biggrin.gif

P.S. visu labai grazus medeliai wub.gif
Atsakyti
na tai darysiu si karta medelius - dovaneles ir as ant oazes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 15, 15:36)
na tai darysiu si karta medelius - dovaneles ir as ant oazes  biggrin.gif

Aš tai iš laikraščių padariau rutulį ir apsukau lipnia juosta. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2009 12 15, 16:39)
Aš tai iš laikraščių padariau rutulį ir apsukau lipnia juosta.  rolleyes.gif

O ar nepersunkus rutulys gaunasi is laikrasciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2009 12 15, 18:30)
O ar nepersunkus rutulys gaunasi is laikrasciu?  g.gif

as pirmaji savo medi dariau ir is laikrasio pasidarius rutuli. Matyt padauginau ju, nes toks didokas medekis gavosi, saldainiu daug reikejo, gal kokie 4-5 kg suejo ax.gif
Atsakyti