Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

Labai grazu biggrin.gif ,kokios saunuoles
Atsakyti
Aš irgi darysiu eglutes, nes manau Kalėdoms geraiu tinka, o va gimtadieniams - medelius, taip originalu bus dar visu metus, kol visus apdovanosiu.
Atsakyti
Sveikos mergaitės.Pagaliau padariau savo pirmą medelį- http://public.fotki....ldaini-medelis/ .Bet truputį nepasisekė.Į keramikinį vazoną pyliau gipsą,o jis stingdamas perskėlė vazoną -kaži ką blogai padariau.Gal perskystą gipso mišinį pasidariau ,o gal geriau į plastmasinį vazoną "sodinti" tuos medelius.
Atsakyti
Laba
dariau ir as medeli..tik man kazkaip su tais karstais klijais klijuoti saldainius nu pvz kuginius is ploksciosios puses..nelabai norejosi....kazin tie klijai nepersigere i saldaini?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2009 12 18, 15:24)
mano medelis ax.gif
user posted image

koks grozis, ane bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniute @ 2009 12 18, 20:47)
Laba
dariau ir as medeli..tik man kazkaip su tais karstais klijais klijuoti saldainius nu pvz  kuginius is ploksciosios puses..nelabai norejosi....kazin tie klijai nepersigere i saldaini?? g.gif

Man atrodo,kad jusu saldainis galejo nuo karscio aptirpti ax.gif .
Atsakyti
labas mielosios darbstuolytes 4u.gif 4u.gif jusu grazus medeliai mane net pakerejo,uzsigeidziau ir as toki pasidaryti ax.gif bet kad visai nemoku,na daugmaz isivaizduoju.pradziai tai gal ant butelio eglute gaminsiu,tik dabar vel klausimas ar su tais jusu vadinamais karstais klijais lengviau ar su lipnia kazkokia dvipuse juosta?o kas tai per klijai? kur parduodami? o juostos kur galima gauti? na nesupykite,jei kvailoki klausimai blush2.gif bet supraskite,as dar ne karto nebandziau,nezinau visiskai nieko apie tai blush2.gif bet taip noreciau ismokti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 12 18, 22:03)
labas mielosios darbstuolytes 4u.gif  4u.gif jusu grazus medeliai mane net pakerejo,uzsigeidziau ir as toki pasidaryti ax.gif bet kad visai nemoku,na daugmaz isivaizduoju.pradziai tai gal ant butelio eglute gaminsiu,tik dabar vel klausimas ar su tais jusu vadinamais karstais klijais lengviau ar su lipnia kazkokia dvipuse juosta?o kas tai per klijai? kur parduodami? o juostos kur galima gauti? na nesupykite,jei kvailoki klausimai blush2.gif bet supraskite,as dar ne karto nebandziau,nezinau visiskai nieko apie tai blush2.gif bet taip noreciau ismokti ax.gif

klijus ir pistolite klijams pirkau senukuose....viskas apie 10 lt isejo... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 18, 21:20)
Man atrodo,kad jusu saldainis galejo nuo karscio aptirpti ax.gif .

nu as irgi taip manau... biggrin.gif
o beje as is tos oazes pokol padariau ta burbula... doh.gif lotuliukas.gif oi oi..nesigavo jis idealus..bet kai saldainiai susidejo...gavosi normaliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aniute: 18 gruodžio 2009 - 22:40
QUOTE(Aniute @ 2009 12 18, 23:39)
o beje as is tos oazes pokol padariau ta burbula... doh.gif  lotuliukas.gif  oi oi..nesigavo jis idealus..bet kai saldainiai susidejo...gavosi normaliai

Aš tai iškart pirkau apvalius oazės rutulius
Atsakyti
QUOTE(SONATUXXX @ 2009 12 18, 23:17)
Aš tai iškart pirkau apvalius oazės rutulius

ir tokiu buna?? g.gif nes as radau tik staciakampius doh.gif
Atsakyti
Laabai sauni tema ir laaabai grazus kuriniai wub.gif Skaitau ir pavydziu smile.gif
Toks noras atsirado pasidaryt. Netikiu, zinoma, kad taip ispudingai pavyktu, bet.. jei iki ryt ryto noras ir drasa nedings, eisiu ieskotis priemoniu smile.gif

Sonatuxxx, o kur apvalia oaze radai? 4u.gif
Atsakyti
Sonatuxxx, o kur apvalia oaze radai? 4u.gif
[/quote]
Klaipėdoje,schetelig parduotuvėje.Ten yra yvairių tų oazių,o apvalių tai net trijų dydžių buvo.
Atsakyti