Labai grazu
,kokios saunuoles

Aš irgi darysiu eglutes, nes manau Kalėdoms geraiu tinka, o va gimtadieniams - medelius, taip originalu bus dar visu metus, kol visus apdovanosiu.
Sveikos mergaitės.Pagaliau padariau savo pirmą medelį- http://public.fotki....ldaini-medelis/ .Bet truputį nepasisekė.Į keramikinį vazoną pyliau gipsą,o jis stingdamas perskėlė vazoną -kaži ką blogai padariau.Gal perskystą gipso mišinį pasidariau ,o gal geriau į plastmasinį vazoną "sodinti" tuos medelius.
Laba
dariau ir as medeli..tik man kazkaip su tais karstais klijais klijuoti saldainius nu pvz kuginius is ploksciosios puses..nelabai norejosi....kazin tie klijai nepersigere i saldaini??
dariau ir as medeli..tik man kazkaip su tais karstais klijais klijuoti saldainius nu pvz kuginius is ploksciosios puses..nelabai norejosi....kazin tie klijai nepersigere i saldaini??

QUOTE(Aniute @ 2009 12 18, 20:47)
Laba

Man atrodo,kad jusu saldainis galejo nuo karscio aptirpti

labas mielosios darbstuolytes
jusu grazus medeliai mane net pakerejo,uzsigeidziau ir as toki pasidaryti
bet kad visai nemoku,na daugmaz isivaizduoju.pradziai tai gal ant butelio eglute gaminsiu,tik dabar vel klausimas ar su tais jusu vadinamais karstais klijais lengviau ar su lipnia kazkokia dvipuse juosta?o kas tai per klijai? kur parduodami? o juostos kur galima gauti? na nesupykite,jei kvailoki klausimai
bet supraskite,as dar ne karto nebandziau,nezinau visiskai nieko apie tai
bet taip noreciau ismokti

QUOTE(dzese @ 2009 12 18, 22:03)
labas mielosios darbstuolytes
jusu grazus medeliai mane net pakerejo,uzsigeidziau ir as toki pasidaryti
bet kad visai nemoku,na daugmaz isivaizduoju.pradziai tai gal ant butelio eglute gaminsiu,tik dabar vel klausimas ar su tais jusu vadinamais karstais klijais lengviau ar su lipnia kazkokia dvipuse juosta?o kas tai per klijai? kur parduodami? o juostos kur galima gauti? na nesupykite,jei kvailoki klausimai
bet supraskite,as dar ne karto nebandziau,nezinau visiskai nieko apie tai
bet taip noreciau ismokti 

klijus ir pistolite klijams pirkau senukuose....viskas apie 10 lt isejo...

Papildyta:
QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 18, 21:20)
nu as irgi taip manau...

o beje as is tos oazes pokol padariau ta burbula...

QUOTE(Aniute @ 2009 12 18, 23:39)
o beje as is tos oazes pokol padariau ta burbula...
oi oi..nesigavo jis idealus..bet kai saldainiai susidejo...gavosi normaliai

Aš tai iškart pirkau apvalius oazės rutulius
QUOTE(SONATUXXX @ 2009 12 18, 23:17)
Aš tai iškart pirkau apvalius oazės rutulius
ir tokiu buna??

Laabai sauni tema ir laaabai grazus kuriniai
Skaitau ir pavydziu 
Toks noras atsirado pasidaryt. Netikiu, zinoma, kad taip ispudingai pavyktu, bet.. jei iki ryt ryto noras ir drasa nedings, eisiu ieskotis priemoniu
Sonatuxxx, o kur apvalia oaze radai?

Toks noras atsirado pasidaryt. Netikiu, zinoma, kad taip ispudingai pavyktu, bet.. jei iki ryt ryto noras ir drasa nedings, eisiu ieskotis priemoniu

[/quote]
Klaipėdoje,schetelig parduotuvėje.Ten yra yvairių tų oazių,o apvalių tai net trijų dydžių buvo.

[/quote]
Klaipėdoje,schetelig parduotuvėje.Ten yra yvairių tų oazių,o apvalių tai net trijų dydžių buvo.