Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

QUOTE(Rimuselis @ 2009 10 15, 19:40)
Oaziu maciau senukuose.Pati pirkau.

kuriuose smile.gif Banginyje ar Fabuose smile.gif
Atsakyti
jur@ fantazijos tai man tikrai netruksta, tik ziniu truksta kaip ka ir pan. smile.gif
Atsakyti
O is kur gaut ta pagali biggrin.gif kiek matau pas visas toks pat... o kiek kainuoja tas gipsas? Butu gerai zinot nors apytikslias sumas, nes kai pradesi tai po to kaina gali pasirodyti didoka...
Atsakyti
Mačiau kažur SM pamokėlę su nuotraukom, kaip klijuoti saldainius ant šampano (ar kitokio gėrimo) butelio... Dabar neberandu. Nereikia nei putoplasto, nei krapštukų, nei cemento. Su lipnia juostele ratu klijuojama (kylant į viršų). Galima naudoti ir dvipusę lipnią juostą - tada iš viso lengvai ten viskas.

Panašių temų:

http://www.supermama...howtopic=254878
17 -19 psl. dalinamasi idėjomis.

http://www.mamosdien...kursas.php?id=2
Atsakyti
CIA mano kaledine eglute. Klijuota karstais klijais del patvarumo ir naudota juostele lipni del to kad popieriuko krastelius tvarkingai prispaustu.

Darbo eiga: pradedam nuo butelio apacios, dedam du taskus karstu kliju, prispaudziam du saldainius prie ju sonu (pirmaides formos saldainiai) uzsukimais i virsu, palaikom keleta sekundziu kad klijai pravese priklijuotu. Taip apeinam visa eile. Tada atvipusias popieriuku virsunele prikiluojame lipnia juostele apienant ratu. Ir sekanti eile daroma stengiantis pataikyti i tarpus tarp pirmos eiles saldainiu (taip graziau uzsipildo pilnai butelio korpusas).

http://public.fotki....icture266.html#
Atsakyti
Labai grazu smile.gif
Atsakyti
Labuka, o cia yra mano saldainiu buteliai wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikos mergickos gal galetumet imest foto kaip atrodo ta oaze ,kadangi esu vokietijoje nezinau kaip jis vadinasi ir net neisivaizduoju kaip atrodo g.gif kaip kempine
Atsakyti
user posted image

mano butelaitis ax.gif

oazė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 spalio 2009 - 14:21
O ziuriu kaip atsigavo tema thumbup.gif
As naudoju putoplasto burbula, pasidarau pati, oaze gal nedideliam medeliui tiktu g.gif Maniskiai gaunasi pakankamai dideli, saldainiu nors ir neatrodo bet sueina tikrai daug. Klijuoti neklijuoju prie putoplasto, kaisau su dantu krapstukais. Veriu per popieriuka, puikiai laikosi. Karamelinius veriu per popieriuka ir i burbula smeigiu, man klijai nelabai limpa prie krepnio popieriaus, mat burbala aprisu dar krepiniu pop. na kad vaizdas nuvalgius grazesnis butu.
Saldainiu eglutes-buteliai labai lengvai padaromi ir labai greitai. Imi karstus klijus taska uzdedi ant popieriuko ir dedi prie butelaicio. Pradedi nuo apacios ir kyli virsun, tik saldainiu jei nori kad pacio butelio nesimatytu irgi pakankamai daug reikia. O siaip smagios ir grazios dovanos o ir stalo puosmena tikrai superine thumbup.gif
user posted image
Salia padaryto dar darbo reikalaujantis medelis. Nors belikus malonioji dalis - aprengti ji biggrin.gif Cia vaiku medeliai, maziukai ir paprastuciai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 21 spalio 2009 - 14:53
Man geriausiai žiūrisi žalios spalvos medeliai... ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti