gal kas lanketes pas kosmetologe vida dirbancia azuolyno seimos centre isikurusiam kabinete?
QUOTE(qgne @ 2010 03 24, 19:16)
gal kas lanketes pas kosmetologe vida dirbancia azuolyno seimos centre isikurusiam kabinete?
Ir mane domina Ąžuolynas

sveikutes,
Zinau nebloga kosmetologe aleksote prie maxbazes,super labai patiko dariausi veido valyma veidukas labai graziai atrodo ji berots dirba su anna lotan kosmetika,ir kainos nedideles sumokejau 40lt tiesiog super eisiu pas ja dar karta
jei kuri norit galiu duoti kontaktus tikrai nepasigailesit
Zinau nebloga kosmetologe aleksote prie maxbazes,super labai patiko dariausi veido valyma veidukas labai graziai atrodo ji berots dirba su anna lotan kosmetika,ir kainos nedideles sumokejau 40lt tiesiog super eisiu pas ja dar karta

QUOTE(Tobsita @ 2009 09 21, 22:00)
Uzsirasiau po poros dienu is centre esancio salono ''Herada'' pas Ligita antakiu pesiot ir dazyt. Ankstesneje temoje mergaites gyre ja, o ir pati viena karteli buvau, labai patiko, tai tikiuos nenusivilti ir vel 

Aš vakar buvau pas Ligitą iš Herados antakių tvarkytis, labai patiko

O kitais reikalais vaikštau pas kosmetologę Garliavoj, pašto pastate (apie ją jau rašė kažkuri senoj temoj). Ten depiliacijas ir pedikiūrus darausi, porą kartų dariausi rūgštingą pylingą, bet labai erzino tas pojūtis - odos graužimas/kutenimas, o ir oda dėl neaiškių priežasčių staiga pagražėjo, tai nebedarau tų procedūrų. Man ta kosmetologė labai patinka, o ir kainos ten tikrai prieinamos.
QUOTE(palange @ 2010 03 28, 14:34)
Aš vakar buvau pas Ligitą iš Herados antakių tvarkytis, labai patiko
Iki šiol neatsižiūriu, kokie gražūs mano antakiai
Dažė, pešiojo, karpė, sumokėjau 14 Lt. Aš šiaip nevaikštau pas kosmetologes dėl antakių, esu seniau buvus pas kokias 3 ar 4, bet dabar eisiu pas Ligitą, nes neįsivaizdavau, kad iš mano antakių galima kažką išspaust
O kitais reikalais vaikštau pas kosmetologę Garliavoj, pašto pastate (apie ją jau rašė kažkuri senoj temoj). Ten depiliacijas ir pedikiūrus darausi, porą kartų dariausi rūgštingą pylingą, bet labai erzino tas pojūtis - odos graužimas/kutenimas, o ir oda dėl neaiškių priežasčių staiga pagražėjo, tai nebedarau tų procedūrų. Man ta kosmetologė labai patinka, o ir kainos ten tikrai prieinamos.

Kokia rūgštinio pylingo kaina ten? Ir su kokio stiprumo rūgštele dirba ten?
Kainavo berods 35 Lt, o stiprumo neįsivaizduoju, kai nenusimanau, tai ir nesidomėjau.

QUOTE(palange @ 2010 03 28, 22:09)
Kainavo berods 35 Lt, o stiprumo neįsivaizduoju, kai nenusimanau, tai ir nesidomėjau. 

Kaip pigiai

Kas išmanot gal galit paaiškint kodėl taip skiriasi rūgštinio pylingo kainos?

Nu pas ją viskas labai pigiai palyginus, nes ir aplinka nėra kaip prestižiniam grožio salone, ten viskas labai kukliai. Dar, kaip ji sako, kaime negali didelių kainų laikyt, nes niekas neis, be to, turi daug nuolatinių klientų, tai ir laiko kiek gali tokias pat kainas

QUOTE(Chardonnay @ 2010 03 29, 10:41)
Kaip pigiai
Aš moku 90lt.

priklauso nuo savikainos, su kokia kosmetika dirba, kur dirba, priklauso nuo to, kas i procedura ieina, reiktu pasidometi pries einant.
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 31, 19:42)
priklauso nuo savikainos, su kokia kosmetika dirba, kur dirba, priklauso nuo to, kas i procedura ieina, reiktu pasidometi pries einant.

Kita vertus tokiom kaip rugstim as nelinkusi eksperimentuoti ir ieskoti kazkokiu pakaitalu, nes tai pakankamai pavojinga

Papildyta:
QUOTE(palange @ 2010 03 28, 14:34)
Nelabai supratau jusu argumentu jei oda staiga taip pagrezejo tai kodel jus nesidarote to kas jus grazina

O del Herados antakiu esu jau girdejus neblogu atsiliepimu taip pat

QUOTE(Rykute @ 2010 04 01, 13:03)

Kita vertus tokiom kaip rugstim as nelinkusi eksperimentuoti ir ieskoti kazkokiu pakaitalu, nes tai pakankamai pavojinga

Papildyta:
Nelabai supratau jusu argumentu jei oda staiga taip pagrezejo tai kodel jus nesidarote to kas jus grazina

O del Herados antakiu esu jau girdejus neblogu atsiliepimu taip pat

Rugstimis reikia pasidaryti apie 10 proceduru, toks kursas...
[quote=Rykute,2010 04 01, 14:03]
Papildyta:
Siaip rekomenduojama rugstis pasidaryti kursa, bet aisku cia jums spresti juk...
Aš tikiu, kad reikia viso kurso. Bet nusprendžiau, kad oda pagražėjo dėl gyvenimo būdo pokyčių (maistas+fizinis aktyvumas+kontraceptikai) ir įvertinus tą nemalonų pojūtį procedūrų metu, nutariau nebedaryt jų. Man šiaip jokio malonumo bet kokią procedūrą daryt, net kirpykloj plaukus dažyt didžiausia kančia, tai vis ieškau pretekstų išsisukt
Lenkiu galvą prieš visas, kurios tam tikras procedūras daro sąžiningai reguliariai
Papildyta:

Aš tikiu, kad reikia viso kurso. Bet nusprendžiau, kad oda pagražėjo dėl gyvenimo būdo pokyčių (maistas+fizinis aktyvumas+kontraceptikai) ir įvertinus tą nemalonų pojūtį procedūrų metu, nutariau nebedaryt jų. Man šiaip jokio malonumo bet kokią procedūrą daryt, net kirpykloj plaukus dažyt didžiausia kančia, tai vis ieškau pretekstų išsisukt

Lenkiu galvą prieš visas, kurios tam tikras procedūras daro sąžiningai reguliariai