Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Kaune

QUOTE(snekutealio @ 2010 06 06, 16:29)
Žinau, kad daug kas buvot pas Saulę, parašykit, nes nepatogu vėl skambinti kažkaip...

Jei niekas nepasikeitė, spaudo inkštirus ir mechaniškai.
Atsakyti
snekutealio - kada užsirašėt pas Saulę? smile.gif įdomu ar patiks. Aš su petraukom pas ją lankausi jau kelis metus. Šiais metais dar nebuvau, tai va dabar užsirašiau. Man ji beveik ideali meistrelė (ypač masažų srity), tik galėtų kruopščiau inkštirus išspausti.
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 06 10, 09:48)
snekutealio - kada užsirašėt pas Saulę? smile.gif įdomu ar patiks. Aš su petraukom pas ją lankausi jau kelis metus. Šiais metais dar nebuvau, tai va dabar užsirašiau. Man ji beveik ideali meistrelė (ypač masažų srity), tik galėtų kruopščiau inkštirus išspausti.

Jau buvau pas ją, šiaip labai maloni moterytė, patiko, tik nežinau gal neisiu antrą kartą pas ją, nes kaip ir tu sakai, tai jinai nelb ką išvalo tų inkštirų, po apsilankymo tai net liko spuogų, kuriuos jinai neišvalė... Bet masažas tai super duper smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 06 06, 16:10)
kokia kaina pas ja? kokiu budu valo veida? kokios priemones?

as moku apie 100 lt smile.gif

kas labiausiai zavi, tai maloni aplinka, didelis ir siltas demesys 4u.gif
nera jokio skuboto darbo, nes dirba labai kruopsciai smile.gif

dirba su maria galland ir kitomis prof.priemonemis (visu pavadinimu nepamenu).

Atsakyti
Labai gera kosmetologe Judita, dirba senamiestyje, prie pilies, turi savo kabineta. Dirba jau gan daug metu, tikra savo srities profesionale, as taip pat pas ja lankausi jau gal kokius septynis metus. Dirba su prof. priemonem: Sothys, Maria Galland ir kt., nuolat tobulinasi uzsienyje, na zodziu man tai ji super thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas esate buvusi pas kosmetologe Egita, iš "Jos kaprizai"? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinot nebloga kosmetologe silainiuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(unte @ 2010 06 28, 21:56)
Gal kas zinot nebloga kosmetologe silainiuose? 4u.gif

Parasiau i az smile.gif
Atsakyti
o centre gal kur zinote kokia gera kosmetologe? kazin kaip prie stoties salonuose Sruogele kosmetologes g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal kuri buvusi pas Loreta Jovarauskiene? Ji dabar dirba Kalnieciu prekybos centre grozio salone, o pries keli smetus dirbo grozio salone poliklinikos pastate prie soboro.
Buciau dekinga jei pasidalintumet ispudziais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 28, 23:31)
Parasiau i az smile.gif

Sveikos, as taip pat ieskau kosmetologes silainiuose. Buciau dekinga jei parasytumet kur esat lankiusios ir patiko 4u.gif Mat pries tris savaiteles gimdziau ir dabar i pavirsiu isejo visokie nesvarumai veide, daugiausia inkstirai, matyt veidas valosi po nestumo doh.gif kadangi vaikelis dar toks mazas, negaliu toli nuo namu vaziuot veido tvarkytis schmoll.gif

o gal kuri esat lankiusis tiamo grozio salone oazes pastate?
Atsakyti
sveikos, gal galit parekomenduot kosmetologę, kuri gerai sutvarko užsikimšusias poras? mano problema būtent poros (ne spuogai). gal yra koks geras salonas eiguliuose ar kalniečiuose? smile.gif
Atsakyti