sveikos paneles
noreciau ir as patarimo Jusu
mano akys yra tol viena nuo kitos, ieskojau info kaip reiketu jas vizualiai paartinti, ir radau, kad reikia vidini kamputi dazyti tamsiai, o vidini sviesiai, taciau jokiu pavyzdziu kaip tai turetu atrodyti neradau. Todel kreipiuosi i Jus pagalbos
gal ka patarsit, ar pasakysit kur rasti, ar kaip ieskoti
Gal kuri turit ir galit įmesti pavyzdžių, kaip naudoti bruknių ir panašių spalvų šešėlius? Nes kiek bandau, tai vis kaip apsiverkus atrodau... Krepšeliuose pas merginas mačiau, kad dauguma merginų turi, bet realiai nepastebėjau nei vienos tokiais pasidažius...
Subtilūs deriniai su 5-6 spalvom nelabai tiks, nes mano vokas uzkritęs - paprasčiausiai nieko nesimatys...
Subtilūs deriniai su 5-6 spalvom nelabai tiks, nes mano vokas uzkritęs - paprasčiausiai nieko nesimatys...
Man patiko sis
QUOTE(ViShy @ 2009 12 10, 20:18)
Taip ir knieti atrodo pinceta i rankas paima ir gerokai antakius praravet
Papildyta:
QUOTE(Zydre @ 2009 12 10, 00:24)
Gal kuri turit ir galit įmesti pavyzdžių, kaip naudoti bruknių ir panašių spalvų šešėlius? Nes kiek bandau, tai vis kaip apsiverkus atrodau... Krepšeliuose pas merginas mačiau, kad dauguma merginų turi, bet realiai nepastebėjau nei vienos tokiais pasidažius...
Man tai irgi tokiu spalvu seseliai netinka
QUOTE(ViShy @ 2009 12 10, 19:18)
Man irgi grazu
sitas lupdazis tai vasara buvo...bet padumavimas tai ziemos...tai gali but
Radau internete, gal kam bus idomu:
http://www.flickr.co...d/sets/1638428/
http://www.flickr.co...d/sets/1638428/
Sveikos mergaites, gal duosit patarimu, kaip dazytis tokiu akiu savininkei

Mazas vokas, seseliu visisakai nenaudoju, nes esu isitikinusi kad jie man netinka
Nebent su tamsiais darau pravedimas. Tai vat visas mano akiu makiazas yra pravedimas (juodas, rudas) piestuku, tamsiais seseliais arba skystas pravedimas ir tusas

Mazas vokas, seseliu visisakai nenaudoju, nes esu isitikinusi kad jie man netinka