Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims

sveikos paneles smile.gif noreciau ir as patarimo Jusu smile.gif mano akys yra tol viena nuo kitos, ieskojau info kaip reiketu jas vizualiai paartinti, ir radau, kad reikia vidini kamputi dazyti tamsiai, o vidini sviesiai, taciau jokiu pavyzdziu kaip tai turetu atrodyti neradau. Todel kreipiuosi i Jus pagalbos smile.gif gal ka patarsit, ar pasakysit kur rasti, ar kaip ieskoti smile.gif
Atsakyti
Gal kuri turit ir galit įmesti pavyzdžių, kaip naudoti bruknių ir panašių spalvų šešėlius? Nes kiek bandau, tai vis kaip apsiverkus atrodau... Krepšeliuose pas merginas mačiau, kad dauguma merginų turi, bet realiai nepastebėjau nei vienos tokiais pasidažius...
Subtilūs deriniai su 5-6 spalvom nelabai tiks, nes mano vokas uzkritęs - paprasčiausiai nieko nesimatys... sad.gif
Atsakyti
Man patiko sis rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti

i 
Žinutės, kuriose prašoma patarimų kaip pasidaryt makiažą, ką ir kaip naudot perkeltos čia.
Ši tema skirta būtent akių makiažų aptarimui
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 12 10, 20:18)
Man patiko sis  rolleyes.gif
user posted image

Taip ir knieti atrodo pinceta i rankas paima ir gerokai antakius praravet lotuliukas.gif Suprantu kad tokia mada dabar,ale nepriprantu nors tu ka doh.gif Siaip akys graziai labai atrodo,tik blakstienos nelabai... g.gif Ten jos dirbtines kiek iziuriu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zydre @ 2009 12 10, 00:24)
Gal kuri turit  ir galit įmesti pavyzdžių, kaip naudoti bruknių ir panašių  spalvų šešėlius? Nes kiek bandau, tai vis kaip apsiverkus atrodau... Krepšeliuose pas merginas mačiau, kad dauguma merginų turi, bet realiai nepastebėjau nei vienos tokiais pasidažius...
Subtilūs deriniai su 5-6 spalvom nelabai tiks, nes mano vokas uzkritęs - paprasčiausiai nieko nesimatys... sad.gif

Man tai irgi tokiu spalvu seseliai netinka schmoll.gif Tai naudoju tik nezymiai- imaisau retusuojant seselio krastelius.Tada man labai graziai atrodo,nes spalva igauna siltumo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiddda-d: 11 gruodžio 2009 - 08:50
QUOTE(ViShy @ 2009 12 10, 19:18)
Man patiko sis  rolleyes.gif
user posted image

Man irgi grazu wub.gif Pries keleta dienu buvau kazka panasaus nete net keleta pavyzdziu su izymybemis suradusi, matyt cia paskutinis klyksmas, bet dabar neberandu nors tu ka doh.gif .
Atsakyti
sitas lupdazis tai vasara buvo...bet padumavimas tai ziemos...tai gali but g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muncike @ 2009 12 16, 11:51)
user posted image

Man gyvenime taip neiseitu sulieti ir isretusuoti doh.gif Grazu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 16 gruodžio 2009 - 15:22
Radau internete, gal kam bus idomu:
http://www.flickr.co...d/sets/1638428/
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal duosit patarimu, kaip dazytis tokiu akiu savininkei ax.gif
user posted image
Mazas vokas, seseliu visisakai nenaudoju, nes esu isitikinusi kad jie man netinka doh.gif Nebent su tamsiais darau pravedimas. Tai vat visas mano akiu makiazas yra pravedimas (juodas, rudas) piestuku, tamsiais seseliais arba skystas pravedimas ir tusas blush2.gif
Atsakyti
Labai grazi akiu forma ir spalva. bigsmile.gif
Atsakyti