QUOTE(Muncike @ 2009 12 17, 21:21)
Cia tai visai neblogai
pabrezta dailiai, akis paryskina si seseliuku spalva ir blakstienos graziai ziurisi
pirmoje nuotraukoje truputi sulipusios blakstienos o antroje labai jau blizga paakiai
zodziu 3 variantas geriausias

pirmoje nuotraukoje truputi sulipusios blakstienos o antroje labai jau blizga paakiai

zodziu 3 variantas geriausias

pritariu.
bet kokios grazios akys per mergina

Vieną kartą įdėjusi savo darbą gavau šiek tiek pylos, tai bandau taisyti padėtį
Kas negerai su tomis akimis ir kas atrodytų dar geriau?

ne i tema, bet negaliu nepasidziaugti, kad jau jau paskutines dieneles, o gal net valandeles kapsi SheMe?! Labai grazios Tavo akutes (akute), mano ne profes akimis ziurint, tai visu pirma, reikia kazka daryti ar tai su tusu (gal jis jau baiginejasi?), ar tai su blakstienu padengimo tehnika. Mane asmeniskai laaabai zavi, kai moterys/merginos sugeba labai graziai padazyti blakstienas, jos kaip nuostabi veduokle puosia akytes. As tai nemoku

QUOTE(pati's @ 2009 12 20, 15:24)
ne i tema, bet negaliu nepasidziaugti, kad jau jau paskutines dieneles, o gal net valandeles kapsi SheMe?! Labai grazios Tavo akutes (akute), mano ne profes akimis ziurint, tai visu pirma, reikia kazka daryti ar tai su tusu (gal jis jau baiginejasi?), ar tai su blakstienu padengimo tehnika. Mane asmeniskai laaabai zavi, kai moterys/merginos sugeba labai graziai padazyti blakstienas, jos kaip nuostabi veduokle puosia akytes. As tai nemoku 

Na taip, skaičiuojam paskutines dieneles ir stengiamės atsidžiaugti pilvuku kol dar galim

Ačiū

QUOTE(SheMe @ 2009 12 19, 21:11)

blakstienos nepatinka kaip atrodo..butinai keiskit tusiuka jei cia per ji o ne pati dazymo technika kalta! o seseliu spalvos apsunkina zvilgsni, irgi patarciau keisti

QUOTE(makeup @ 2009 11 12, 18:14)
Spalvingas , violetinis akiu makiazas rudaakiams

pamacius syta foto (tai buvo senai)ismokau dumint akis !
paprasta ir labai grazu 

Labai labai labai gražūs abu

Ta su violetine spalva, tai žiauriai gražu, bet tik rudaakės didžiaakės tokį efektą gali apsiekti

QUOTE(SheMe @ 2009 12 19, 21:11)

Turiu silpnybe makiazui. Akys pas Jus grazios, bet manau, kad truksta akiu piestuko, taip pat,jei neklystu, buvo naudotas vienas seseliu atspalvis, todel manau, kad voka reikia dengti sviesesne spalva, o voko linki tamsesne, tokiu budu yra isryskinamos akys. Tepant seseli per linki dazniausiai darau V forma ir ja issklaidau. Taip pat baltas ar kitas sviesus seselis tepamas po antakiu bei prie vidinio akies kampo, pasviesina akis. Tokia mano nuomone

Merginos, labai reikia patarimo del makiazo.
Esu rudaplauke, melynake, oda rusva.Zadu rengtis melunos spalvos suknute, ir niekaip nesugalvoju kokios spalvos seselius rinktis teminiam vakareliui, o tema Disco. Patarkite kokias spalvas maisyti, dazytis moku ganetinai neblogai, bet sian noriu atrodyt tobulai...
aciu
Esu rudaplauke, melynake, oda rusva.Zadu rengtis melunos spalvos suknute, ir niekaip nesugalvoju kokios spalvos seselius rinktis teminiam vakareliui, o tema Disco. Patarkite kokias spalvas maisyti, dazytis moku ganetinai neblogai, bet sian noriu atrodyt tobulai...
aciu

QUOTE(sineja @ 2009 12 31, 12:14)
Merginos, labai reikia patarimo del makiazo.
aciu
aciu

Disco stiliaus makiažą įsivaizduoju šviečiantį visomis vaivorikštės spalvomis. Pasirinkit spalvingiausius ir labiausiai pigmentuotus šešėlius, kokius turite

*