QUOTE(kucci_kucci @ 2011 12 07, 09:02)
Na, kad isgyvena,tai matosi, bet ar cia ne pasaka be galo - neziurejau kolkas daugiau jos video, bet kas kad ir gydosi ji acne, bet kai sitaip maskuoja ir tiek priemoniu krauna ant veido, ar ne veltui tas gydymas?? aisku,reikia isigilinti ir isanalizuoti tas priemones, kurios kemsa, kurios ne, nes pvz kad ir tam video berods Make up primeris naudotas tai mane labai suviliojo, nes tikrai viska beveik uzmaskavo
Kaip dažytis ji puikiai išmano, bet mano nuomone ji visiškai nenusimano apie odos priežiūrą

Žiūrėjau kelis jos video (pvz., kur ji filosofuoja, ar makiažas kemša poras) tai

Nusikalba kaip reikiat (alyvuogių aliejus, pvz., jos nuomone neproblematiškas, nes jis natūralus), kažką ten apie aliejų molekules pradėjo pasakot, kai pati matosi, nežino, apie ką kalba

Tada apie "non- comedogenic" priemones pradėjo pezėt, kad kosmetikos kompanijos (tik ji nežino, kokios konkrečiai, aišku) "paperka" FDA (Food and Drug Administration, kuri kažkiek reguliuoja kosmetikos pramonę), kad galėtų naudoti tą užrašą ant comedogenic priemonių. Kai iš tikro ta FDA nieko nendro neturi su "non- comedogenic" užrašu, nes jis yra visiškai nereguliuojamas. Žodžiu, kaip ten sakoma- užtikrintu tonu išsakyta nesąmonė yra vadinama asmenine nuomone
QUOTE(Vitulka @ 2011 12 07, 10:20)
aš manau, kad tinkamai atsirinkus dek. priemones, tai deko nepakenks gydantis acne
Ji minėjo, kad keičia priemones kas savaitę ar net kasdien. Manau, jos odai tikrai didelę įtaką daro dekoratyvinė kosmetika. Jau vien priemonių skaičius, kiek ji užsideda ant veido... Kelios skirtingos kreminės, birios pudros, primeris, maskuokliai... Užburtas ratas išeina- kosmetika prisideda prie aknės, o be kosmetikos ji jaučiasi žiauriai, iš namų kojos iškelti negali vargšiukė.