Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2011 12 07, 17:15)
doh.gif  Kiek "cementavimo", neitiketina man.  blink.gif Odos taip niekada nepagydys.

Manau, kad realiai toks makiazas atrodo l. sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 12 07, 09:02)
Na, kad isgyvena,tai matosi, bet ar cia ne pasaka be galo - neziurejau kolkas daugiau jos video, bet kas kad ir gydosi ji acne, bet kai sitaip maskuoja ir tiek priemoniu krauna ant veido, ar ne veltui tas gydymas?? aisku,reikia isigilinti ir isanalizuoti tas priemones, kurios kemsa, kurios ne, nes pvz kad ir tam video berods Make up primeris naudotas tai mane labai suviliojo, nes tikrai viska beveik uzmaskavo  blush2.gif  smile.gif

Kaip dažytis ji puikiai išmano, bet mano nuomone ji visiškai nenusimano apie odos priežiūrą ax.gif Žiūrėjau kelis jos video (pvz., kur ji filosofuoja, ar makiažas kemša poras) tai doh.gif Nusikalba kaip reikiat (alyvuogių aliejus, pvz., jos nuomone neproblematiškas, nes jis natūralus), kažką ten apie aliejų molekules pradėjo pasakot, kai pati matosi, nežino, apie ką kalba ax.gif Tada apie "non- comedogenic" priemones pradėjo pezėt, kad kosmetikos kompanijos (tik ji nežino, kokios konkrečiai, aišku) "paperka" FDA (Food and Drug Administration, kuri kažkiek reguliuoja kosmetikos pramonę), kad galėtų naudoti tą užrašą ant comedogenic priemonių. Kai iš tikro ta FDA nieko nendro neturi su "non- comedogenic" užrašu, nes jis yra visiškai nereguliuojamas. Žodžiu, kaip ten sakoma- užtikrintu tonu išsakyta nesąmonė yra vadinama asmenine nuomone smile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2011 12 07, 10:20)
aš manau, kad tinkamai atsirinkus dek. priemones, tai deko nepakenks gydantis acne

Ji minėjo, kad keičia priemones kas savaitę ar net kasdien. Manau, jos odai tikrai didelę įtaką daro dekoratyvinė kosmetika. Jau vien priemonių skaičius, kiek ji užsideda ant veido... Kelios skirtingos kreminės, birios pudros, primeris, maskuokliai... Užburtas ratas išeina- kosmetika prisideda prie aknės, o be kosmetikos ji jaučiasi žiauriai, iš namų kojos iškelti negali vargšiukė.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 07, 18:41)
Manau, kad realiai toks makiazas atrodo l. sunkiai.

Tai jau reik isivaizduot... Jau video ziurint matosi, kad ant veido visko laabai daug, o tai realybej.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Gaila man tos mergyčkos, mano brolis turi šitą problemą, ne taip baisiai, bet vistiek. Panelė tai bent pasidažyt gali, o bernui ką biggrin.gif Bet gal būtent dėl to ir neatrodo taip baisiai, nes gydosi pas kosmetologę ir jokio š ant veido netepa.
Atsakyti
Himalaya, kad jau apsilankei, tai jos naudojamos pudros sudetis Water, Cyclopentasiloxane, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Mica, Talc, PEG-10 Dimenthicone, Biosaccharide Gum-1, Phenyl, Trimethicone, Sodium Chloride, Lauroyl Lysine, Dimenthicone Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Methylpropanediol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disteardimonium Hectorite, Sodium Myristoyl Glutamate, Cyclohexacyloxane, Methylisothiazolinone, Sorbitan Sesquileate, Silver Oxide, Propylene, Carbonate, Fragrance, Methylparaben, Fagus Sylvatica Extract (Fagus Sylvatica Bud Extract), Hydrolyzed Yeast Protein. May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides.

na man tai tas talkas ramybes neuduoda, bet labai norisi ta pudra pabandyti, PC rekomenduoja sia pudra, o tu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 12 07, 16:48)
Himalaya, kad jau apsilankei, tai jos naudojamos pudros sudetis
na man tai tas talkas ramybes neuduoda, bet labai norisi ta pudra pabandyti, PC rekomenduoja sia pudra, o tu?  biggrin.gif

Jei čia apie Make Up Forever kreminę pudrą, tai jos sudėtis kitokia, silikonas pirmas eina, o vietoj talko kukurūzų krakmolas. Normali ta pudra... Riebiai odai turėtų būti super.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 12 08, 06:42)
Jei čia apie Make Up Forever kreminę pudrą, tai jos sudėtis kitokia, silikonas pirmas eina, o vietoj talko kukurūzų krakmolas. Normali ta pudra... Riebiai odai turėtų būti super.

aha is MUFE HD serijos, o sitaa sudetis tai is Beautypedijos rolleyes.gif
Atsakyti
"No make up" make up wub.gif
http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 12 08, 16:15)

wub.gif
Koookia ji man graži.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 12 08, 16:15)

Gražus britiškas akcentas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 08, 17:02)
Koookia ji man graži..  wub.gif

a tu rimtai? blink.gif man tai labai neproporcingas veidas.. smakras didelis.. unsure.gif kokia as bjauri boba, tik apsneket
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 08, 17:19)
a tu rimtai?  blink.gif man tai labai neproporcingas veidas.. smakras didelis.unsure.gif kokia as bjauri boba, tik apsneket

Aha, vis žiūrėdama jos video pasigėriu bigsmile.gif su makiažu, aišku, nes tas smakras rausvas ir man kliūva kol neužmaskuotas biggrin.gif
Man Labai gražu tokie kaulėti veidai, nemoku paaiškint biggrin.gif
Atsakyti