Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims

Lisos darbai visi labai skoningi wub.gif , ko nepasakysi apie dauguma tu youtube guru, kurios ivaldziusios technika, bet neturi kitos dovanos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 12 08, 18:54)
Lisos darbai visi labai skoningi  wub.gif , ko nepasakysi apie dauguma tu youtube guru, kurios ivaldziusios technika, bet neturi kitos dovanos  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ypac patinka, kad ji daug demesio skiria odos paruosimu, kaip apskritai, svarbiausiai makiazo daliai. O del kitu youtube guru,tai kol is toli filmuoja isties atrodo gerai, net labai,o paskui pasiziuriu, kai jau priartina ir pradeda koki seseli tepti,o oda visa nelygi, paberta, pudra matosi, tai jau ir isivaizduoju kaip gyvai viskas nesvariai atrodo: seseliu prifarsiruota, oda neparuosta graziai.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 08, 20:58)
O del kitu youtube guru,tai kol is toli filmuoja isties atrodo gerai, net labai,o paskui pasiziuriu, kai jau priartina ir pradeda koki seseli tepti,o oda visa nelygi, paberta, pudra matosi, tai jau ir isivaizduoju kaip gyvai viskas nesvariai atrodo: seseliu prifarsiruota, oda neparuosta graziai.

As apie tokias net nesneku.. smile.gif mano favorites visos daug demesio skiria odos paruosimui.. biggrin.gif bet pas ka grazi oda, tai ner ka ten daug ir ruost..nukrypom nuo temos, apie youtubes guru atskira tema yra.

Papildyta:
QUOTE(11alpina @ 2011 12 08, 19:40)
man labai patiko, video kur tokią egzotiškų bruožų mergaitę dažė kampuotu veidu..

su pravedimu tokiu riebiu gal.. jei tas tai ir man patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 09 gruodžio 2011 - 09:49
aha, šitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 12 08, 18:54)
Lisos darbai visi labai skoningi  wub.gif , ko nepasakysi apie dauguma tu youtube guru, kurios ivaldziusios technika, bet neturi kitos dovanos  biggrin.gif

Lisa man nerealiai darbuojasi wub.gif matosi, kad žmogus profesionalas thumbup.gif
Atsakyti
Amber, apie šitą kalba eina, ane? 4u.gif
Visad kai užmatau jį - peržiūriu. Nerealiai. Tikrai, kad žmogus talentą turi.. tą dovaną, kaip kažkuri sakė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 12 09, 20:47)
Amber, apie šitą kalba eina, ane? 4u.gif

taip, sitas video man patiko smile.gif pasizekit kiek youtubei geru meistru, tikrai lisa ner pasaulinis stebuklas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 09 gruodžio 2011 - 20:11
QUOTE(amber123 @ 2011 12 09, 20:52)
taip, sitas video man patiko smile.gif pasizekit kiek youtubei geru meistru, tikrai  lisa ner pasaulinis stebuklas  smile.gif

Bet tie kiti irgi ne pasaulio stebuklai biggrin.gif
Kiekvienas atsirenka pagal skonį, ane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 09, 22:17)
Kiekvienas atsirenka pagal skonį, ane  ax.gif

drinks_cheers.gif sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as dariausi vakarini makiaza, ir sugalvojau pabandyt toki dalyka, kuri buvau macius youtubei biggrin.gif pasiemiau juoda, matini seseli ir su mazu sepetuku nudaziau apatine waterline linija(atvertus voka virsutini).. is kart blakstienos tankesnes pasirode.. bet kas idomiausia, kad bemirksint nubyrejo siek tiek seselio ant apatines waterline ir ciut zemiau ir gavos idealus toks padumaves, apvestu akiu ispudis.. nors mano akys mazos, ir toks dalykas netiktu pagal viska, bet atrode labai gerai thumbup.gif pabandykit kam idomu.. p.s labai isryskino zydras akis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 11 gruodžio 2011 - 18:37
QUOTE(amber123 @ 2011 12 11, 18:35)
O as dariausi vakarini makiaza, ir sugalvojau pabandyt toki dalyka, kuri buvau macius youtubei  biggrin.gif pasiemiau juoda, matini seseli ir su mazu sepetuku nudaziau apatine waterline linija(atvertus voka virsutini).. is kart blakstienos tankesnes pasirode.. bet kas idomiausia, kad bemirksint nubyrejo siek tiek seselio ant apatines waterline ir ciut zemiau ir gavos idealus toks padumaves, apvestu akiu ispudis.. nors mano akys mazos, ir toks dalykas netiktu pagal viska, bet atrode labai gerai  thumbup.gif pabandykit kam idomu.. p.s labai isryskino zydras akis

Gerai butu vaizdine medziaga pamatyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 12 11, 21:17)
Gerai butu vaizdine medziaga pamatyti  tongue.gif

No no.. sorry, bet su mano fotiku tikrai nieko nesimatys.. smile.gif ten gyvai geriausia toks vaizdas persiteikia.. reik paciai pabandyt 4u.gif
Atsakyti