Amber, tu aptinę liniją taip dažei? Kam reikėjo tada atversti viršutinį voką? Ar aš kažko nesuprantu?
QUOTE(_sala_ @ 2011 12 12, 10:20)
Amber, tu aptinę liniją taip dažei? Kam reikėjo tada atversti viršutinį voką? Ar aš kažko nesuprantu?
As virsutine waterline daziau.. soooooooorrry.. ten virstutine turejo but, suklydau

i tema dedu aki is intiko

Laba, smagu paskaitineti temuke...gal galėčiau sulaukti patarimų...baliui noriu puoštis tokios spalvos suknele

Pati esu tamsesnio gymio, plaukai nudazyti mahagony spalvyte, akys rudos...kokios spalvos seseliais dazytis akis...neturiu jokio supratimo, nes tai pirmasis tokios spalvos rubas mano spintoje...
Pati esu tamsesnio gymio, plaukai nudazyti mahagony spalvyte, akys rudos...kokios spalvos seseliais dazytis akis...neturiu jokio supratimo, nes tai pirmasis tokios spalvos rubas mano spintoje...
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 12, 13:49)
Laba, smagu paskaitineti temuke...gal galėčiau sulaukti patarimų...
Siulyciau daryti smokey eye

QUOTE(amber123 @ 2011 12 12, 13:42)
o jei akys ner dideles, na nera labai mazos, bet tikrai nedideles ir dar plius uzkrite vokai? Tokioms kaip suprantu smokey eye netinka

QUOTE(juratike13 @ 2011 12 12, 15:48)
o jei akys ner dideles, na nera labai mazos, bet tikrai nedideles ir dar plius uzkrite vokai? Tokioms kaip suprantu smokey eye netinka 

Nedaryk per visa voka tada.. tamsink tik kampa

Ačių Amber, tada bėgsiu pirkt smoke eys paletę...nes vis neįsigyju tokios...o dirbtinės man labai gražu, tik kažin ar pati sugebėsiu

QUOTE(juratike13 @ 2011 12 12, 16:37)
Ačių Amber, tada bėgsiu pirkt smoke eys paletę...nes vis neįsigyju tokios...o dirbtinės man labai gražu, tik kažin ar pati sugebėsiu 

ui ui , palaukit ka kitos patars

as visad galvojau, kad smokey eye visoms tinka... o prie tokios ryskios sukneles akiu makiaze rekianciu spalvu nedeciau. o lupas galima butu ryskiau, mano nuomone
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 12, 14:48)

Šiandien Pixiwoo kaip tik įdėjo video su dūminuku užkritusioms akims.

http://www.youtube.c...hxJ0uQF0eZ9i24D
QUOTE(andorinha @ 2011 12 12, 18:03)
as visad galvojau, kad smokey eye visoms tinka... o prie tokios ryskios sukneles akiu makiaze rekianciu spalvu nedeciau. o lupas galima butu ryskiau, mano nuomone
irgi variantas.. pvz grazus pravedimas ir fuchia spalvos lupos.. jei tinka

QUOTE(amber123 @ 2011 12 12, 17:49)
nebent taip, dūminis prie tokio ryškumo suknelės vulgariai atrodytų