Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims

Amber, tu aptinę liniją taip dažei? Kam reikėjo tada atversti viršutinį voką? Ar aš kažko nesuprantu?
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 12 12, 10:20)
Amber, tu aptinę liniją taip dažei? Kam reikėjo tada atversti viršutinį voką? Ar aš kažko nesuprantu?

As virsutine waterline daziau.. soooooooorrry.. ten virstutine turejo but, suklydau blush2.gif smile.gif ir nuo jo nusidaze neryskiai apatine waterline bemirksint.. tai vienu suviu nusisove 2 zuikiai.. nu vienu zodziu nesvarbu biggrin.gif
i tema dedu aki is intiko smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 12 gruodžio 2011 - 09:48
Laba, smagu paskaitineti temuke...gal galėčiau sulaukti patarimų...baliui noriu puoštis tokios spalvos suknele
user posted image
Pati esu tamsesnio gymio, plaukai nudazyti mahagony spalvyte, akys rudos...kokios spalvos seseliais dazytis akis...neturiu jokio supratimo, nes tai pirmasis tokios spalvos rubas mano spintoje...
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 12, 13:49)
Laba, smagu paskaitineti temuke...gal galėčiau sulaukti patarimų...

Siulyciau daryti smokey eye 4u.gif tamsiais seseliais zodziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 12, 13:42)
Siulyciau daryti smokey eye  4u.gif tamsiais seseliais zodziu  4u.gif

o jei akys ner dideles, na nera labai mazos, bet tikrai nedideles ir dar plius uzkrite vokai? Tokioms kaip suprantu smokey eye netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 12, 15:48)
o jei akys ner dideles, na nera labai mazos, bet tikrai nedideles ir dar plius uzkrite vokai? Tokioms kaip suprantu smokey eye netinka g.gif

Nedaryk per visa voka tada.. tamsink tik kampa 4u.gif ir as dar prisiklijuociau blakstienas.. zodziu as siulyciau zaist su tamsiom spalvom.. o koki makiaza daryt, tai cia visokiu foto daug.. smile.gif
Atsakyti
Ačių Amber, tada bėgsiu pirkt smoke eys paletę...nes vis neįsigyju tokios...o dirbtinės man labai gražu, tik kažin ar pati sugebėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 12, 16:37)
Ačių Amber, tada bėgsiu pirkt smoke eys paletę...nes vis neįsigyju tokios...o dirbtinės man labai gražu, tik kažin ar pati sugebėsiu bigsmile.gif

ui ui , palaukit ka kitos patars 4u.gif biggrin.gif nebekit taip staigiai.. siulyciau ta pacia foto ir uzklausa idet i visazistu tema, ten jum atsakys profesionalai.. as tik megeja 4u.gif
Atsakyti
as visad galvojau, kad smokey eye visoms tinka... o prie tokios ryskios sukneles akiu makiaze rekianciu spalvu nedeciau. o lupas galima butu ryskiau, mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 12, 14:48)

Šiandien Pixiwoo kaip tik įdėjo video su dūminuku užkritusioms akims. smile.gif

http://www.youtube.c...hxJ0uQF0eZ9i24D
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2011 12 12, 18:03)
as visad galvojau, kad smokey eye visoms tinka... o prie tokios ryskios sukneles akiu makiaze rekianciu spalvu nedeciau. o lupas galima butu ryskiau, mano nuomone

irgi variantas.. pvz grazus pravedimas ir fuchia spalvos lupos.. jei tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 12, 17:49)
irgi variantas.. pvz grazus pravedimas ir fuchia spalvos lupos.. jei tinka  smile.gif

nebent taip, dūminis prie tokio ryškumo suknelės vulgariai atrodytų g.gif
Atsakyti