Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui

Apklausa: Kokias sauskelnes šiuo metu naudojate savo mažyliui (520 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
ir mes naudojame PAMPERS.dar ne karto neisbere ir nebuvo issutimu thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam BAMBO, nes gime coliuke ir reikejo neisnesiotuku dydzio, tai radom tik Bambo taip ir likom su jais, gerai sugeria, uzpakaliukas nesunta, esam patenkinti smile.gif
Atsakyti
pampers ir bambo thumbup.gif
Atsakyti
naudojame tik PAMPERS. Isbandeme lietuviskas, lenkiskas, airiskas sios firmos sauskelnes tongue.gif
Net keista, atrodo ta pati firma, bet kaip produkcija skiriasi g.gif
Lenkiskos kaip gumines, jokio tamprumo, lietuviskos neblogos, o airiskos tokios minkstutes 4u.gif
Atsakyti
mes naudojam irgi pampers....esam isbande ir huggies,libero,happy net maximos...bet mums nei vieni netiko, tai vel sugryzome prie pampers smile.gif
Atsakyti
huggies dar naudojam, naudojom ir pampers, bet pridovanojo daug hagis tai reik sunaudoti
Atsakyti
Skelbimuose radau, kad prekiaujama sauskelnėmis iš Anglijos. Pirkau huggies, dabar pabandžiau pampers. Lyginti sauskelnes tas kurios parduodamos mūsų prekybos centruose su tos pačios firmos tik angliškom, tiesiog nėra prasmės. Skiriasi kaip diena ir naktis. Skiriasi ne tik kaina, bet ir kokybė. Kiek naudoju, jokio bėrimuko ant kūdikėlio užpakaliuko nebuvo, minkštučiai, plonučiai.
Atsakyti
QUOTE(zance @ 2009 11 08, 18:37)
Siap isbandem visokius pampersus ,ir pampers ,hugies,siuo metu pirkau Happy--labai patenkinta  smile.gif ,o kad kazkuriai mamytei pro soniuka prabego,tai greiciausiai blogai uzdejo,nes man tik viena karta ivyko avarija--mano kalte nes netolygiai uzdejau ir pro viena soniuka kakis isbego smile.gif,bet jei pampis tolygiai uzdetas  Happy thumbup.gif  pampersiukai,beje mamytes dar kartais prabega jei pampersiukai jau permazi buna,arba labai pilni  tongue.gif

na as taip drastiskai ir kategoriskai nekaltinciau kitu, kad viska ka kiti daro tai ne teisingai, nemoka, ne laiku pakeicia, nezino didziu... ir tt. schmoll.gif
tiesiog vienems tinka vienos sauskelnes, kitems - kitos, treti naudoja bet kurios ir viskas gerai bigsmile.gif
mano mazei pvz,: netiko Happy ir tai visai nereiske, kad as nezinau kaip reikia uzdeti sauskelnes. Naudojom Libero ir Hagis. sm nauduojam vokiskus Pampers thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almani @ 2009 11 08, 20:00)
Mes naudojame PAMPERS thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
diena naudojam pampers, nes jie plonesni, turim pabandymui viena paka Libero, tai juos nakciai dedu, nelabai patinka kadangi storesni
Atsakyti
naudojam pampers parveztus is Anglijos,geresni nei musu parduotuvese thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristl @ 2009 11 11, 23:23)
naudojam pampers parveztus is Anglijos,geresni nei musu parduotuvese thumbup.gif

Mes lygiai taip pat 4u.gif Nėra ką lyginti schmoll.gif Man lietuviški, o ypač lenkiški dar smyrdi doh.gif
Atsakyti