ir mes naudojame PAMPERS.dar ne karto neisbere ir nebuvo issutimu

Mes naudojam BAMBO, nes gime coliuke ir reikejo neisnesiotuku dydzio, tai radom tik Bambo taip ir likom su jais, gerai sugeria, uzpakaliukas nesunta, esam patenkinti

pampers ir bambo

naudojame tik PAMPERS. Isbandeme lietuviskas, lenkiskas, airiskas sios firmos sauskelnes
Net keista, atrodo ta pati firma, bet kaip produkcija skiriasi
Lenkiskos kaip gumines, jokio tamprumo, lietuviskos neblogos, o airiskos tokios minkstutes

Net keista, atrodo ta pati firma, bet kaip produkcija skiriasi

Lenkiskos kaip gumines, jokio tamprumo, lietuviskos neblogos, o airiskos tokios minkstutes

mes naudojam irgi pampers....esam isbande ir huggies,libero,happy net maximos...bet mums nei vieni netiko, tai vel sugryzome prie pampers

Skelbimuose radau, kad prekiaujama sauskelnėmis iš Anglijos. Pirkau huggies, dabar pabandžiau pampers. Lyginti sauskelnes tas kurios parduodamos mūsų prekybos centruose su tos pačios firmos tik angliškom, tiesiog nėra prasmės. Skiriasi kaip diena ir naktis. Skiriasi ne tik kaina, bet ir kokybė. Kiek naudoju, jokio bėrimuko ant kūdikėlio užpakaliuko nebuvo, minkštučiai, plonučiai.
QUOTE(zance @ 2009 11 08, 18:37)
Siap isbandem visokius pampersus ,ir pampers ,hugies,siuo metu pirkau Happy--labai patenkinta
,o kad kazkuriai mamytei pro soniuka prabego,tai greiciausiai blogai uzdejo,nes man tik viena karta ivyko avarija--mano kalte nes netolygiai uzdejau ir pro viena soniuka kakis isbego
,bet jei pampis tolygiai uzdetas Happy
pampersiukai,beje mamytes dar kartais prabega jei pampersiukai jau permazi buna,arba labai pilni 

na as taip drastiskai ir kategoriskai nekaltinciau kitu, kad viska ka kiti daro tai ne teisingai, nemoka, ne laiku pakeicia, nezino didziu... ir tt.

tiesiog vienems tinka vienos sauskelnes, kitems - kitos, treti naudoja bet kurios ir viskas gerai

mano mazei pvz,: netiko Happy ir tai visai nereiske, kad as nezinau kaip reikia uzdeti sauskelnes. Naudojom Libero ir Hagis. sm nauduojam vokiskus Pampers

diena naudojam pampers, nes jie plonesni, turim pabandymui viena paka Libero, tai juos nakciai dedu, nelabai patinka kadangi storesni
QUOTE(Kristl @ 2009 11 11, 23:23)
Mes lygiai taip pat