Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui

Apklausa: Kokias sauskelnes šiuo metu naudojate savo mažyliui (520 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pradzioj naudojom Pampers is Lenkijos - viskas buvo gerai. Pradejus naudoti Pampers pirktus LT, uzpakaliukas baisingai issuto doh.gif tada pabandem Huggies - kol kas viskas ok (tfu,tfu,tfu smile.gif ).
Atsakyti
Mes visada Pampers naudojom, bet paskutinis pakis buvo tragiskas. Suto ir suto tas uzpakaliukas. Daugiau tepalo isnaudojau per sias 2 savaites, nei per 8 men nuo gimimo doh.gif Kas pasidare-nesuprantu.
Idomumo delei nusipirkom Optima sauskelnes blush2.gif Visai nieko pasirode jos. Nepraleidzia. Visa nakti su tom paciom gali ismiegot. Ir dar nebuvo pasutes uzpakaliukas. Tikiuosi ir nepasus
Atsakyti
is pradziu naudojom pampers,bet nepatiko, o dabar hugies tai labai patinka... 4u.gif ir (tdiu tfiu tfiu ) nieko neberia dar... blush2.gif
o ir norisi pabandyt maximos,kaip bus... tik kad new born nebuna? blush2.gif
Atsakyti
mes naudojame pampers thumbup.gif ,dar bandeme BAMBO kaip ant ju parasyta "ekologiskos sauskelnes padeda isvengti alergijos" tai is ju viskas per krastus bega schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2009 11 24, 04:39)
mes naudojame pampers thumbup.gif ,dar bandeme BAMBO kaip ant ju parasyta "ekologiskos sauskelnes padeda isvengti alergijos" tai is ju viskas per krastus bega schmoll.gif

jo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif padode puske kaip Bambo liejasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padruske22 @ 2009 11 23, 12:44)
is pradziu naudojom pampers,bet nepatiko, o dabar hugies tai labai patinka...  4u.gif  ir (tdiu tfiu tfiu ) nieko neberia dar...  blush2.gif
o ir norisi pabandyt maximos,kaip bus... tik kad new born nebuna? blush2.gif

As i gimdymo namus buvau nusipirkusi maximos sauskelnes, ir man labai jos patiko, nei brangios, niekas pro jas neprabega biggrin.gif Kadangi mano mergyte gime virs 4kg, tai naudojom man atrodo nuo 4kg jai neklystu g.gif O man pampers kaip tik labiausiai patinka, neberia smile.gif Nors perku ir hugies, ziuriu kur koks ispardavimas buna blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaatyteaa: 24 lapkričio 2009 - 12:44
Naujagimiui naudojau Bambo. Veliau perejau prie Hugies, nes pigiau ir kokybe patenkinta. Butu idomu pabandyti Pampers, bet ju akcijos brangesnes nei Hugies..
Beje, uzpakaliuka nuplaunu po tekanciu siltu vandenuku, dregnas serveteles naudoju labai retai... Labai retai tenka panaudoti Sudocrem..
Atsakyti
Mums menesiukas tai kol kas nesiryzau eksperimentuoti, bet nusipirkom Liberro pakiuka, pabandysim artimiausiu laiku, o kol kas - Pampers 4u.gif
Atsakyti
Naudojam tik Pampers. Kadangi jos mums tiko, tai kitu ir nebandem ax.gif
Atsakyti
Mes miksuojam - naudojam Bamboo sauskelnes naktį ir kai einam į laukelį, o kitu metu naudojam daugkartines sauskelnes. Šiuo deriniu esam labai patenkinti. Buvom nusipirkę Pampers sauskelnes, bet turėjom bėdų dėl užpakaliuko g.gif
Atsakyti
Naudojam ir Huggies , ir Pampers smile.gif jokio skirtumo nematau tongue.gif
Atsakyti
šiuo metu pampers, naudojom hugies, optimos, bellos, tai hugies ir optimos tai dar nieko, bet bella tai schmoll.gif nesitampo kratšteliai, stori ir platūs. mazas pastebejimas apie pampers: vyras parveze is lenku, bet kazkokios kitokios, paveiksliukai truputi skiriasi, su aloe vera, bet kvapas toks aštrus, tai nubėre sikniuka mazylei doh.gif labiausiai man patinka tie be aloe. dėžėse kur būna thumbup.gif
Atsakyti