Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui

Apklausa: Kokias sauskelnes šiuo metu naudojate savo mažyliui (520 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mes nuo pat gimimo naudojam Pampers sauskelnes. O nuo mazdaug 3 men. pradejom naudot daugkartines skalbiamas sauskelnes. Vienkartines dedames nakciai, taip pat i lauka, kai einam i svecius arba jei pas mus buna koks balius, tai tada irgi naudoju vienkartines sauskelnes, nes daugkartines reikia dazniau keisti. Vakare pries maudyma pasisildom kambari ir kokia valanda mano pupa pasispardo nuoga, tai buna daug dziaugsmo, vartosi tada, bando sliauzti smile.gif
Atsakyti
Mes pirmai pradziai isigijome HUGGIES smile.gif Tikiusi, kad tiks ir patiks musu mazyliui...sias sauskelnes pasirinkome, nes rekomendavo vaistineje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute334 @ 2009 12 05, 16:26)
Bet idomu kaip tos pampers premium care sauskelnes,baltam poke kur db reklamuoja naujos,tipo sugeria labai gerai ir pacios minksciausios,vis bijau nusipirkt pabandyt,galvoju o jei nekokios jos g.gif

nieko gero schmoll.gif pabandem (gavom meginuka), pasuto, spejam kad nuo ju doh.gif nes siaip visada naudojam melynuose pokuose pampersus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva.S: 08 gruodžio 2009 - 17:29
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 07, 11:22)
Ir kaip  mirksiukas.gif Ar patiko?

Jie analogiški kaip LIBERO  ax.gif Kai augo dukra, jų buvo pirkti Maximose  thumbup.gif Labai patiko  4u.gif

Nu zinokit super thumbup.gif jos turi tinkleli ir jokios parfumerijos, kai isnauosim vokiskus pampersus uzsisakysim Mamia, nes kaina labai gera ir kokybe superine.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2009 12 09, 15:23)
Nu zinokit super thumbup.gif jos turi tinkleli ir jokios parfumerijos, kai isnauosim vokiskus pampersus uzsisakysim Mamia, nes kaina labai gera ir kokybe superine.

Gerai, kad turite pažįstamų kas gali atsiųsti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 09, 15:27)
Gerai, kad turite pažįstamų kas gali atsiųsti  thumbup.gif

Mamyte siuncia thumbup.gif
Bet yra kas veza is vokieciu pampersus, tai gal galima paprasyt kad Mamia atveztu g.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2009 12 09, 15:29)
Mamyte siuncia thumbup.gif
Bet yra kas veza is vokieciu pampersus, tai gal galima paprasyt kad Mamia atveztu g.gif

Gal ir įmanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute334 @ 2009 12 05, 13:26)
.Bet idomu kaip tos pampers premium care sauskelnes,baltam poke kur db reklamuoja naujos,tipo sugeria labai gerai ir pacios minksciausios,vis bijau nusipirkt pabandyt,galvoju o jei nekokios jos g.gif

Mes naudojam šias sauskelnes, labai minkštos, daug sugeria. Kaina tik aukšta, todėl naudojam dažniausiai nakčiai. O dienos metu, huggies.
Atsakyti
QUOTE(Joringėlė @ 2009 12 07, 15:21)
Aš irgi abiems vaikučiams naudojau Pampers.Šiaip būtų viskas gerai, tik mažasis kai pakakoja, tai beveik visada neatlaiko ir nugarytėje prabėga per viršų, nors ir būna naujai uždėtas pampersas.Mažius 11kg, perkam 4+ dydį.

Tai va, as ir pabandziau pampers, bet man nepatiko todel, kad kai pakakoja tai tenka jau net drabuzelius keisti, nugarytej prabega viskas verysad.gif o kai naudojau huges tai nei karto nebuvo, kad per nugaryte prabegtu. Tik va, kad lenkisku buvau nusipirkusi, tai buvo kazkokie brokuoti tie huges, nes vienoj pusej tie soniukai apkarpyti (raukinukai prie kojyciu), tai buvo kad sysiukas prabego, bet tik kelis kartus,labai noreciau angliskus arba vokiskus pabandyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 12 09, 16:01)
Tai va, as ir pabandziau pampers, bet man nepatiko todel, kad kai pakakoja tai tenka jau net drabuzelius keisti, nugarytej prabega viskas verysad.gif o kai naudojau huges tai nei karto nebuvo, kad per nugaryte prabegtu. Tik va, kad lenkisku buvau nusipirkusi, tai buvo kazkokie brokuoti tie huges, nes vienoj pusej tie soniukai apkarpyti (raukinukai prie kojyciu), tai buvo kad sysiukas prabego, bet tik kelis kartus,labai noreciau angliskus arba vokiskus pabandyti. g.gif

Vokietijoj mano mama hugies'u nemate, turbut ten nera tokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2009 12 09, 17:05)
Vokietijoj mano mama hugies'u nemate, turbut ten nera tokiu g.gif

O kaip su vokiskom pampers firmos sauskelnem,ar prabega per nugaryte ar ne? g.gif
O daugiausia stengemes, kad pabutu pliku uzpakaliuku ir merliukus dedam vakare, kad pakvepuotu odele.
Atsakyti
jei per virsu eina, gal tiesiog didesnio dydzio reikia mirksiukas.gif
Atsakyti