Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui

Apklausa: Kokias sauskelnes šiuo metu naudojate savo mažyliui (520 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(orakulė @ 2009 12 01, 14:23)
Naudoju aprišamus vystyklus, bet jau dabar, kai vaikas stabiliau sėdi, partinu po truputi prie puoduko

Suprantu ka Eling turi galvoje. Pabankykim save nuolat tokioje platmaseje palaikyt 24 val/7 d. sav. As pati vos menesiniu iklotus iskenciu pora dienu per menesi, o mano maziukas turi buti su tuo nuolat... Br.... Todel mes jau daugiau kaip puse metu pereje visiskai tik ant medziaginiu. Visos aplink kvailina ir stebisi, tipo nera man ka veikti.. Vargo zinoma yra, bet kai pripranti, tai tampa normalia rutina, su kuria greitai susitvarkau. Dabar laukiuosi treciojo, ir auginsiu ji nuo pat pradziu tik su naturaliais pluostais. Net mano skeptikas vyras jau nieko nebesako ir atgal i Pampersus kisti musu metu vyrioko nebesiulo smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
O mes is tu,kuriems tinka visos sauskelnes.Ir dukra uzaugo be jokiu uzpakaliuku bedu,va ir mazasis mano irgi ju neturi.bet isbandzius iv.sauskelnes mano sirdis linksta prie Pampersu.Jie kazkokie minkstesni ir atrodo labiau priglundantys.

Mes dabar naudojam Huggies.perlipom jau i 4 nr.Mums dar liko nenaudotas 3dydzio pakas,gal kas is mamyciu noretu,atiduociau nebrangiai. mirksiukas.gif
mirksiukas.gif

jei ka domintu,rasykit i az.
Atsakyti
Pirmas ir antras vaikas auga su Pampers 4u.gif
Atsakyti
su didžiąja pampersus beveik visus išbandėm, bet daugiausiai naudojom PAMPERS arba HUGGIES smile.gif

o mažyliui jau antrą pakuotę PAMPERS baigiam biggrin.gif labai jau greitai jie naudojasi doh.gif tai kažkaip žadu daugkartinius, tuos skalbiamus kokius nors nusipirkt ir pabandyt, nes gal ir pigiau ir sveikiau pačiam leliukui būtų bigsmile.gif
Atsakyti
mes uz pampersus 4u.gif
Atsakyti
[quote=rcoliuke,2009 12 02, 19:43]
O mes is tu,kuriems tinka visos sauskelnes.Ir dukra uzaugo be jokiu uzpakaliuku bedu,va ir mazasis mano irgi ju neturi.bet isbandzius iv.sauskelnes mano sirdis linksta prie Pampersu.Jie kazkokie minkstesni ir atrodo labiau priglundantys.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mes irgi bandem yvairius,ir visi tiko,neturejom bedu su issutimais,bet labiausiai patinka PAMPERS. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes šiandien išbandėm mergaitėms skirtas užmaunamas Pampers sauskelnes. Nu žinokit visai fainiai, užmauni kaip triusikėlius thumbup.gif nereikia tų lipdukų klijuoti, kurie po kiek laiko išsinarsto, ypač kai tiek daug veiklos pas mano mažylę rolleyes.gif
Va tik kai pasikakoja, tai numauti jau nekas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes Pampers arba Huggies. Kitu siaip ir nebandem, bet geros tos abi thumbup.gif
Atsakyti
mes naudojam huggies ir esam patenkinti smile.gif
Atsakyti
O kas naudojate daugiakartines sauskelnes, pasidalinkite, turiu omenyje ne vystyklus o sauskelnes. Kaip atrodo, kaip sekasi, ir kur pirkote? blush2.gif
Atsakyti
as kazkaip labai rimtai ziuriu i ta reikala. zmoguas sveikata labai priklauso nuo higienos. bandau isivaizduoti kaip jausciaus jei man uzdetu nepatogius, sintetinius triusikus, as i juos prisivaryciau ir dar reiktu pabut su jais kazkiek laiko, jei man pradetu ten persteti ir skaudeti ar niezeti.uyyy. gal but pampersai ir patogus, bet vis del to jei pasidometumet kas ten viduij ir is ko jie padaryti nebebutu tokie patrauklus. dar budama nescia zinojau, kad desiu savo kudikiui tik ekologiskas sauskelnes. (nors isbandziau ir pampersus). Labai dziaugiuosi tom ekologiskom sauskelnes kurias iki siol naudojam (mergyteij 3 men). jos is naturalaus kukuruzu pluosto ir be jokio chlorino.
Atsakyti
QUOTE(catyte @ 2009 09 23, 01:32)
hugies melynos yra supper, vaikas visa nakti ishmiega,  o pampers tos kur naujos ishejo baby dry yra fainesnes, lengvesnes, su skirtingais paveiksliukais vaikuciui lavintis, bet kai issipucia tai paskui ta pampersa gali grezti , nepalyginti su hugies melynu . niu aishku kai kas sakys pampers yra vokieciu ir viskas kas vokieciu yra geriausia, bet del skonio nesigincijama... pabandykit pasedeti ant to ir ant ano pamperso , ir bus aishku koki vaikuciui deti. man asmenishkai hugies supper dry yra liuks. o kas liecia shutimo tai tikrai nera buve ishute niekada , gi yra gi visokiu tu priemoniu , ash  pirma nuvalau su hugies shlapiom aloe vera servetelemis,ishbuciuoju , uztepu kremuko ar pudrytes ir tada tik pakuojames , ir dar reikia vaikuti 10min 2 kartus dienoje pliku subiniuku palikti....

LT pardese nera pirkti vokisku pampersu, tik lenkiski, o kokybe ju ziauriai skiriasi. Nuo lenkisku sikniukas issuto baisiausiai, pradejau deti vokiskus be jokiu losjonu tepaliuku uzpakaliukas per para sugijo thumbup.gif Kadangi turim tokia galimybe, tai naudojam tik vokiskus, dabar atsiunte pabandyti Mamia, jie daug pigesni, veliau parasysiu kaip mums jie 4u.gif
Atsakyti