Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui

Apklausa: Kokias sauskelnes šiuo metu naudojate savo mažyliui (520 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Naudojame Libero, esame patenkinti. Užsipirkome kažkada gana pigiai - net su 50 proc. nuolaida.
Atsakyti
Sveikos,
Bandem naudoti Huggies, bet gumytes labai verze kojytes, nuo Pampersu bere, tai dabar naudojam BAMBO - jokiu problemu. Jei turesiu dar antra atzalele, net neeksperimentuosiu - tik BAMBO nuo pat gimimo thumbup.gif
Atsakyti
Mes iki 2men. naudojom Huggies, o paskui pradejom Pampers, kurias ir dabar naudojam.
Atsakyti
patys pirmi kuriuos isbandem buwo Pampers new baby, po to pabandziau libero, na lb jais nesiskundziau, taciau norejau dar palyginti ir huggies sauskelnes, bet pasilikau wisgi prie pampersu man jie geriausi, nes nuo huggies uzpakaliukas pradejo susti tad nepatiko man jie, pampersai geriausi thumbup.gif
Atsakyti
Vyresnėlei naudojom Pampers, nors išbandėm visokias (Huggies, maximos, optima linija, Mažylių, libero, hapy, dada). Nebėrė nei nuo vienų, bet vienos nepatiko man nes storokos, kitos praleisdavo kaksių, kitų gumelės nuspausdavo ir t.t. doh.gif Iš išvardintųjų dar Maximos gan ilgai naudojome ax.gif

Jaunėlei naudojam tik Pampers, bet angliškas smile.gif Nuo kitų (Huggies, mažylių, pampers lenkiškų, libero) beria 4u.gif Dar tiko Pampers premium, bet jos pasirodė brangokos blush2.gif
Atsakyti
Jei su lipukais, tai huggies, jei kelnaites, tai pampers.
Atsakyti
Sveikos,

kolkas pampers Newbaby 2 dydi. Pirmi kuriuos pabandeme. Kadangi nebere tai nieko kito ir nebandeme rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovivana: 13 balandžio 2010 - 18:42
Mes daug isbandem, tai kazkaip visi tiko... Pasilikom prie libero, nes kaina tiko ir patiko...
Atsakyti
nuo gimimo naudojam Pampers ,kitu ir nebandem,tiko,pradziai New baby,dabar Actif Fit,esam patenkinti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cud@bury @ 2010 04 19, 00:39)
nuo gimimo naudojam Pampers ,kitu ir nebandem,tiko,pradziai New baby,dabar Actif Fit,esam patenkinti cool.gif

Mes lygiai taip pat, o ir nusipirkti intenete galima pigiau, taip kad ir kokybė ir kaina padori
Atsakyti
mes tai pampers premium care naudojam. bandziau ir paprastus pampersus, bet pastebejau, kad nuo ju slapesnis uzpakaliukas buna kai nuimi pampersa, o sitos man tikrai thumbup.gif . ir nusipirkti galima pigiau nei prekybos centre kainuoja. mes juos perkam uz 54 lt ir angliskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzeviciute: 23 balandžio 2010 - 13:18
O mes naudojam Libero - mums jie labiausiai limpa thumbup.gif
Pampers ir Huggies maziaus uzpakaliukui netiko - vis isberdavo.. O bambo siaip neprilipo..
Atsakyti