Naudojame Libero, esame patenkinti. Užsipirkome kažkada gana pigiai - net su 50 proc. nuolaida.
Sveikos,
Bandem naudoti Huggies, bet gumytes labai verze kojytes, nuo Pampersu bere, tai dabar naudojam BAMBO - jokiu problemu. Jei turesiu dar antra atzalele, net neeksperimentuosiu - tik BAMBO nuo pat gimimo
Bandem naudoti Huggies, bet gumytes labai verze kojytes, nuo Pampersu bere, tai dabar naudojam BAMBO - jokiu problemu. Jei turesiu dar antra atzalele, net neeksperimentuosiu - tik BAMBO nuo pat gimimo

Mes iki 2men. naudojom Huggies, o paskui pradejom Pampers, kurias ir dabar naudojam.
patys pirmi kuriuos isbandem buwo Pampers new baby, po to pabandziau libero, na lb jais nesiskundziau, taciau norejau dar palyginti ir huggies sauskelnes, bet pasilikau wisgi prie pampersu man jie geriausi, nes nuo huggies uzpakaliukas pradejo susti tad nepatiko man jie, pampersai geriausi

Vyresnėlei naudojom Pampers, nors išbandėm visokias (Huggies, maximos, optima linija, Mažylių, libero, hapy, dada). Nebėrė nei nuo vienų, bet vienos nepatiko man nes storokos, kitos praleisdavo kaksių, kitų gumelės nuspausdavo ir t.t.
Iš išvardintųjų dar Maximos gan ilgai naudojome
Jaunėlei naudojam tik Pampers, bet angliškas
Nuo kitų (Huggies, mažylių, pampers lenkiškų, libero) beria
Dar tiko Pampers premium, bet jos pasirodė brangokos

Jaunėlei naudojam tik Pampers, bet angliškas

Sveikos,
kolkas pampers Newbaby 2 dydi. Pirmi kuriuos pabandeme. Kadangi nebere tai nieko kito ir nebandeme
kolkas pampers Newbaby 2 dydi. Pirmi kuriuos pabandeme. Kadangi nebere tai nieko kito ir nebandeme

Mes daug isbandem, tai kazkaip visi tiko... Pasilikom prie libero, nes kaina tiko ir patiko...
nuo gimimo naudojam Pampers ,kitu ir nebandem,tiko,pradziai New baby,dabar Actif Fit,esam patenkinti

QUOTE(cud@bury @ 2010 04 19, 00:39)
nuo gimimo naudojam Pampers ,kitu ir nebandem,tiko,pradziai New baby,dabar Actif Fit,esam patenkinti 

Mes lygiai taip pat, o ir nusipirkti intenete galima pigiau, taip kad ir kokybė ir kaina padori
mes tai pampers premium care naudojam. bandziau ir paprastus pampersus, bet pastebejau, kad nuo ju slapesnis uzpakaliukas buna kai nuimi pampersa, o sitos man tikrai
. ir nusipirkti galima pigiau nei prekybos centre kainuoja. mes juos perkam uz 54 lt ir angliskas

O mes naudojam Libero - mums jie labiausiai limpa
Pampers ir Huggies maziaus uzpakaliukui netiko - vis isberdavo.. O bambo siaip neprilipo..

Pampers ir Huggies maziaus uzpakaliukui netiko - vis isberdavo.. O bambo siaip neprilipo..