Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui

Apklausa: Kokias sauskelnes šiuo metu naudojate savo mažyliui (520 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pampers... bet vokiskas uzsisakinejam
Atsakyti
Iki šiol tik Pampers thumbup.gif
Atsakyti
mes tik pampers, vokiskas arba angliskas mums thumbup.gif
Atsakyti
pas mus pacios geriausios Dodot, pas jus tikriausiai nera tokiu. is ypac minkstos medvilnes... tinka ypac jautriai odytei...
Atsakyti
Naudojam Pampers (vokiskas) ir Hugies.Pampers man geresnes, niekada rubeliu neissitepa maziukas, o nuo Hugies kartais buna avariju... blush2.gif
Atsakyti
Mes nesiajam pampers, bandem ir huggies labai didelio skirtumo nepastebejom
Atsakyti
pampers
Atsakyti
nesenai pabandem Pampers premium,tai superines sauskelnes,daug geriau sugeria ir daug svelnesnes,ir visiai neberia kaip kad nuo paprastu Pampers.... tik va,kad nepigiai kainuoja verysad.gif
Atsakyti
vakar gavom uzsakytas daugkartines sauskelnes thumbup.gif bandom siandien, tinka ir uzsisega super, idomu kaip spesiu suktis su skalbimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 05 06, 10:23)
vakar gavom uzsakytas daugkartines sauskelnes  thumbup.gif bandom siandien, tinka ir uzsisega super, idomu kaip spesiu suktis su skalbimais biggrin.gif

Kokias pirkote? blush2.gif
Atsakyti
Pacioj pradzioj naudojome pampers, bet nuo ju bere mano vaika, perejome ant libero, dingo berimai. Nemanau, kad sutapimas. Iki siol naudojame Libero.
Atsakyti
Nuo gimimo naudojom Pampers, tiko ir patiko, bet pastaruoju metu pradejo labai berti... Ieskosim tu, kurios nebers. Nors Pampersai man labai painka, kad jie yra minksciausi ir ploniausi lyginant su kitomis sauskelnemis...
Atsakyti