Kai gime naudojom huggies, veliau su jom pradejom susti.
Tada bandem Bambo - nepatogios, viskas pratekedavo pro sonus.
Tada Pampers - irgi negerai, nuspausdavo ir irgi prabegdavo.
Dabar naudojam Libero ir jos geriausiai tinka - nesunta, nespaudzia, nieks neprabega.
naudojam pampers mums jos labai geros buna kad pravaro per sonus bet nei sunta nei beria naudojom ir hagesus bet nuo ju bere

pirma menesi naudojome BELLA HAPPY - labai patiko, paskui nusipirkom HUGGIES- nepatiko,kad jie stori,tai likome prie pampers

jau antra menesi naudojam pampers, nes uzsipirkom su akcija dar kokiem 2 men i prieki
, bet laukiu kad kuo greiciau jie baigtusi, pupa kai pavaro, tai viskas per nugara iseina, ir taip galima sakyti kiekviena karta
. gavom dovanu libero poka, tai jie man
, dar nebuvo nei vienos avarijos, ir sugeria labai gerai, jei butu siek tiek plonesni, tai butu idealus

mums geriausi Libero

Mes naudojom Pampers, bet nuo ju stipriai vaiką išbėrė, tai pabandėm Huggies ir vaikeliui tiko, niekas nebešuto, nebėrė

Gimus sūnyčiui naudojom Huggies, bet man nepatiko, kad jie labai stori ir šiurkštūs, taigi šiuo metu naudojam Pampers ir esam labai patenkinti
. Ir dar vienas mano pastebėjimas apie Pampersus, dar man besilaukiant draugė iš Anglijos buvo į svečius atskridus tai kai panaudojo pas mus parduodamus Pampersus tai pakraupo koks skirtumas tarp čia esančių ir tų kuriuos Anglijoj perka kokybės, vėliau ir pati tuo įsitikinau, visi kuriuos pirkom prekybcentriuose gaminti Lenkijoje, tai su jais tikra bėda, visą nugarą vaikas apsivarydavo, o va kur veža iš Anglijos, tai jie puikiai priglunda ir jokių bėdų.

Mes naudojam Pampers, bet nugaros dar niekad nebuvo apsivaręs
būna kartais sisi pro šoną pavaro, bet tik todėl, kad nevisai gerai užlipdau lipdukus ir lieka tarpai.
su kakiu bėdų nebuvo.

Mes likom istikimi Pampers
Buvom gave dovanu Huggies, bet mums netiko
Praleido pro sonus, ir rietukus spaude

Dabar naudoju Huggies newborn. Kai sūnelis prakus, naudosiu Libero

Kol kas naudoju Huggies, bet kadangi reikia jau dydį keisti tai iš vaistinės nusipirkau pabandymui po 10 vnt. visų, kokių tik turėjo
Tai ir nuspręsiu kokias dabar dėsiu