Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui

Apklausa: Kokias sauskelnes šiuo metu naudojate savo mažyliui (520 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kai gime naudojom huggies, veliau su jom pradejom susti.
Tada bandem Bambo - nepatogios, viskas pratekedavo pro sonus.
Tada Pampers - irgi negerai, nuspausdavo ir irgi prabegdavo.
Dabar naudojam Libero ir jos geriausiai tinka - nesunta, nespaudzia, nieks neprabega.
Atsakyti
naudojam pampers mums jos labai geros buna kad pravaro per sonus bet nei sunta nei beria naudojom ir hagesus bet nuo ju bere schmoll.gif
Atsakyti
pirma menesi naudojome BELLA HAPPY - labai patiko, paskui nusipirkom HUGGIES- nepatiko,kad jie stori,tai likome prie pampers smile.gif
Atsakyti
jau antra menesi naudojam pampers, nes uzsipirkom su akcija dar kokiem 2 men i prieki doh.gif , bet laukiu kad kuo greiciau jie baigtusi, pupa kai pavaro, tai viskas per nugara iseina, ir taip galima sakyti kiekviena karta blink.gif . gavom dovanu libero poka, tai jie man thumbup.gif , dar nebuvo nei vienos avarijos, ir sugeria labai gerai, jei butu siek tiek plonesni, tai butu idealus
Atsakyti
mums geriausi Libero 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojom Pampers, bet nuo ju stipriai vaiką išbėrė, tai pabandėm Huggies ir vaikeliui tiko, niekas nebešuto, nebėrė smile.gif
Atsakyti
Gimus sūnyčiui naudojom Huggies, bet man nepatiko, kad jie labai stori ir šiurkštūs, taigi šiuo metu naudojam Pampers ir esam labai patenkinti biggrin.gif . Ir dar vienas mano pastebėjimas apie Pampersus, dar man besilaukiant draugė iš Anglijos buvo į svečius atskridus tai kai panaudojo pas mus parduodamus Pampersus tai pakraupo koks skirtumas tarp čia esančių ir tų kuriuos Anglijoj perka kokybės, vėliau ir pati tuo įsitikinau, visi kuriuos pirkom prekybcentriuose gaminti Lenkijoje, tai su jais tikra bėda, visą nugarą vaikas apsivarydavo, o va kur veža iš Anglijos, tai jie puikiai priglunda ir jokių bėdų. thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam Pampers, bet nugaros dar niekad nebuvo apsivaręs g.gif būna kartais sisi pro šoną pavaro, bet tik todėl, kad nevisai gerai užlipdau lipdukus ir lieka tarpai. g.gif su kakiu bėdų nebuvo.
Atsakyti
Mes likom istikimi Pampers smile.gif Buvom gave dovanu Huggies, bet mums netiko schmoll.gif Praleido pro sonus, ir rietukus spaude blush2.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Huggies newborn. Kai sūnelis prakus, naudosiu Libero 4u.gif
Atsakyti
Naudojom ir vis dar naudojam Pampers, bandem ivairias, bet pampers geriausios 4u.gif
Atsakyti
Kol kas naudoju Huggies, bet kadangi reikia jau dydį keisti tai iš vaistinės nusipirkau pabandymui po 10 vnt. visų, kokių tik turėjo hihihi.gif Tai ir nuspręsiu kokias dabar dėsiu
Atsakyti